IRC-Galleria

Into darkness bind themTorstai 03.11.2005 00:56

Juuri kun halloweenbileet menivät niin Tyrmyn vampyyribileet tulevat. Tekisi kovasti mieli mennä sinne vähän kulmahampaitaan teroittamaan. Toisin sanoen, halloweenina oli niin hauskaa että uusinta kuulostaa oikein hyvältä ajatukselta, varsinkin kun tulevat juhlat ovat heti seminaarityön palautuksen ja japanin välitentin jälkeen.

Seminaarityö - se valmistuu sittenkin! Ahkerien seminaarikirjastossa vietettyjen tuntien jälkeen ja Schachterin ja Corderin artikkelien tutkailun jälkeen alkaa materiaali olla kasassa ja enää pientä hiomista vailla. Nyt alkaa jo tuntua ihan hyvältä.

Ja ensi tiistaina olisi sitten japanin välikoe, jossa pitää osata hiragana-merkit tai mielellään ainakin suurin osa niistä. No, se suurin osa on hallussa, joten sitten vain opiskellaan lisää lukusanoja ja toivotaan parasta...

Middle English Tutorialkin alkoi tuossa maanantaina, ja se vaikuttaa ihan niin kivalta kuin odotinkin! Joudumme tosin kirjoittamaan lähes viikoittain esseitä, mutta niiden ei tarvitse olla kuin muutaman sivun pituisia eikä edes lainkaan hiottuja... lueskelemme niitä sitten ääneen tunnilla ja opimme toistemme töistä; lisäksi saamme vielä valita aiheet melko vapaasti. Ensimmäisenä on vuorossa Middle English Phonology, siitä pitäisi ensi maanantaiksi saada muutama sivu aikaan. Eiköhän tuo onnistune, kunhan seminaaripaperin saa naputeltua valmiiksi ensin.

Näyttää siltä ettei elämässäni ole muuta kuin koulu... No, tällä viikolla se miltei pitää paikkansa. Huomenna sentään juhlitaan Villen ikääntymistä, ja perjantaina pääsee taas ropeilemaan...

Aikakone-leffa, se minkä Nelonen tänään näytti, oli sinänsä ihan mielenkiintoinen... joskin aika vähäisillä muutoksilla selvittiin vuosituhansista... ja kuvasto näytti ihan tolkienilaiselta... (pahoilla örkeillä koneita ja tulta, hyvillä ihmisillä luonnonläheiset elintavat ja nättiä ja kaikkea) ...no ainakin Kuun räjäyttäminen oli suhteellisen omaperäistä.

Tosin minusta se lopputulos oli oikeastaan aika kaunis, se kuunsirpalepilvi.
Sellaisesta voisi vaikka kirjoittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.