IRC-Galleria

Videot on kivoja =(Maanantai 05.11.2007 23:55

Honkkarissa asuessa nauhotin videolle Sophie's choise-leffan ja vasta nyt halusin kattoo sen. Ties mille sata kertaa käytetylle kasetille olin nauhottanu sen - yhtäkkii se rupes vouvaan ääntä ja sit rupes kuvakin liikkuun kuin ois ollu paussi puoliks päällä. Vimpura!!! Siinä on kiinankielinen tekstitys enkä ihan hallitse sitä; ois pitäny kuulla niitten puhe! Jos sulla joka oot tarpeeks hullu lukeen tän, on toi leffa, niin lainaa se mulle jookos jookos kilttiiiii? Jäi loppu näkemättä =(((( Minkä valinnan se joutu tekeen???? Ja just eilen hihkuin innosta, kun katoin videolta toista leffaa. Sitä on niin paljon kivempi kelata kuin dvd:tä.
Yskhä jatkhuu... jospa se vihdoin tappais...
Huomenna en mee töihin, kun vien Ossia sinne ja tänne. Matteekin piti kuljetella, mut se tuli eilen kuumeeseen. Ja Misa tänään. Miks mullei nouse kuume? Oon aika poikki, ja silti olin töissä tänään yhestätoista seitsemään. Ossia piti aamulla hinata hammaslääkäriin ja kouluun, siks en päässy töihin aikasemmin.
Jes! Sain ajan tasalle Maten joukkueen kirjanpidon, ja huomenna luovutan sen lopullisesti uudelle rahastonhoitajalle. Jipphiiii =))) Sit yks iskä varmaan rupee huoltajaks Ossin jengissä... ahhh =) Ei tarvi enää futistella =)))
Auts, tästä tulee kohta romaani. Piste.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.