IRC-Galleria

Koivupölyä ja ryppyrasvoja...Lauantai 06.05.2006 19:25

Aamuauringonsäteet kutkuttavat silmäni hereille. Avaan ikkunan ja vedän keuhkot täyteen kosteankirpakkaa ulkoilmaa. Räystäissä lotisee, sisäisen kellonsa sekoittanut västäräkki hyppää pihakivelle keikkumaan.
Pitkän ja kylmän talven jälkeen on taas aika kaivaa kevyempi vaateparsi esille ja ahtaa kaikki villa- ja toppa-alkuiset vetimet syrjäisimpään nurkkaan.

Tänään on kevään ensimmäinen toppikeli!! \o/

Lumen sulaessa ja lämmön lisääntyessä ihmiset alkavat tulla tietoisimmiksi ulkonäöistään. Ilmiön tavoiteltu lopputulos tuntee paremmin käsitteen "kesäkunto". Paksut toppahousut eivät enää peitä kohtaa, jossa joulukinkku pyllistelee oman, ennen niin ihanan pepun tilalla, eikä untuvatakki sitä osaa mahasta, jonne kalkkuna on tehnyt pesänsä.

Hymyilen ihmisille, jotka koko vuoden sohvaperunoinnin jälkeen sulloutuvat verkkareihin poukkoilemaan paniikinomaisesti pitkin pusikoita ja kiduttavat itseään naistenlehtien ihmedieeteillä toivossa tiputtaa kuukaudessa kilo tai kymmenen. Traditio lienee jo kansanperinteeksi muodostunut, kun kellään ei tule mieleenkään pitää "kuntoaan" yllä ympäri vuoden...

Itse otin osaa ryntäykseen ostamalla allergialääkettä ja aimoannoksen "ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä" vastaan taistelevia ihotuotteita.
Tehokkaat mainospuheet onnistuvat puremaan kriittisimpäänkin naiseen siinä vaiheessa kun kyseeseen tulee joko laihduttaminen, selluliitin poisto tai ensimmäiset rypyt! Tehosi tai ei, ainakin tuntee edes yrittäneensä vaikuttaa ajan kuluun...

Taidanpa kiskaista topin päälleni ja vetää rullaluistimet jalkaan...asfaltti polttaa! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.