IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

SANA: VITUSTO (subst.)Tiistai 21.07.2009 20:13

Vitusto on laajempi käsitys sanasta "vittu".
Se polveutuu samalla tavalla, kuten esimerkiksi peruskäsitteestä "kasvi", tehtäessä kasvusto tai
peruskäsitteestä "kuva", kuvasto.
Vitusto on siis läjä vittuja.

Ja karhukin olen!Tiistai 10.02.2009 02:24

Olet karhu! Ulkoiselta olemukseltasi saatat olla hyvin sympaattinen, mutta tarvittaessa osaat hurjistua. Olet elämän rennosti ottava ja mielipuuhaasi onkin nukkuminen.

Testasin osaanko käyttäytyäTiistai 10.02.2009 01:56

Käyttäydyt perinteisesti ja sulavaliikkeisesti.

Haluat kunnioittaa muita ihmisiä ja käyttäydyt useimmiten perinteisiä kaavoja noudattaen. Aina tämä ei kuitenkaan ole vain hyvä asia, vaan tietynasteinen vanhanaikaisuus saa sinut käyttäytymään toisinaan suomalaisen jäyhästi ja ehkä estää sinua oppimasta uusia tapoja.

Hallitset periaatteessa kaikki käytöstavat, ja lisäksi luovit sosiaalisissa kuvioissa panemalla oman persoonasi ja luovuutesi peliin. Selviät sujuvasti tilanteesta kuin tilanteesta.

Testasin PasiluuteniKeskiviikko 28.01.2009 16:55

Kyösti Pöysti

Olet nero. Ainakin jos Neposelta kysytään...oikeastaan vain, jos Neposelta kysytään. Muiden mielestä olet semi-hankala tuttisuu, jonka toimintatapa poliisivoimissa on kohtuullisen epäilyttävää. Kärsit pahoista krapulapäivistä, epäonnisista (maksullisista) naissuhteista ja esimiehestä, jonka suurin ilo on esitellä sinulle vanhuuden runtelemaa kehoaan kattopuhutteluissa.

Testasin sukupuoleniTorstai 22.01.2009 21:06

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET NAINEN

Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua vahvasti miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja äärimmäisen epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.
<Felia> oh
<Felia> luulin koko aja et Mary-Lou on mies
<Felia> ku on nii miehiset jutut

<@Wanton> HAHAHAA
<@Mary-Lou> WOOOT :DDDDDDDDD
<@karrrppa> mitä ihimettä :DDDDDDDDDD
<@Mary-Lou> ei helevetti :DDDDD
<@Wanton> nyt repesin ihan täysin :D:D:D
<@Mary-Lou> reppeilen :DDDDDDDDD
<@karrrppa> joo se on tuo mun poikaystävä
<@Mary-Lou> ai saakeli :DDDDD

<Felia> :)

<@Mary-Lou> oon se äijä taloudessa :DDD
<@Mary-Lou> voi hyvänen aika sentään :DDDD
<@karrrppa> nii se on sika mieheksi
<@Mary-Lou> taas on vuosi pelastettu :DDD
<@Wanton> joo :DD
<@Wanton> vesi valuu silmistä :D
<@karrrppa> no mulla sentään on tullu monesti että mää oon poika :D
<@karrrppa> mutta se johtuu nikistä :DDDDDD
<@Mary-Lou> voi hyvän tähen sentään :DDDDDD

<Felia> no hei kamaan mikä tos on nii hauskaa :D
<@Mary-Lou> no hei :DDDDDDD

<Felia> Mary-Lou puhuu niinku mies
<Felia> foor riil!
<Felia> hihihih
<Felia> vähä mietinki et miks miehel on tommone nikki xDDDDDDD
<Felia> ei sit tullu mielee
<Felia> et no miksköhä

<@Mary-Lou> ei vissii :DDDDDD

Ohjeita maahanmuuttajilleTiistai 06.01.2009 14:50

Tarkista ensin, että sinulla todellakin on jokin järkevä syy muuttaa Suomeen. Varmista myös, että olet tulossa Suomeen yksilönä. Älä tule Suomeen heimona, klaanina, laumana, vähemmistönä, kansanryhmänä, rosvojoukkona tai valloitusarmeijana.

