IRC-Galleria

Mistä se tuoki kaiken tietää... Ö_öKeskiviikko 01.11.2006 00:20

Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.

1. Mikä minun nimeni on?
- Toivo

2. Missä asun?
- Kotona sängyn alla

3. Mikä olen?
- Olet Rooman keisari

4. Millainen olen?
- Oonko koskaan kertonut että oot aika kiva?

5. Kuka olen?
- Olet nörtti

6. Mikä on kaikista tärkeintä elämässäni?
- Panetus

7. Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni?
- Itsenäisyys

8. Mikä on arvokkain asia mielestäni maailmassa?
- Rakkaus on arvokkainta mitä on. Ja läheisyys.

9. Miltä näytän?
- Naiselta

10. Miltä tunnun?
- Hevoselta

11. Miltä maistun?
- Raikkaalta

12. Miltä tuoksun?
- Norsulta

13. Missä minun kuuluisi olla?
- Huussissa

14. Mikä minun kuuluisi olla?
- Kunnon hali auttaa aina

15. Mistä minut löytää?
- Ulkomailta

16. Miten minut tavoittaa?
- En ylläpidä mitään osoiterekisteriä

17. Minkä ikäinen olen?
- Liian nuori sulle

18. Mikä on sukupuoleni?
- Hän on Shemale

19. Montako henkilöä minun pitäisi haastaa tähän?
- Niin monta, että tarvitset varpaatkin avuksi

It is me! (tää oli kivis!^_^)Torstai 28.09.2006 06:16

Olen Mirjami Mustonen Pieksämäeltä.
Olen 25-vuotias pankkivirkailija ja harrastan sumo-painia.
Minulla on 7 lasta.
Hiukseni ovat siniset ja silmäni vaaleanpunaiset.
Kuuntelen örinäheviä, lempiartistini on Bryan Adams.
Minua parhaiten kuvaava adjektiivi on "kaunis".


Tee näin:
* Nimesi (2. nimesi ja lähimmän naapurisi sukunimi)
* Asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)
* Ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä)
* Ammattisi (naiskäyttäjä kirjoittaa äitinsä ammatin, mieskäyttäjä isänsä)
* Harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)
* Lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)
* Hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)
* Silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)
* Musiikkimakusi (genre, jota et siedä)
* Lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)
* Itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen 2. nimesi ja "adjektiivi")

Kerran elettyäKeskiviikko 30.08.2006 23:57

Helteinen kesä alkaa vähitellen taittua syksyksi. Mukavat muistot ja kesäriennot ovat vielä tuoreina mielissä, antaen kantajilleen voimaa ja aihetta hymyyn arjen keskellä. Kadut kellastuvat putoilevista lehdistä, pieni ekaluokkalainen taapertaa sammion kokoinen reppu selässään koulusta kotiin - kenties pysähtyy leikkimään lätäkköön.

Katselen hymyillen ja rauhallisin mielin ympärilläni, kuin nopeutettuna filminä hääräävää maailmaa. Ulkoa päin on niin helppo nähdä, kuinka nauru ja rento lomatunnelma ovat vaihtuneet alati tihenevään askellukseen, törmäilyyn, äksyilyyn ja kurttuisiin otsiin.

Hymähdän. Oma kiireeni on lakannut päivän osalta. Koulun penkki on jälleen kulunut asetetun määrän ja ruutupaperi on täyttynyt tekstistä, jumppatytöt ovat saaneet jokapäiväisen liikunta-antinsa. Ilta pimenee.
Yöt eivät ole enää niin lämpimiä. Nukkumaanmennessä voi huoletta jo sulkea tuuletusikkunan ja kääriytyä paksun täkin alle piiloon pahaa maailmaa - hiljaisuuteen.

Minne ihmiset onnistuvat kätkemään kurtistelultaan ystävällisyyden, tunteet ja asiat, joilla loppujen lopuksi on oikeasti merkitystä?
Mitä tapahtuisi, jos jokainen pysähtyisi keskellä vilkkainta työpäivää ja uhraisi yhden kauniin ajatuksen hänelle, joka työhön lähtiessään unohti kauppalistan kotiin ja otti kiireessään sinunkin autosi avaimet? Yhden hänelle, jonka matematiikan vihko löytyi levällään etupihan lammikosta? Yhden heille kaikille, jotka päivittäin ajattelevat myös sinua - joille olet tärkeä, jotka eivät jätä yksin? Pysähtyisivätkö maailman rattaat, vai helpottaisivatko juonteet ison yrityksen johtajan kulmakarvoilta?

