IRC-Galleria

Blondit liikkeellä.Perjantai 14.07.2006 00:29

Huh olihan reissu. Arvasin et jotain sählätään. Onneks voi hiusvärin piikkiin pistää. ;)
Kaikki alko siitä ku tiesin et pitää tuo alfa romeo tankata, enkä oo sitä ennen tankannu. päätin kotona vähän kattoo, et millai systeemi se on. juha mainitsi vaan et siin on kiertokorkki..
enpäs saanu sitä siinä sitten auki, sormet melkein rikki väänsin. No jätin asian siihen ja lähin ajeleen kartanolle päin. siellä miia ja sen äiti oottikin jo. yhessä yritettiin aukasta tankin korkkia, mut ei millään. apuakin kyselin juhan äitiltä, mut se sano vaan et käännätte vaan. :D sitten kun ei muuta keksitty miia huus tankilla olleelle miehelle: hei foordmies tuutko auttaan?.
siinä vaiheessa jo nauratti ihan liikaa. yritettiin onkelma selittää eikä siitä meinannu mtn tulla. sai se sen sit kuitenki auki ja nätisti kiitettiin. istuttiin sit autoon, et saadaan vähän lähemmäs. paskanmarjat. ei se käynnistyny. kaikkee yritettiin. luultiin jo et nyt se hajos, kunnes sit muistin että vittu siinähän on käynnistyksenesto automaattisesti pääl, jos ei tiettyyn aikaan käynnistä. HYVÄ MINÄ. meinas bensatki mennä hukkaan, ku ei meinattu uudestaan sit korkkia auki saada.(testattiin siis jos se auto lähtis käyntii, ku korkki on paikallaa, siks uudestaan kiinni.. :D) Blondit tosiaan liikkeellä. Kyllä moni sai varmasti mahtavat naurut, ku meiän touhuja seurasi..
Lahteen päästiin hyvin ja kivaa oli. Rahaa kulu Miialla. Minen ostanu ku muutamat sukat ja säärikarvanajogeelin. :D Mutta oikeesti teki tosi hyvää. kaiken ikävöinnin lomassa. <3

Nyt on niilläkin hennalassa pikkasen helpottanu, saanu jopa hetkisen vapaa-aikaa. Suomeks Maija on päässy puhuun puhelimes. ;) Ikävä on kova. :'( mut onneks sunnuntaina pääsee kattoon, ees muutamaks tunniks.

Joo mut nyt loppuu taas mun vuodatus. Sellasta se vaan on.

Mut huomen lintsille Juhan perheen ja mumman ja vaarin kans. ;) <3 et moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.