IRC-Galleria

Hei vittunaamapäiväkirjani!
Otsikko on hämäystä. Hämään siis mahdollisimman epäkiinnostavalla otsikolla kaikkia ylihimoutelijoita, jotka käyvät helvetti lukemassa toisten salaisuuksia salaisiksikin luokitelluista päiväkirjoista. Vituttaa tommonen toiminta.
Taas aloitin tarinointini turhanpäiväisellä jahkailulla. Menkäämme asian ytimeen, siis todellakin asian ytimeen. Tänään tapsin hepun joka minun silmissäni vaikutti ruohojuuritason keimoilijalta. Ajattelin ensin, että annan kaverin olla, ja sivuutan täysin hänen uskomattomilta kuulostavat tarinansa vetämällä ukkelia heilurilla turpaan. Kuitenkin mielenkiintoni herätti yksi asia. Hän nimittäin osasi matkia liikkeitäni lähes, ellei jopa täydellisesti. Aikani kuuntelinkin hänen juttujaan, mutta kuuden tunnin kuluttua apinointi alkoi vituttamaan. Tiedäthän sinä velmuilija mistä puhun.
Noh. Seitsemännen tunnin orastaessa kohotin nyrkkini ilmaan, vedin sen taakse olkapääni ja annoin moukarin laulaa. Hämmästyksekseni huomasin että hänellä oli samat aikeet kuin minulla. Sitten tapahtui jotain outoa. Nyrkkimme kohtasivat toisensa kuin hidastetussa mustavalkoelokuvassa ja tämä yliruma superkeikari hajosi kuin taikaiskusta sirpaleiksi ja vlui lattialle. Sen jälkeen en ole miestä nähnyt. Näin se kohtalo minua kuljettaa. Mitä lie paskaa minua vielä odottaa huomiseksi. En voi sitä tietää. Mutta tiedätkö sinä oi Sähköinen päiväratsuni?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.