IRC-Galleria

Marja_

Marja_

turhia murheita!
Jos yks asia rupeaa ärsyttämään niin se on satavarmaa että kohta ärsyttää aika monikin asia. Oikeastaan ketuttaa, potuttaa, hatuttaa, vatuttaa eli suomeks sanottuna VITUTTAA!

Ärsytys numero 1.
- VANHEMMAT: Nämä luulevat tietävänsä lapsensa elämästä kaiken ja tietävänsä mikä tälle on parasta ja toimivat tietenkin oman päänsä mukaan kysymättä lapseltaan mitään. Hokevat koulun olevan niin niin niin tärkeää, melkeinpä elämän tärkein asia, mitä se EI TODELLAKAAN OLE, anteeksi nyt vaan. HERÄTKÄÄ tai menkää itse istumaan sinne koulun penkille ja lukemaan ruotsin epäsäännöllisiä verbejä harva se päivä.

Ärsytys numero 2.
- IKÄVÄ: Oma rakas on 36 kilometrin päässä ja täytyy aina odottaa viikko että näkee seuraavan kerran, masentavan kova ikävä harva se minuutti. Ja ei puhettakaan että vois useammin nähdä, "eihän se nyt voi muuttaa tänne kylälle asumaan, sehän vaikuttaisi sinun koulunkäyntiin!" Sanovat ah kaikkitietävät vanhemmat ja ah sieltähän se tulee taas se maaginen avainsana tattadadaa: KOULU. Niin niin, muulla ei väliä, kunhan koulussa menee hyvin. Voisinpa samantien mainita muutaman asian jotka ovat koulua tärkeämpiä: RAKKAUS, YSTÄVÄT, RUOKA, JUOMA, MUSIIKKI, PERHE,... Ja siinä vain muutama.

Ärsytys numero 3.
- KOULU: Niinpä niin, tuohon ei kai tarvitse sanoa edes mitään.

Ärsytys numero 4.
- SYYSLOMAREISSU: Näillä näkymin yksi meistä ei pääsekään sitten lähtemään. I should have known this.

Ärsytys numero 5.
- ELÄMÄ: Niin, mikä siitä välillä aina tekee niin helvetin vaikean? Johtuuko se meistä itsestämme vaiko vain muista ihmisistä ympärillä? No ainakin he osaavat luoda paineita. Voi kun edes joskus saisi ihan vain NAUTTIA elämästä. Se olisi jotain niin mukavaa. Että tack så mycket och var så god.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.