IRC-Galleria

Finally twenty(-six) years youngTorstai 27.12.2007 00:30

Hmm. On pitänyt kirjottaa tänne monta kertaa vaikka mitä, mutta en oo millään jaksanut. En todellakaan muista kaikkea, mistä olisin halunnut kirjottaa jotain muistiin – niin paljon on "uutiskynnyksen ylittäneitä" juttuja tapahtunut. Toisaalta... Suurin osa mainitsemisen arvoisista asioista on tapahtunut kännissä, joten... Mitä niitä muistelemaan. Ainahan todellisuus tapaa olla tarua ihmeellisempää – kaikkea hassua sattuu kummiskin jatkossakin.

Aattona olin äidin & Kallen kanssa Littoisissa ja sen jälkeen Backen & Sharonnayn luona istumassa iltaa. Joulupukki toi mm. Fiskarsin ja HeiRolin keittiövälineitä, Alessin 32-senttisen lautasen (jossa on liskoja!), läjän Iittalan lautasia, Pralinés Supérieurs -suklaatia, sekä Madventures – Kansainvälisen seikkailijan opas - ja Alivaltiosihteeri – Kymmenes virallinen kirja -kirjat.

Syntymäpäivä alkoi jouluisasti, kun löysin omat glögilaatat pöntöstä. Äiti toi mulle hirmuisen läjän joulusafkoja, ja sitte juotiin kahvia ja syötiin suklaasyndekakkua. Sain synttärilahjaksi Dolce & Gabbana Light blue -tuoksua ja lisää kristalleja, joita voi pistää ikkunan viereen roikkumaan, niistä kun spektri heijastuu kivasti seinään sitten. ...All the colours of the bow man! Illalla myös Backe & Sharonnay tulivat juomaan kahvia ja syömään kakkua, niiltä sain syntskylahjaksi kynttilän. Ja...sitte taas ryypättiin, melkein aamu-9:ään asti, jonka jälkeen vietin aika tyypillisen liskojen yön.

Tänne sais näköjään pistää nykyään päiväkirjakuviakin. Noh, tää oli ehkä ensimmäinen joulu ikinä, kun yhtään valokuvaa ei otettu ja moinen menettely oli tietoista... Tää päivä on oikeastaan aika ihana: sai nukkua tarpeeksi, eikä tarvinnut lähteä uudestaan ryyppäämään (ninku normeina lauantaina) tai stressata kouluhommien aikarajoista (ninku normeina sunnuntaina).

Tammikuun puolessavälissä meen Irlantiin moikkaamaan Jurdua & Mirvaa. Oli ihan kohtuuhintanen lentolippu; 0,02 + lentokenttäverot 25,96 ≈ 26 €. Tampereelle pitää tosin mennä bussilla, jonka takia hommasinkin juuri uuden opiskelijakortin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.