Suomessa eletään suomalaista elämää. Alla on käsitelty joitakin suomalaisia tapoja ja perinteitä, jotka saattavat vaikuttaa sinusta oudoilta. Ne ovat kuitenkin suomalaisten mielestä oikein hyviä tapoja ja perinteitä.

TYÖ

Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

RUOKA

Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. Suomalainen ruoka on hyvää, sanoivatpa ranskalaiset mitä vaan. Suomessa saa syödä lehmää, veripalttua, sikaa ja piimää. Täällä tarjoillaan monia kummallisia ruokia, kuten mämmiä tai viiliä talkkunan kera. Sen sijaan Suomessa ei tarjoilla paistettua pikkuvauvaa riisipedillä. Myös eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin. Uuni on tarkoitettu ruuanlaittoa varten. Uunissa ei saa lämmittää jalkasalvaa.

NAISET

Suomessa naiset ovat yhtä arvokkaita kuin miehet. He saavat ajaa autoa ja liikkua yksin myös kamelin päivämatkaa kauemmaksi kotoa. Naiset saavat valita aviopuolisonsa itse. Hyvin usein myös naiset käyvät töissä. Naiset voivat käydä uimahallissa samaan aikaan miesten kanssa, mikä on hyvin kätevää, koska siksi ei tarvita erillisiä uimahallivuoroja miehillä ja naisille. Muutenkin Suomessa on tasa-arvoinen meininki: nais- ja mieslääkärit ja hoitajat voivat hoitaa kaikkia potilaita. Tämä on hyvin kätevää, koska silloin ei tarvita erillisiä sairaaloita naisia ja miehiä varten. Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia.

LAPSET JA KOULU

Suomessa tytöt ja pojat voivat leikkiä keskenään. Myös tytöt saavat käydä koulua yhdessä poikien kanssa. Kaikki saavat koulussa saman peruskoulutuksen. Juuri sen takia sen nimi on peruskoulu. Kuvis ja musa ovat ihan kivoja aineita. Niistä ei saa vapautusta uskonnollisista syistä. Myös tytöt voivat jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeenkin.

SEKSI

Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota. Sen takia on aivan luonnollista, että vähän vanhempina tytöt ja pojat alkavat seurustella keskenään. He saavat valita seurustelukumppaninsa ihan itse. Usein tytöt ja pojat kokeilevat seksiä jo melko nuorina ennen avioliittoa. Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa. Myös yhteenpuristettujen reisien väliin sutiminen on seksiä, joten aikuinen mies ei saa harrastaa sitäkään alle 16-vuotiaan kanssa.

Kesällä naiset tykkäävät kulkea vähissä vaatteissa ja miehet tykkäävät katsella vähäpukeisia naisia. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Se ei suomalaistenkaan miesten mielestä tunnu kivalta, mutta raiskaaminen on Suomessa kielletty. Housuja jalkaan vaan ja uutta matoa koukkuun.

Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen. Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa.

Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. HIV- positiiviset tuntevat oman vastuunsa ja pyrkivät kaikin tavoin olemaan tartuttamatta virusta eteenpäin.

Pimppiin ei laiteta saksia.

USKONTO

Suomen pääuskonto on luterilaisuus. Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. Monet suomalaisen kulttuurin perinteet pohjautuvat luterilaisuuteen, ja suomalaiset kunnioittavat niitä, vaikka monet ovatkin eronneet kirkosta. Kirkosta eroavia ei tapeta.

SAUNA

Suomalaiset tykkäävät istua alasti kuumassa huoneessa, jonka nurkassa on kiuas. Kiukaan päällä ei saa kuivattaa kenkiä. Kiukaalle heitetään vettä, joka höyrystyy. Saunoja voi myös pieksää itseään koivuvitsalla ja juosta välillä kylmään järveen. Se on suomalaisten mielestä mukavaa. Kokonaiset perheet saunovat usein yhtä aikaa. Kaveriporukoissa myös miehet ja naiset voivat mennä saunaan samaan aikaan, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Saunassa ollaan alasti. Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni. Saunan jälkeen maistuu keskiolut ja sianlihapitoinen grillimakkara.

