IRC-Galleria

hemham..Torstai 31.01.2008 00:22

Millainen suutelija sinä olet?

Sinä nautit suutelemisesta pitkään, hartaasti - ja tunteella.

Suuteleminen on sinulle ennen muuta osoitus syvistä tunteista - et välttämättä ryntäile helposti päin ihan kenen tahansa huulia. Eipä silti, suutelet kyllä mielelläsi, etenkin silloin kun "se oikea" löytyy. Varsinkin rakastumisen ensi huumassa olet valmis suutelemaan mielitettyäsi oikeastaan missä vain ja milloin vain, välittämättä lainkaan katsellaanko teitä paheksuvasti.

Sinua ei haittaa, jos kumppanisi ei ole niin kauhean hyvä suutelemaan. Tai pikemminkin - tunteiden voittaessa pidät kumppaniasi joka tapauksessa maailman parhaana suutelijana, vaikka hän hosuisi holtittomasti huulineen siellä täällä.

Suosikkisuudelmasi: Pitkä, siis todella piiiiiitkä. Suudelma, joka on mitä luultavammin annettu tilanteessa, johon liittyy joko ikimuistoiset ensi-treffit, kosinta tai sanat "Voitte suudella morsianta."


Mikä kaupunki olet?

OLET PARIISI!
Olet romanttinen, taiteellinen ja lumoava persoona, jonka sydän sykkii Pariisin ikimuistoisten kujien tunnelman tahdissa ja sielu soittaa Seinen rantojen lempeitä säveliä! Uskot rakkauteen ensi silmäyksellä ja sen kaiken voittavaan lumoon. Osaat heittäytyä elämän vietäväksi ja annat tunteittesi roihuta täysillä. Olet impulsiivinen, ihanan värikäs persoona, joka valloittaa ja joskus myös särkee sydämiä. Arki ei oikein ole sinua varten, ja kun kyllästyt, saa entinen jäädä, kun syöksyt silmät sädehtien kohti uusia seikkailuja.

Millainen juhlija sisälläni asustaa?

OLET SEURUSTELIJA!
Sinulle hyvät bileet merkitsevät ennen kaikkea hyvää seuraa! Sillä missä juhlat ovat, mitä siellä tapahtuu tai mitä on tarjolla, ei ole väliä, kunhan seura on loistavaa - silloin viihdyt ihan missä tahansa!

Se, millaisissa paikoissa juhlit, riippuu täysin seurueestasi - sinut saattaa siis bongata yhtä hyvin joraamasta villisti diskossa kuin hengailemassa boheemissa taiteilijabaarissa. Olet yleensä ottaen hyvä löytämään myös uutta seuraa, tutustut mielellään uusiin ihmisiin ja parhaiten se onnistuu luonnollisesti juhlissa, kun kaikki ovat rentoja muutaman drinkin jälkeen! Kamalinta mitä voisit kuvitella, ovat juhlat, joista et tunne ketään ja jokaiseen tutustumisyritykseesi suhtaudutaan nihkeästi. Onneksi voit silloin aina tarttua luuriin ja soittaa jollekin lukuisista bailukavereistasi: "Hei tule tänne, niin heräävät nämäkin kekkerit eloon!"

Mikä drinkki olet?

OLET SINGAPORE SLING!
Olet monipuolinen ja suorastaan historiallinen! Toisinaan olet myös lievästi hapan. Olet saattanut kokea elämässäsi mnoia muutoksia, ja siksi oletkin ymmärtäväinen ja avoin muille ihmisille. Annat virheet anteeksi niin drinkkiä sekoittaessasi kuin liikenteessä.

Tämä on suurien piirien ja tunnettujen ihmisten drinkki: Singapore Sling on mainittu muun muassa elokuvissa Coctail ja Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.