IRC-Galleria

25.12.07Tiistai 25.12.2007 19:59

(aikaero +10h)

San Francisco kello 7:45

Jenkkeihin lahto ei sujunu ihan putkeen. Ensinnakin meijan kone oli peruutettu mutta onneks paastiin sit 15min myohempaan lahtevaan koneeseen. Kaiken kukkuraksi huomasin juuri turvatarkastuksessa etteihan mulla ole kameraa mukana, se juuri tarkein asia mika piti ottaa mukaan. Vitunmoiset kinastelut porukoiden kaa, kunnes sit paadyin siihen ratkaisuun etta ostan uuden kameran. No aidillehan se ei tietenkaan kayny joten siita puhuttiin viela monia tunteja :D. (onneks taal meijan tutuil on kamera ni lainaan sit varmaankin sita). Lento lontooseen suju nopeasti ja ei jouduttu kovin kauaa odotella missaan kun jo piti lahtee jenkkeihin.

11h lento meni yllattavan nopeasti ku sai katella leffoja. Iso + oli suhteellisen iso valikoima. Perille paastiin (24.12.07) 13.30 paikallista aikaa. Vasta 14.30 aikoihin paastiin lentokentalta pois. Olin kuullu etukateen etta ne ottais visan numeroita yms talteen. Mutta eihan ne ottanu ku sormenjaljet ja kuvan susta :D + kyseli aika tarkkoja tietoja susta sellaisessa kyselylomakkeessa mika piti tayttaa koneessa ja antaa sit siella turvatarkastuksessa.

Eilen kavaisin ihan 20min kattelee tata lahialuetta ja ei nyt ainakaan mitenkaan tehny suurempaa vaikutusta, viela. Lamminta on ku aurinko paistaa mut saatanan KYLMA tuuli puhaltelee aika pahasti ni oikeastaan t-paita paalla taalla on melkein mahotonta liikkua.

Huomasin harmikseni etta kuinka erilaisia ollaan porukoiden kaa etta kylla taalla tulee ERITTAIN KOVA IKAVA kaikkea mita mulla suomessa on (ei siel kyl paljoo mitaa ooo). Mut ainakin kavereita ja kaikkea sita ns rutiinia mihin oon tottunu ja osaan teha ilman sita etta taytyy odottaa jonkun tulevan mukaan.

Mut jeah, tasta taytyy lahtee kohta safkaa aamiaista ja sit ku aurinko alkais vahan enemman porottaa ni vois kavaista t-paidassa lenkilla :P...

Vaikka lahdostani on kulunu 24h ni mulla on kaamea ikava kaikkia mun kavereita Suomessa. Nain kaukana ku viela ollaan ni se ikava vaa on entista kovempi.

PS: huomenna lahtee kello 22 lentokone Las Vegasiin, siella tulee vietettya 29.12.07 paivaan asti.

Ainiin viela, eilen 16 aikoihin aattelin ottaa pienet torkut, mutta ennen 18 en paassy sit enaa ylos ku kerran olin nukahtanu. Aika petollista... :D

Aaargh, tanaan sama juttu puol viiden jalkeen nukahdin ja herasin 20 aikoihin.... fittu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.