JUHLAPÄIVÄT

Tärkeitä suomalaisia juhlapäiviä ovat mm. joulu, juhannus ja vappu. Jouluna koristellaan joulukuusi, lauletaan joululauluja, annetaan lahjoja ja syödään kinkkua. Useimmille suomalaisille joulu on enemmänkin perheen ja yhdessäolon juhla kuin uskonnollinen juhla.

Juhannuksena juodaan viinaa, tuijotellaan syvämietteisesti järvelle valoisassa kesäyössä ja poltetaan kokko. Kokossa ei kuitenkaan polteta autonrenkaita tai kokonaisia autoja. Autoja ei myöskään polteta minään muinakaan päivinä. Palavia autonrenkaita ei missään tapauksessa laiteta ihmisten kaulan ympärille.

Koulujen kevätjuhlassa lauletaan "Jo joutui armas aika". Se nyt vaan on kaikkien mielestä niin hienoa, että koulu loppuu ja kesä tulee. Jos sinua oikeasti häiritsee kevätvirren laulaminen, niin soita Puumalaiselle ja pakene Timbuktuun.

Vappu on se juhlapäivä, jolloin suomalaiset marssivat kaduilla hassuja plakaatteja kantaen, kuitenkaan äbäläwäbälää huutamatta. Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa on se juhla, jossa kaikki vieraat kättelevät presidenttiä. Suomessa ei ole pakko tulla bileisiin, jos ei halua.

VIINA

Suomalaiset tykkäävät juoda viinaa muutenkin kuin jouluna, juhannuksena ja vappuna. Eihän se tietenkään mitään maailman fiksuinta touhua ole, mutta se nyt vaan sattuu olemaan täällä perinne. Jotkut muiden kansojen perinteisiin kuuluvat päihteet, kuten kannabis ja khat, ovat Suomessa kiellettyjä.

PAINI

Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita.

RIKOSLAKI

Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on siis hei ihan oikeasti Suomessa kielletty. Jos nainen joutuu raiskatuksi, niin häntä ei kivitetä vaan raiskaajat laitetaan vankilaan. Kunniamurhissa ei Suomessa ole mitään kunniakasta. Elokuvaohjaajia ei saa tappaa, vaikka he tekisivät mielestäsi huonon elokuvan. Sama pätee myös pilapiirtäjiin ja etenkin pakinoitsijoihin. Suomessa saa piirtää pilakuvia eri aiheista ja kirjoittaa ohjeita maahan muuttaville, mutta niiden tekijöitä ei saa murjoa, kurmoottaa eikä fatwoittaa.

RASISMI

Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane. Vai luuletko muka, että Mikko Puumalainen on suomalaisten enemmistön mielestä hyvä tyyppi?

SANANLASKUT

Suomen kielessä on paljon vanhoja, kauniita ja viisaita sananlaskuja, kuten "Maassa maan tavalla tai maasta pois" !!

Pikkuhousujen kierrätystäTiistai 16.12.2008 02:38

Täällä suoritettiin alusvaatelaatikon inventaario, jonka tuloksena oli läjä tissipusseja ja 3 römpsähtäneet pikkuhousut, jotka päätyivät roskapussiläijjään. Inventaarion jälkeen kasa oli haikean ilmeen ja huokauksen kera inventaristin käsissä: "voiskohan näistä askarrella jotain...?"

Mahtaisikohan joku iloisesti yllättyä, kun saisi myöhemmin tietää, että juuri hänen joulukorttiinsa liimattu kangaspesukarhu on ollut pikkuhousuissa perseen kohdalla? <3

SANA: PERSE (subst.)Lauantai 25.10.2008 18:13

Perse on ihmisen takana oleva rörrömäinen uloke. Perse suoltaa ihmisulosteen keskellään sijaitsevasta silmäkkeestä, joka voi kantajastaan riippuen olla eri mallinen ja ryppyysasteeltaan vaihteleva. Perseellä on useita lempinimiä, joista yleisimpinä mainittakoon hanuri ja peppu. Perseellä voi ulostamisen lisäksi olla muutakin huvikäyttöä, joka on suosittua erityisesti homoseksuaalien keskuudessa.

