IRC-Galleria

Helvetin keikari!Keskiviikko 11.01.2006 14:07

Rähmä sulaa silmäkulmassani, kyynelten juostessa alas pitkin seksikkäitä poskipäitäni. Maailmani on todellakin sekaisin...
Siitä ei ole kauaa aikaa, kun minulle tapahtui jotain mikä saattaa saatana pysyä mielessäni loppuelämäni. Mielikuvitukseni ei kykene hahmottamaan enää aikaa jolloin kyseinen tapahtuma ei ollut tikkuna perseessäni(poikinpäin), aikaa jolloin en ollut vielä lentänyt yli laidan kymmenen homoeroottisen merirosvon heitettyä minut haiden naposteltavaksi. Eikä ne vitun hait minua syö, vaan nakertavat hiljalleen jättäen elintoiminnoilleni tärkeät osat koskemattomiksi. Ne jatkavat nakertamista, kunnes kyllästyvät leikkimiseen ja jättävät liikuntakyvyttömän ruhoni aution saaren palmun latvaan. Onneksi... Oi onneksi lokit lopulta syövät minut elävältä. Kiitos lokit, ylistys olkoon teidän!
Asiaan. Todellakin tapahtuma josta olin aikeissa kertoa tapahtui minulle ja ystävälleni Kelly Familylle. Olimme yhdessä kävelemässä kohti romanttista seikkailua Turun vedenpuhdistamolle. En osannut odottaa mitään niin kummallista. Jim "fucking" Morrison ilmestyi kuin tyhjästä eteeni. Siis juuri se Jim jota olen jumaloinut jo pienestä pitäen. Hän sanoi minulle kutakuinkin sanasta sanaan näin: "Haudi hou there mi fellow! I have followed your steps since 1964 and now I realize, you are a shit." Mä sanosi et: "Vitun Morrison! painu vittuun homo keikari! Mä en jaksa kuunnella vittuiluu tommoselt paskiaiselt joka ei viimisil päivillää osannu muutaku syödä ja tulla läskiks! Vittu et "Light my fire" on paska ja onneton tekele! Eihän se mitään tajunnu ku ei suomee osaa, mut kai rakas päiväkirja tajuut et mun oli pakko hukuttaa se mulkku paskalaitoksen syvimpään altaaseen. "The End"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.