IRC-Galleria

Perjantaina oli mun synttärit ja nyt sunnuntaina onkin sit aika hmmmm.... juhlinut olo!hah. Perjantaina pidettiin pikkuset bileet meillä ja siitä sit tietenkin baareihin barrioon ja sit Swingissä vedettiin varmaan taas aamu seiskaan... Siitä sit matkalla jatkoille löysin itteni maasta makaamasta ku törmäsin autoon ja taju lähti!!! Ei helvetti! Aamulla yheksältä taas baariin ja sit jossain välissä parin tunnin unet... Kämpillä sit Saara-tyttäreni ja Aino-mummoni kanssa juotiin sangriaa kylpyammeessa! Oli muuten kivaa! Saatin sit tuhlattua kaikki kuumat vedetkin...oops!
Sit taas puolen yön aikaan baareihin... Sain kuulla olevan muuten maskotti ja kuulemma teen ihmiset iloisiks vaan saapumalla paikalle! Kai mä oon sit aika pelle??!!!:D Coyote uglyssa tanssin sit pöydillä ja riehuin ympäri baaria kainalosauvan kanssa!!aaaa, que rico!!!!! Hurahti taas baareilut johonkin seittemään asti...hih...

Huomaatte varmaan ettei mun aivot käy ihan täysillä kun luette tätä! Kuten sanonta menee: Tais jäädä aivot viinapullon pohjalle! Mutta tällästä tää elämä on, me encanta.

*************************BESOS**********************************************

P.s Mulla on maailman paras perhe!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.