IRC-Galleria

Valssi Spockin kera ja Old Norsen opiskeluPerjantai 28.10.2005 22:58

Eilen järjestettiin Anglican tämänsyksyiset Halloweenjuhlat. Kuten aiempinakin vuosina, ilta oli kaikin puolin mukava ja leppoisa. Seurueemme jäsenet esiintyivät edukseen: muiden muassa Spock, Gaimanin Death, Crow ja Darth Maul löysivät kaikki tiensä Sosikselle. Minähän olin luonnollisesti 1600-luvulla syntynyt vampira, joka yrittää kovasti sopeutua nykyaikaan. Ei hahmonluonti kuitenkaan ottanut sujuakseen, kun piti nauraa kippurassa tai vallata tanssilattiaa.

(Illan aikana tapahtui paljon kummallisia asioita. Esimerkki: Tanssin valssia Spockin kanssa Darth Maulin ja bändin esittäessä Queenin Show Must Go On -biisiä.)

Juhlien jälkeen suuntasimme vielä hetkeksi Proffaan, jossa hämmensimme onnistuneesti muuta ravintolayleisöä ja nautimme virvokkeita. Sanat kertovat vähemmän kuin ne loistavat valokuvat joita nappailimme porukasta; toivottavasti saan esitellä ne vähintään seurueen jäsenille jossakin vaiheessa. Jo nyt odotan kovasti ensi vuoden halloweenia, joskin voi olla, että uhkarohkea ideani Pokka pitää -sarjan Hyacinthin esittämisestä jää toteuttamatta. Toiveita seuraavan vuoden asusta otetaan siis vastaan...

Cut

Tänään oli roolipelipäivä! Kahden viikon välein Ars Magicaa pelaava seurueemme kokoontui taas puoleltapäivin. Hahmoni oppi Old Norsea, sai viimein toteutettua kauan jatkuneen riimuntulkintaprojektinsa ja kirjoitti jälleen muutaman kirjan. Maagihahmoni osaa yhdeksää kieltä. Käy vähän kateeksi... siinä olisi kielitieteilijällä mukavat resurssit. Ainakin verrattuna omaan osaamiseeni tällä hetkellä: äidinkieli suomi, sujuva englanti, jossainmäärinkelvolliset ruotsi ja saksa, sekä aivan alkeet espanjasta ja japanista. Iiriä haluaisin kyllä oppia. Tai miksei vaikkapa gaeliakin... Ehkä sitten jos haaveeni vaihtopaikasta jonnekin päin Irlantia toteutuu; suunnitelmana tämän tapahtuessa olisi opiskella iiriä ja Irlannin historiaa. Vähän vain mietityttää että missä vaiheessa tuonne vaihtoon olisi järkevintä lähteä...

Roolipelisessio loppui tänään osaltani vähän äkillisesti (hehee, vain seitsemän tunnin jälkeen, joskin siinä välissä ehdittiin syödäkin), kun lupasin lähteä Riston seuraksi illanistujaisiin. Toisaalta on oikein mukava nähdä ihmisiä, mutta toisaalta olen ihan kamalan väsynyt... juuri ja juuri sain itseni aamulla kammettua ylös. Seminaarityö on edelleen vaiheessa, mutta luotan siihen että saan sen tulevan viikon aikana tehtyä. Tai paremminkin, luotan siihen että omatuntoni pakottaa minut saamaan ne tarvittavat sanat paperille. Huokaus.

Näin loppukuusta sitä aina toivoo että korottaisivat sitä opintorahaa edes vähäsen... Ihme juttu kuinka yllättävät menot aina kasautuvat kuun viimeiselle viikolle. Ehkä se liittyy jotenkin Murphyn lakiin. Tai entropian lisääntymiseen. Tässä tapauksessa ei ainakaan kokonaisuus ole enempää kuin osiensa summa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.