Alkavan viikon aikana olen saanut jälleen arvokkaan muistutuksen siitä, mitkä asiat elämässä menevät toisten edelle. Prioriteettini muovautui kärkikolmikon osalta täysin uuteen uskoon. Pysyäkseen elinvoimaisena ja jaksaakseen töiden ja koulun tuoman stressin, ihmisellä täytyy olla henkireikiä, joista ammentaa energiaa arjen koitoksiin. Hän tarvitsee rakkaitaan ja lähimmäisiään, kenties harrastuksia tai vaikkapa ihan vaan omaa aikaa vain itselleen.

Ennenkaikkea asioita, jotka tuovat iloa ja saavat nauramaan...

Tiedän nyt missä paikkani on ja mihin kuulun. En enää kanna murheita turhista asioista ja jaksan nauttia elämästä kiireenkin keskellä. Osaan iloita "omasta ajastani", enkä tee sitä yksin...minun henkireikiini mahtuu paljon rakkaita ihmisiä ja asioita.
Kotikin on siellä missä sydän on.

Kuinka paljon siivet maksaa?Sunnuntai 27.08.2006 17:39

Sosiaaliopintojeni alkutiimellyksessä sitä on ruvennut pohtimaan syntyjä syviä ihmisten käyttäytymisestä ja niihin johtavista syistä. Psykologian puolellehan moinen väistämättä kuuluu, mutta heti kun ammatinkuvaan astuu toinen ihminen, on sekin puoli otettava huomioon.

Luottamus, toisen kunnioittaminen sekä kyky puhua ovat parisuhteen peruskiviä ja tukipilareita, mutta mitä jos kumppani ei olekaan kykenevä näihin arkipäiväisiin asioihin?
Kun kyse ei ole haluttomuudesta, vaan oikeasta psyykkisestä sairaudesta -
kun kyseessä on ”Peter Pan –syndrooma”, arkipäiväisemmin "narsismi"?

Kaikki ei äkkiä olekaan niin itsestäänselvää...

Varsinainen asianlaita on vasta vähitellen alkanut nostaa päätään ja ihmiset uskaltautuvat rohkeampaan keskusteluun aiheesta. Silti liian moni elää tuskallisessa ja piinaavassa parisuhteessa tietämättä varsinaista syytä (saati ulospääsyä ahdistavasta olotilastaan).
Moni kokee syyllisyyttä – turhaan.

Törmäsin keväällä sattumalta artikkeliin, joka käsitteli aihetta ja herätti uteliaisuuteni. Kuinka paljon ylimääräistä kärsimystä ja ahdistusta ihmisissä voikaan pelkkä tietämättömyys aiheuttaa!? Tohkeissani itselleni uudesta aluevalloituksesta paloin halusta jakaa löydökseni muidenkin kanssa! :)

Tässä siis linkkejä teille, joilla kysymysmerkit vielä pään päällä leijuvat
(="mitä ihmettä nainen horisee!?"):

http://www.mtv3.fi/helmi2005/ihmissuhteet/artikkeli.shtml/34866?ihmissuhteet-ystavat
http://www.ahjos.net/luokitus/F60.htm (kohta F60.4 Huomionhakuinen persoonallisuus)
http://www.narsistienuhrientuki.info/index.php?alasivu=180&valikko=2
http://narsistienuhrientuki.info/keskustelu/viewforum.php?f=1&sid=363d336fa1564c8d71cdb935e854d5ca

(tekijänoikeudellisista syistä en ruvennut kopioimaan tekstiä tänne, vaikka niin olisi ollut helpompaa rajata sisällöstä oleellinen…)

Suuntautumisvalintani estää aiheen käsittelemistä opinnäytetyönäni, mutta jos linkit jollekin antoivat sysäyksen aiheen syvällisempään ruotimiseen tai edes muuttivat kysymysmerkin pään päällä huutomerkiksi, olen varsin utelias kuulemaan lisää! =)

Puhukaa, välittäkää ja ennenkaikkea - RAKASTAKAA! <3
(niin minäkin teen: 110% joka päivä! ^_^)
Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Koivupölyä ja ryppyrasvoja...Lauantai 06.05.2006 19:25

Aamuauringonsäteet kutkuttavat silmäni hereille. Avaan ikkunan ja vedän keuhkot täyteen kosteankirpakkaa ulkoilmaa. Räystäissä lotisee, sisäisen kellonsa sekoittanut västäräkki hyppää pihakivelle keikkumaan.
Pitkän ja kylmän talven jälkeen on taas aika kaivaa kevyempi vaateparsi esille ja ahtaa kaikki villa- ja toppa-alkuiset vetimet syrjäisimpään nurkkaan.

