IRC-Galleria

Maria-]

Maria-]

Rªkªstªn

<3Torstai 06.03.2008 01:10

6kk & 2pv kohta 3pv kullan kanssa täynnä ja joka päivä entistäkisen onnellisempi &lt;sydän&gt;
(Kulta sä oot mulle se oikee ja paan vaikka pääni pantiksi siitä, rakastan sinua joka päivä enemmän ja enemmän. Olet se pala joka sydämmestäni on puuttunut monta monta vuotta..
kun ensimmäisen kerran näin sinut olin kuolla kuumuuteen ;) &lt;sydän&gt; silloin jo tiesin että jos en sinua saa ei minulla tule koskaan olemaan mtn.. Olen päästä varpaisiin rakastunut sinuun enkä saa koskaan tarpeeksi .. toiset kysyy että " eikö sua ala jo joskus kyllästyttään . eikö sulla koskaan tuu sellasta oloa että haluaisit olla ees hetken ilman mikkoa? " EI IKINÄ!!!! tähänkään menessä ei ole ollut sekunttiakaan sellaista oloa ja tuskin ksokaan tuleekaan .... )

RAKASTAN SINUA KULTA IHAN KAUHEASTI ENKÄ TAHDO KOSKAAN MENETTÄÄ SINUA &lt;sydän&gt;
Lupaathan Aina Olla Vain Minun?

&lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.