IRC-Galleria

World scout Jamboree 2007, osa 2Tiistai 31.07.2007 23:53

Terve taas taalta Englannin lammosta.. :)
Elikkas nyt ollaan siis alotettu leiri ja alkaa kuviot vahitellen hahmottuakki..
Lauantaina oli siis avajaispaiva ja kokoonnuttiin paivalla kaikki leirilaiset ja ISTit isolle areenalle juhlistaan leirin alkua.. saatiin muuten vieraaks prinssi williamki, (ne jotka tosin lukee lehtia, tietaa senki jo..) voitte kuvitella miten porukka villiinty.. xD ite en kyl henkilokohtasesti tajuu et mita niin hirveen ihmeellista siina on muttaah.. no mut avajaisten jalkeen oliki vahan aikaa koulutuksii ja sit jatku avajaisten jalki pippalot eli jonkinlainen konsertin tyyppinen juttu juttu, oli tanssia ja bandeja ja kaikkee, mut siina vaihees alko jalat jo sanoo ittensa niin pahasti irti et oli pakko palata adult camppingille IST baariin yhelle ja sit menna nukkumaan..
Seuraavana paivana oliki sit jo mun vapaapaiva.. meinattiin aluka menna lontooseen, mut ku oltiin vahan ennen kymmenta lahossa sinne ni huomattiin ettei enaa mee busseja, vika bussi ois lahteny 9.30.. no mut paatettiin kummiski menna chelmsfordiin ja vietettiin itseasiassa oikeen mukava paiva siella.. aluks kaytiin vahan shoppailemas jotain, (tai no muut osteli jotain mut mul ei oikeen ollu hirmu isoo budjettii ni en ostanu mittaan) ja sit ku saatiin makkarin alennuskupongit kateen ni porukka halus menna sinne syomaan.. sen lajkeen mentiinki sitte terassille istuun aurinkoon ja otettiin siina parit bisukat ja tutustuttiin muutamaan hollantilaiseen ja yhteen johonki muun maalaseen mieheen.. nii ja joo, ma saisin kuulema toita siita baarista jos muuttasin sinne.. :D pitasko? ;D siina sitte valissa kaytiin saattamas tytot takas bussille ja jaatiin hanipoon (villen) kans kaksin viettamaan "romanttista iltaa kahden kesken" niinku emilia sano.. :P elikkas mentiin takas sinne terassille, otettiin siina sitte yhet tuopit ja sen jalkeen lahettiin kierteleen vahan ympariinsa.. hetken kiertelyn jalkeen tavattiinki sitte villen duunikaverit siella ja mentiin sitte yhteen toiseen baariin yhelle heijan kans istumaan ku he pyys ja bussi lahti takas vast 50min paast.. siel baaris oliki ihan hullut vessat, tai no ei vessat, mut se mita niissa myytiin.. xD tyttojen puolella oli myynnissa kortsuja, erektiorenkaita ja vibraattoreja, niit sai sellasest koneesta joka oli seinalla.. ja poikien puolella oli kuulemma samanlainen kone missa myytiin kumeja, rintsikoita joissa oli nannien kohal vilkkuvat valot ja miesten alushousuja joissa oli peniksen paassa vilkkuva valo.. vahan mietittiin et mihin me ollaan oikeen eksytty.. xD
No mut eipa siina sitte, sielta sit lahettiinki bussilla takas leirille ja minnekkas muualla taalla ku IST baariin seurustelemaan ihmisten kanssa..
Maanantaina alkoki sitte tyot, vahan oli ihmeellista ohjaistaa nuorii vieraalla kielella ja paiva oli vahan sekava mut toisaalta kummiski ihan mukava paiva oli loppupeleis.. :) illalla meilla oli suomen joukkueen ilta cafe kuksassa ja bandi soittamassa siella ja sit paistettiin muurinpohja platyi ja tanssittiin ja laulettiin ja kaikkee muuta kivaa ja jatkot oliki sitte IST baarissa, tosin en jaksanu kylla eilen siella kauaakaan olla ku olin niin vasyny ja aamulla oli 05:00 heratys..
Aamulla meil oli siis suomen joukkueen valokuvaukset kuudelta, joten piti laittaa edustuspuku paalle ja menna hassuttelemaan isolle areenalle.. kuvaukset ei onneks kestany kauaa joten ehin jopa hakee sitte aamupalanki ja lounaan ennen ku piti olla bussilla 07.30 ja valmiina lahteen toihin.. meil oli vaan tanaan toissa vahan tylsa porukka, ei kukaan oikeen innostunu mistaan ja kaikki oli ihan sika vasyneita ja laiskoja ja mikaan ei ollu kivaa ja blaaah.. no mut jotenki sita saatiin tamaki paiva sitte pulkkaan ja ku paastiin takas leiri alueelle ni siella olikin mun uudet ystavat odottamassa meita.. :D siita sitte lahettiin adult camppingille paina ja siita lahtien oollaanki clairen (yks englantilainen sekopaa tytto joka kutsuu mua hulluks suomalaiseks... o_O ) kans henkailtu ympariinsa kunnes tulin tanne kirjottaan tata ja claire lahti hakeen yhta toista englantilaist tyttoo nimelta Mari.. ja nyt ne jo odotteleeki tossa ulkopuolella et menisin sinne ja niitten kans syomaan, joten nyt pitaaki lopetella, pitaa yrittaa paasta huomenna taas kirjottaa mut en oo varma onnistuuko..

Toivottavasti taas nautitte tastakin kertomuksesta ja pistakaapa kommenttia ku ootte lukenu.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.