IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Heber it is!Keskiviikko 10.05.2006 01:16

Sain siis tänään tietää isäntäperheeni ja siihen kuuluu äiti, joka on 38-vuotias liikanope, 40-vuotias isä, jolla on oma (traktori??)firma ja kaksi lasta. Hostsisko on melkein samanikäin ku minä ja hostveli on 13. Perhe on urheilullinen ja niillä on kaks koiraa ja hevosia eli ilmeisesti aikamoista ranchia. Mutta ei se mitään. :) Saa kokea jotain ihan erilaista. Heberissä on siis 3000 asukasta ja mun koulussa 175 oppilasta. :D

Olen kyllä hyvin innoissani! :)

Kerro minulle :)Perjantai 21.04.2006 20:40

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Lisää vauvoja!Torstai 16.03.2006 21:33

Ooi, kummilapseni syntyi tänään! <3 Tyttö tuli. :) Ja täysin terve ja ihana.

Erään illan tuotoksia...Lauantai 11.03.2006 17:17

Olet päivieni valo
ja ritarini jalo
joka ratsastaa valkoisella ratsullaan
kohti auringonlaskua
Rintaani polttaa tämä tunteiden palo
missä onkaan meidän yhteinen talo
Missä oletkaan roomeoni sinisilmäinen
sinä rakkaani kultakurinen
Saavu kiiruhtaen luokseni
Teen mitä vain vuoksesi
Liitä yhteen sydämeni särkyneet palat
niin näytän sinulle rakkauden... salat

(c) Marjo, Kaisa, Laura ja Petra
rakkaudenkipeät runoilijat

Yeehaw! I'm going to Arizona!Sunnuntai 12.02.2006 18:17

Jes, toissapäivänä sain aluevalvojaltani sähköpostia ja sain tietää, että koillis-Arizonaan matkustan elokuussa, joten aionpa ryhtyä pitämään siitä matkapäiväkirjaa. :) Ja Arizonahan on siellä Kalifornian, Meksikon, New-Meksikon, Utahin ja Nevadan vieressä. :> Toivottavasti pääsisin sitten matkustelemaan oikein paljon! <3 Mulla on nyt kolme kaupunkia, joista mut yhteen laitetaan. Niillä on vähän hassut nimet, Show Low, Pinetop-Lakeside ja Heber. Kyseessä ei siis todellakaan ole mitään big cityjä. Show Low ja Pinetop-Lakeside ovat ihan vierekkäisiä kaupunkeja ja niissä on yhteensä 15000 asukasta. Heberiin niistä on matkaa noin puol tuntia ja siellä asuu vain 2000-3000 ihmistä. No ei se mitään. :) Katsotaan nyt sitten, että minne maaseudulle sitä oikein joudutaan. :D Ja siellä päin on siis vuoristoa ja neljä vuodenaikaa, joten en pääse talvesta eroon! Uskon kuitenkin, että ei se ole läheskään näin pitkä ja kylmä kuin meillä. :D Olen nyt tässä aluevalvojani kanssa kirjoitellut ja hän vaikuttaa tosi kivalta. En enää malttaisi odottaa, että pääsen Amerikkaan. Isäntäperheestä ei ole vielä tietoa, mutta kaikki aikanaan.
- Vanhemmat »