Taivutus: Perse, perseempi, persein, persestys/perseys, perseestä
Myös muut taivutusmuodot ovat mahdollisia (nk. bend over).
Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa?
¤ Tjaa-a, pittääpä harkita... ;D

Ostatko pääsääntöisesti koulupäivien aikana karkkia, sipsejä tai muuta sellaista?
¤ Tokkiisa! Luennot ei oo mittään iliman herkkusia!

Tiesitkö,että AaltoAlvarissa (kylpylä jyväskylässä) on hyppytorni-altaassa ikkuna miesten suihkutilaan?
¤ ONKO!? :P~~~

Millon sulla on synttärit?
¤ Se lukkee tuosa mun tietoruuvusa!

Jos olisit poika, millainen olisit?
¤ Varmaan semmonen rokkipoika, jolla on kiva letti ja hieno mopo!

Kampaatko hiuksesi joka päivä?
¤ Tarttee kammata kö niitä ei muuten setvi kukkaan!

Oletko istunut mopon/moottoripyörän/skootterin takana koskaan?
¤ Jepsos.

Hymyiletkö koskaan?
¤ Munasti ^__^

Oletko nauranut tänään?
¤ Nauroin tuolle lapsoselle kö se jotaki höpös <3

Minkälaisista ihmisistä pidät?
¤ Semmosista, jotka on kivoja ja niillä on positiivisia ajatuksia ja niitten kans on muksa jutskata!

Kuka viimeksi nukkui sängyssäsi?
¤ Nooo...meillä on kimppasänky ni varmaan siihen sitte meitin lisäksi ilmesty tuo Murkula. :}

Kuinka korkealta katselet maailmaa?
¤ Yheksännestä kerroksesta...

Oletko koskaan pitänyt jonkun salaisuuden?
¤ No johan tokkiisa munat!

Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?
¤ Siihenki on syyllistyny.

Oletko koskaan ajatellut, että kuolet?
¤ Yhesti olin siitä ihan varma, vaan sitte en onneksi kuollukaan. Oli kamalaista se.

Paljonko sinulla on serkkuja? Millainen suhde sinulla on heihin?
¤ Montahan nuita ois *laskee sormilla*...vaan aika vähän niien kanssa on nyt juttusilla ollu kö kaikki assuu ympäriinsä.

Onko söpöä kun poika punastuu?
¤ No jos sillä ei justiisa pasit tullu housuun ja punastellee sitte muuten vaan ni on kai se. <3

Oletko viisas, tyhmä vai siinä keskellä?
¤ Pölijä mikä pölijä!

Milloin viimeksi nauroit todella makeasti?
¤ Viikko sitte perjantaina kö oli karrrpan kans ED-villit illalla! :D

Kuinka monta on mielestäsi pari?
¤ No pari!

Kuunteletko Iron Maidenia?
¤ Hyvin vähän...se tuo mieleen yhen ihimisen kö katos mun elämästä, vaan se ei oo kuiten syy miksi sitä en kuuntele. Ei vaan tuu kuunneltua. :P

Minkä levyn ostit viimeksi?
¤ Noooo...en muista, mutta tiiän minkä ostan seuraavaksi!

Viimeisin ruoka, jota söit?
¤ Suklaamuroja

Hedelmä, jonka söit?
¤ Omena

Juotu juoma?
¤ ED! :D

Ostos?
¤ Ostelin Murkulalle varatutteja ja saksia ja ripsiväriä...itelle siis se ripsiväri, ei Murkulalle.

Soitettu puhelu?
¤ Inari

Vastattu puhelu?
¤ Junsku

Lähetetty tekstiviesti?
¤ Mona

Nettisivu, jolla olit?
¤ Naamakirja

Päälle pukemasi vaate?
¤ Vihiriät mammaökäpökät, jotka on hyvät iliman mahhaaki! <3

Sanomasi asia?
¤ "Äiti kävi vessassa."

Käynti ulkona?
¤ Eilettäin käväsin kaupasa

Kenet näit?
¤ Elemukelemun kö istu vieresä!

