IRC-Galleria

Heippatirallaa!Maanantai 25.02.2008 15:05

Nyt sitä taas lomaillaan, luultavasti vikat hiihtolomat.. Otetaan kaikki ilo irti. tai otettais jos ei tarttis prkl istua koneen ääressä ja vääntää jotain tyhmiä koulutehtäviä et valmistuu. :D olis ohi vaan jo. Saakin sit opiskelut hetkeks riittää ja alkaa suunta kohti töitä.

Asustellaan juhan kanssa tässä kylillä nyt pari viikkoa vielä koiravahteina. Kyl tää aika hienoo on, vois alkaa vihdoin sitä omaa kämppää etsimään.. :)

Eilen käytiin kattomas tulevaa äiskää, kovasti on masu jo kasvanut, pieni kun on äitikin. :) Elokuussa pitäis pikkasen nyt sitten syntyä. <3 en malta odottaa mikä nappisilmä sieltä tuleekaan.
Teddystäkin on kasvanu jo iso poika, paikallaan ei oo hetkeäkään ja puhuu jo kovasti. Sekasin suomea ja portugalia. Ja mikä ihaninta ei poika enää ujostele niinkuin ennen. :) <3
Ihana on.<3

Meidän pikku Helmikin on kasvanut kovasti.<3 kävelee ja juoksee hurjasti. pikku riiviö.<3 ihana se silti on. tulee luokse kovaa vauhtia kun sitä nimeltä kutsuu. ja puree pirun kovaa varpaasta. oisin niin tehny siitä rinsessan, mutta ei taida luonne olla sen tyylistä. ;> olivat vauvat käyneet eilen ulkonakin, hurjassa maailmassa.
Odotan niin että saa senkin kotiin. Saa nähä miten tulevat toimeen ton meiän isomman höntin kanssa.
ENÄÄN tasan 3viikkoa.<3

Mutta nyt koitan tehdä ees jotain tehtävien eteen. Heippa ja moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.