IRC-Galleria

Remonttia remonttia...Sunnuntai 27.05.2007 00:01

Tänään porukat herätti yhdeksän jälkeen ja siinä ennen kymmentä aloitettiin kämpän valmistelu tapetointiin.
Sit isseen kans mietittiin, että nyt kun on tavarat ja listat pois, niin olis samalla hyvä maalata lattia ja listat, ku tapetti on niin eri väristä. Äiteen kans käytiin ostaas maalia ja ku päästiin kotia, issee sano, että olis hyvä maalata myös katto. Äitee lähti ostamaan maalia siihen ja niin maalattiin katto.
Sitten revittiin äiteen kans boordi pois, ettei se näkyis uuden alta ja alettiin tapetoimaan. Toisen seinän kohdalla huomattiin, että sieltä näkyy vieläkin.
Issee lähti pariksi tunniksi pelaan tennistä ja minä ja äitee päätettiin kiskoa vanha tapetti kokonaan pois. Vasta tunnin jälkeen tajuttiin soittaa E-jaylle, maalarimestarille =) ja se neuvo miten saatais tapetti helpommin pois.
Nyt on vanhat tapetit seinästä pois ja uutta tapettia on yks seinä ja seuraavasta neljä vuotaa. Ja just sain siivottua hetki sitten huoneen tapetista ja liisteristä. Siihen sitten jäätiin tänään ja huomenna tapetoidaan loput.
Tälle päivälle tunteja tuli lähes 11. Huomenna varmaan saman verran, kun pitää tapetoimisen jälkeen maalata lattia ekan kerran, maanantaina toisen.

Kuvakollaasi tulossa.


Ja Jami-kulta oli saanu punkin silmään. =( Porukat lähti sitä viemään Ylistaroon päivystävälle eläinlääkärille. Voi raasua. =(




Huomiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.