Herätys?
¤ Murkula tais aamusella mesota ruokia itelleen

Mns-keskustelu?
¤ Mikä on Mns? Mese? Pyrskälle juttelin vähäsen.

Koru, jota käytit?
¤ Korvikset on taas korvissa pitkästä aikaa, ois kiva kaulakoruki panna jo takasin, vaan joku sitä tykkää repiä ni ei uskalla. Panen sen ehkä nyt kö oon vähän lomalla.

Asia, jonka piirsit?
¤ Tuhru paperin nurkkaan kö testasin toimiiko kynä

Kerta, kun olit suihkussa?
¤ Oli kivvaa!

Kulkuneuvo, jolla matkustit?
¤ Auto

Paras numero todistuksessa?
¤ 10 tai tänä päivänä 5

Huonoin numero todistuksessa?
¤ 5 ja tänä päivänä 2

Keskiarvosi?
¤ Varmaan lähemmäs nelosta mennään! :}

Laulu, jota lauloit?
¤ "Pienen pieni veturi aamulla kerran..."

Kieli, jota puhuit?
¤ no daa!

Lehti, jota luit?
¤ Nyt ei oo kerinny juuri lehtiä lukkeen, mut varmaan joku naistenlehti se oli.

LÄSSYN LÄSSYN-KYSYMYKSIIN:
Ensinnäkin, oletko tyttö vai poika?
¤ *kurkkaa housuihin* tjaa-a...mitähän tuohon vastais...?

Minkä väriset ja pituiset hiuksesi on?
¤ Vaaliat ja niissä on pari höpöraitaa ja sitte ne on tuommoset suht pitkät...oli hurjan pitkät kesämmällä, vaan sitte piti pätkiä kö niihin kuristu.

Kuka perheestäsi on kivoin?
¤ Ei niitä voi panna järestykseen! :o

Mistä karkeista pidät?
¤ Vaahtokarkeista ja hedelmöistä ja sitte suklaista...

Mistä kouluaineista tykkäät?
¤ Tällä hetkellä kaikki on ihan mukavia paitti PY ja sosiaalipolitiikka... -_-

Mikä on inhottavin kotityö?
¤ Tavaroijen kerrääminen lattialta

Missä urheilulajissa olet kouluaikoinasi pärjännyt parhaiten?
¤ Kilpa-aerobic

Miehesi/Naisesi yllättää sinut romanttisella eleellä. Mihin toivoisit sen liittyvän? (ruoka, musiikki, elokuva yms.)
¤ Sitä ootellessa...kaikki kelepaa! <3

Oletko koskaan kaatunut mopolla?
¤ En, voi kauhia! :o

Missä olet uinut viimeksi?
¤ Lasketaanko itsesääli? :D

Oletko koskaan saanut aivotärähdystä?
¤ En tietosesti, vaan on kai tuota saattanu pää kopsahella isomminki...se varmaan selittää munat asiat. ;P

Oletko koskaan "flirttaillut" messengerissä? Jos olet, niin milloin viimeksi?
¤ Oommä varmaan epätoivosesti yrittäny, vaan mua ei koskaan aleta. :(

Nukuitko hyvin viime yönä?
¤ En, näkkiin pahoja uneja. :/

Minkä vaatteen olet viimeksi ostanut?
¤ Murkulalle taisin jotaki hankkia.

Sano kirjain joka tulee ensimmäisenä mieleen, se ei saa olla etunimesi ensimmäinen kirjain.
¤ P

Oletko hyväsydäminen?
¤ Parhaani mukkaan yritän olla.

Ovatko kyntesi lakatut tällä hetkellä?
¤ Eips

Miltä nyt tuntuu?
¤ Epämääräsiä fiiliksiä, enkä kaikkia kehtaa sanua!

Missä olit tunti sitten?
¤ Kotona tässä pörräilly koko päivän

Oletko ollut tänään koko päivän kotona?
¤ Justii sannoin! :D

Oletko maistanut mahlaa?
¤ Oommä sormenpäällä...en muista miltä maistuu.

Koska olet viimeks suudellut ja ketä?
¤ Junskun kimppuun hyökkäsin tuosa joku ilta...vois kai tuota enämpiki. :*
« Uudemmat -