Tänään on kevään ensimmäinen toppikeli!! \o/

Lumen sulaessa ja lämmön lisääntyessä ihmiset alkavat tulla tietoisimmiksi ulkonäöistään. Ilmiön tavoiteltu lopputulos tuntee paremmin käsitteen "kesäkunto". Paksut toppahousut eivät enää peitä kohtaa, jossa joulukinkku pyllistelee oman, ennen niin ihanan pepun tilalla, eikä untuvatakki sitä osaa mahasta, jonne kalkkuna on tehnyt pesänsä.

Hymyilen ihmisille, jotka koko vuoden sohvaperunoinnin jälkeen sulloutuvat verkkareihin poukkoilemaan paniikinomaisesti pitkin pusikoita ja kiduttavat itseään naistenlehtien ihmedieeteillä toivossa tiputtaa kuukaudessa kilo tai kymmenen. Traditio lienee jo kansanperinteeksi muodostunut, kun kellään ei tule mieleenkään pitää "kuntoaan" yllä ympäri vuoden...

Itse otin osaa ryntäykseen ostamalla allergialääkettä ja aimoannoksen "ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä" vastaan taistelevia ihotuotteita.
Tehokkaat mainospuheet onnistuvat puremaan kriittisimpäänkin naiseen siinä vaiheessa kun kyseeseen tulee joko laihduttaminen, selluliitin poisto tai ensimmäiset rypyt! Tehosi tai ei, ainakin tuntee edes yrittäneensä vaikuttaa ajan kuluun...

Taidanpa kiskaista topin päälleni ja vetää rullaluistimet jalkaan...asfaltti polttaa! <3
Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan...
ENSIMMÄINEN...
1. paras ystävä: oiskohan ollu Siukku... <3
2. suudelma: paljon vanhemman pojan kanssa ja sain siltä vielä kaupanpäällisiks angiinan! :D
3. lemmikki: Hamsu-hampsteri
4. rakkaus: tais olla nyykkäreiden Danny... (nolo tunnustus)
5. harrastus: kerättiin pihan lasten kanssa leppiksiä!

KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan: laattalaivalla ennen joulua xQ
2. Joit alkoholia: taisi juurikin olla saunasiideri viime maanantaina
3. Ajoit autolla: pari tuntia takaperin
4. Soitit: soitin heidille suutani äsken...lasketaanko se?
5. Nauroit: ihan pari minuuttia sitte business timelle ;D
6. Kuuntelit musiikkia: parasta aikaa soi ihanasti JoJo action...laatumusakkia! \,,/
7. Itkit: ei siitä montaa viikkoa ole

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi? ei ystäviin kosketa... Ö_Ö
2. ollut pidätettynä? en
3. uinut alastomana? oon, ukin järvessä x)
4. ollut TV:ssä? oon aerobicannu telekussa kilipaa
5. Harkinnut itsemurhaa? en tosissaan
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? joo, se samainen poika, josta jossaki edellishaasteessa kerroin...se tiiliseinäpoika... x|
7. Pelännyt? monestikin

TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä uraa harkitset? musta tulee uranainen ja rupeen päiväkotitädiksi!
2. paras ystäväsi? Heini ja Heidi
3. sinulla on päälläsi? Oon rokisti mustissa...ihana hihaton poolo ja narulökäpökät

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN...
1. Hoitanu juNppa-asioita
2. Käyny kaupassa
3. Koutsannu
4. Ripustanu tauluja seinään
5. Syöny paahtoleipää ja donitsia!

Haastan:
jouker, haidim
TÄMÄNHETKINEN:

1. Sijainti? - justiisa tulin kotsaan! ^_^

2. Opiskelu/työpaikka? - Työharjottelussa paikallisen päiväkodin tätinä.

3. Vaatetus? - Mustat lökäpökät, joissa lukee "Queens" ihanasti hanurissa...beige hihaton.

4. Olotila? - Väskä, mutta onnellinen. Töissä oli hälinää ja nyt korva lepää <3 Illalla ei tarvi olla missään ni saa rötvätä vaan.

5. Musiikki? - Nöy änänäs...nöy mysiik...

6. Ärsytys? - No tuo Honduraksen korjaus ajaa mut konkurssiin :/

7. Ilon aihe? -Tjaaaaah...aika vähissä on, mut ehkä mä keksin ku mietin hetken aikaa.. :}

8. Ihastus? - Jotain ihan muuta... ;)

9. Ajatus? - Ei kai siinä

10. Mieliteko? - Söisin nyt kauhiasti karkkeja..niitä semmosia suklaapapanoita jos ois..taidan kipassa hakemaan :P~~~

VIIMEISIN:

1. Humala? - Viimeviikonlopun oulumiitti...kivaa oli niin kauan ku sitä kesti.. ROK!

2. Automatka? - Taksikyyti Veholta kotiin... >:/

3. Kalenterimerkintä? - Vedin kauppakalenteriin eilisen päivän yli viivan!

4. Elokuva? - 14.1. King Kong

5. Tekstiviesti? - Taisin tivata jotain elämänviisauksia kamelilta...

6. Lääkäri/sairaalakäynti? - Viime kuussa piti kävässä hakemassa saikkulappunen ku ei lunssa meinannu hellittää

7. Vaateostos? - Alemyynneistä uus hiiripyjama <3

8. Matka? - Töistä kotiin...50m! x) Taisinpa kävässä loppuvuodesta Nummelassa.

9. Pettymys? - Viimeset 4 kk

10. Unohdus? - Unohin eilen ottaa lääkkeen... :/

SEURAAVA/TULEVA:

1. Keikka/konsertti? - Ö_ö

2. Yöpaikka? - Oma patja <3

3. Ostos? - Maitua, jukurttia ja sit ne suklaapapanat!

4. Rahanlähde? - Kela xP

5. Tavattu ystävä? - varmaan Heidi

6. Soitettu puhelu? - Kerkesin just soittelee juNppajuttui, joten saa nähä kuka on seuraava uhri...

7. Teko tämän kyselyn jälkeen? - Kauppaaaaan (niitä papanoita...)!

8. Juhlan aihe? - Vappu?

9. Lupaus? - Yritän vieläki mennä sinne haNmaslääkäriin joku päivä...joojoo, ihan varmasti meen!

10. Syöty ruoka? - Peurnaa ja ihkua possusuikulakastiketta :P~~

LEMPI:

1. Jogurtti? - Hedelmäpommi

2. Tupakkamerkki? - no HYI! xQ

3. Piirretty elokuva? - Disneyn Pieni Merenneito tai sit se Kaunotar ja Hirviö..osaan ne laulut ulkoa! :D

4. Itsetehty ruoka? - Jos mun ruokia on maistanu, niistä on lempi kaukana ;P

5. Rakkauslaulu? - Niitä ois vaikka ja kuinka. Tällä hetkellä kuitenki kovasti päässä pörrää Bryan Adamsin "Please forgive me"... *huokaus*

6. Baari/Ravintola? - Hotin muutettua olo on tyhjä...ei tiiä missä sitä enää lietsuiltojaan viettäs:(

7. Auto? - No tuo mun Helemi tietysti! <3 Juttelen sille aina mukavia! <3

8. Sunnuntain viettotapa? - Johan sitä tekis vaikkasta ja mitä, mut sunnuntai on täysin buukattu harkoille...sielläki sitä viihtyy tietenki ^_^

9. Ruokakauppa? - Liiterissä on edullista ja sieltä saa niitä megaisoja hunskupaketteja!

10. Levyn kansi? - Ei ole levyä kansiin katsominen...sisältö on tärkeempi.. <3

EPÄMIELUISIN:

1. Virvoitusjuoma? - Mä matkin Tiinaa ja sanon kans kalija ja kahavi! xQ

2. Asia kotipaikkakunnallasi? - Kaikki asuu niin kaukana täältä.. :P

3. Herätys? - Vapaapäivänä ku sais pitkään nukkua ni joku kerpeleen työjyrä viipottaa kuuen-seittemän aikaan aamusta ohi tai vielä pahempaa JÄÄ ikkunan alle tai lähistölle pörisemään!

4. Suudelma? - Joskus teininä pussasin semmosta poikaa, jonka amisviiksikehitelmä pisteli kauheesti...ja muutenkaa se ei osannu...tuntu ku ois pussannu tiiliseinää.. x|

5. Karkki? - hyi olkoon ne Väyrysen naamat ja kaikki samalta salmiakkilakritsimössöltä maistuvat!! *puistatus*

6. Puoli itsessä? - hmm....tarkottaakohan tää nyt henkistä vai fyysistä puolta.. No ainaki fyysisistä ominaisuuksista lahjottasin enempi ku mielellään puolet jättipohkeista jollekin...

7. Sairastettu tauti? - Sain päiväkotilapsilta jonku ihanan viruksen, joka piti kuumetta yllä kaks viikkoo ja keuhkoputkentulehus siihen päälle...sit se lunssaosuus siitä uusi kahesti!

8. TV-ohjelma? - Ne iänkaikkiset vaalipaneelihärdellit, niitä tulee joka kanavalta tuntitolkulla ja samaan aikaan kaikki..just sillon ku tekis mieli kattoo telekkaria! Äfsee nörttejä voisin vähän dissaa vaan ihan kiusallaan! x)

9. Alkoholijuoma? - Helepompi ois luetella ne mistä tykkään...melkeen kaikki on niin pahoi...

10. Kieli? - Joku tanska tai puola!! Semmoset "kovat" kielet, missä käytetään paljon korinoita ja konsonantteja...
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.