IRC-Galleria

Martza79

Martza79

ei muokkaa tilaansa.
...SAMPERIN RAMPA SISKONI ON OMINUT SEN !!!!!!111

Viikonloppuna oli yhtä juhlaa..

Lauantaina kävelin väliä Salainen-Veitakkalan Perttelin puoli-Piihovi-Isokylä-Salainen. Päätin lähteä sitten kävellen katsomaan laidunhevosia, kun en autollakaan päässyt. Pitää hommata vissiin oma, alkaa jurppia, kun päivät pitkät on jumissa. Matkaa tuli muuten varmaan 25 kilsaa, Pipsa oli vaunuissa mukana. Kerran evästimme matkan varrella, laidunpiknikillä Veitakkalassa, mutta muuten neiti nukkui onnellisena vaunuissaan koko viisi tuntia.

Pahuksen Pomme loukkasi laitumella jalkansa jotenkin ja sunnuntain startti piti peruuttaa. Olin sunnuntaiaamuna katsomassa Elenan valmennusta Anisissa ja kuvaamassa sitten niitä Iitun koulukisoja. Sunnuntaina Pipsa täytti kokonaiset 3KK :D

Maanantaina kävelimme reippaina jälleen Pipsan kanssa neuvolaan, eli Salaisista Märyyn. Pipsa painaa nyt 5255g ja on 55,5 cm pitkä. Eli iso tyttö verraten siihen pieneen kurttuiseen kääröön, joka syntyi kokispullon kokoisena. Pipsa jokeltaa äiteelle aina aamuisin ja pitää huolta, ettei vetelä mutsi nuku koko päivää :D Kovasti olis menossa, mutta mihinkään ei vielä pääse.
Neuvolasta käveltiin vielä mummun luo Halikon kirkolle. Iskä oli sitä mieltä, että äitille tais jäädä Valentin Kononen päälle.

Tiistaista ei paljon mainittavaa. Kävin mustikassa ja hakemassa puoli ämpäriä kuivettuneita keltasieniä..Sais vähän ripotella sadetta.

Keskiviikkona pesin joutessani loimia painepesurilla.

Tänään taas ei le vapaa-ajan ongelmia, kun on kolme lasta kaitsettavana. Illalla jos kävelis vähän taas jonnekin. Jos sais vaikka ennen vuotta 2047 nämä ylimääräiset huomaamatta tulleet kymmenen kiloa vaikka pois..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.