IRC-Galleria

Maun1o

Maun1o

Külli hyvä sulle? Kiva jos gommasit, gommaan takaisin mahdollisimman pian.

Itketti ihan hirveesti, ilostaPerjantai 24.01.2014 01:07

Rakas blogi.

Nyt kyllä pitää tunnustaa siul rakas blogisein kui miul tuli tännään oikkein ilon kyynelii ko kattelin A-studio: lets fuckin' TALK -ohjelmaa.

On se hienova, että meitän pienessä maassamme on Sipilän Juhan kaltainen mies. Kyllä niin hienosti puhui, että pakko oli ilon kyyneleitä tirauttaa, kerta kaikki oli vieläpä niin hienosti tiivistettyä ASIAA. Oli viäl huvittava kattoo ku just novellissa dissasin härripotterilasillisiahelsinkiläisurpoja - ni ku Sipilästä oikein huoku se miten se on peilin etessä valmistautunu ja Mirkulleen todennu että "laittaisinkohan minäkin nämä härripotterit nenälle ihan vitsillä, kerta niillä muillakin on?" Sit se sai kokoajan sotkettua sitä kuntaliitoksia tukevaa helsinkiläis-hipsteriä maanrakoon rauhallisilla ja hyvin kiteytetyillä vastauksillaan, samalla sisäisesti säälien sitä helsinkiläishipsteriä, ko se kokoajan yritti nenälihaksillaan nostella niitä hikiseltä nenältään valuvia härripottereitaan.

Tietysti kuten jo novellissakin taiteellisesti ilmaisin, ettei suomia ja eurooppaa tälläsellä suomen sisäsellä shakkipelillä pelasteta. Vaan ne ongelmat on vähänisompia. Joten aivan turha kansankuumotuksen aihe taas nämäkin kuntaliitokset, ihan niinkö ne etelliset robotitkii ja soteuuvistuksetkii. Ohasse nähty mitä esimerkiksi Nummen ja Pusulan -kuntaliitokselle on tässä parinkymmenen vuoden aikana käynyt. Alueesta tulee liian iso ja vaikea hallittavaksi, palveluita karsitaan vähitellen ja lopulta joudutaan pyytämään Lohjan kieroilijoilta apua. Nytte koko helekutin pitäjässä asu enää kö rikkaita bisnesmiehiä, jotka käy Mersuillansa pääkaupungissa töissä, ja sit joku pöliä hipsteri keksii joku kaunis aamupäivä naarmuttaa jokasen konepellin lumiharjalla, ni on siinä vähän sellasta ironista huvittuneisuuttakin kyllä. Mutta ei se niinkö tehny yhtään paikallisille maanviljelijöille hyvää kö lomittajia piti tilailla Helsingistä asti, ja sit Lohjan sponssaama kuntalääkäri kirjotti kaikille hullun papeit ja samalla totesi ettei täälä ilkiä kohta työskennellä ko vale-lääkärinä. Sit neki viimoset viljelijät alko ostamaan vaan olutta ääs-ryhmän kaupasta, ja heitti toivon kaivoon. Joten nummella ja pusulassa ei enään tarvita palveluita, ni jopa Karkkilalainen ala-asteen opettajaki joutuu nykypäivänä käymään Lohjalla asti töissä pohjoissuomen myyvimmästä Nissan -liikkeestä ostetulla Micrallansa.

Et ei nuista liitoksista seuraa ko hallaa vaan kansalaisille vaikka joku saakelin kokoomuksen hipsteri pystyy tuon nummen, pusulan, karkkilan ja lohjan tilanteenkin kääntämään aivan päälaelleen vedoten johku olemattomiin ongelmiin. Rikkaat muuttaa hienoihi uusiin lasipalatseihin "maalle" kokeilemaan erilaisia biokaasuenergiamuotoja lasipalatsiensa lämmittämiseksi. Ja köyhät asutetaan kaupunkikeskustoiden betonisiin ja hyvin kostutettuihin kerrostaloasumuksiin. Niin kuka siinä rikastuu, kysynpä vaan.

Ihmisiä suomessa on yhtämonenlaisia kun on suomessa kuntiakin. Miettii esimerkiksi Helsinkiä ja sitä koko yhdistettyä pääkaupunkiseutua. Ei sielä ole niinkö ihmisyyttä enään ollenkaan jäljellä, kerta niin suuresta määrästä ihmisiä on tullut samanlaisia. Sinkkuja on paljon, kerta eihän kukaan kiinnostu viikkoa pitemmäksi aikaa sellasesta jolla on joka asiasta ihan samanlaiset mielipiteet kuin itselläänkin, ei synny keskustelua lainkaan kun voi joka asiaan todeta tai vastata vaan laiskasti "jöö salee". Ja sit ympärillä olevat ihmiset ei lopulta oikeestaan kiinnosta yhtään niin paljon kun kilo paskaa, josta taas voi kekata vaikka minkälaisen idiksen. Sama se on sit jos esimerkiksi se Rusko aiotaan liittää Turkuun, ni ei Rusko halua alkaa homostelemaan yhtään.

Et kyllä ilon vastapainoksi taas huolestuttavalta näyttää ihmiskohtalot. Kun ennen oli monta eri kuntaa mistä lähtiä sitä sopivasti vastakohtaista heilaansa ettimään. Ja nyt kun Suomi ei näköjään enää olekkaan demokraattinen valtio, vaan täälä tällaiset kuntaliitosasiat päättääkin joku halavatun valtioneuvosto, eli kansanomaisemmin sanottuna hallitus. Niin kysympähän vaan että kenen itea oli taaskin tälläseen käyttää aikaa, mistä kansa ja hallitus lopulta äänestää EI. Liekkö Katainen ite olis tässäkin asiassa taas muka ollu se joka haluaa näyttää kuinka tehokas hallitus on. Tärkeintä tässäkin asiassa nyt kuntien johdossa on pysyä tiukkana niin kauan että päästään siihen kansanäänestykseen, jossa kansan on oltava ehdottoman hereillä. Sitten on ehdottomasti anottava käsittelylle jatkoaikaa niin kauan että saadaan sinne hallitukseen sellaset kaverit jotka varmasti sanoo jotta EI. Joku hörhö sen kuntalaki EHDOTUKSEN on vaan keksiny taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.