IRC-Galleria

What you said.Lauantai 06.09.2008 00:44

Aikamoinen aukko päiväkirjamerkinnöissä. Oli miten oli, ei oo ollu aikaa kirjottaa saatikka ollu mitään kirjottamisen arvosta. Tänään oli kyllä hauskaa koulussa kun maantiedon tunnilla pelattiin Lauran kanssa korttia, seiskaa jos tarkkoja ollaan ja siinä on sellanen sääntö, että pitää sanoa lappu, kun on enää yksi kortti kädessä. No, me pelataan sitä siellä ja Lauralla on enää yksi kortti kädessä mutta ei sano "lappu" Autoin vähän ja otin katsekontaktin ja olin että mitäs unohtu? Lauralla napsahti päässä tajuten mitä unohti ja huusi että "LAPPU!" Muut rauhassa lukee tehtäviä ja vähän väliä luokan nurkasta kuuluu huuto LAPPU! Oli siinä naurussa pidättelemistä. :D

Koko viikon on satanu ihan mielettömästi. Sade on ihan mukavaa mut ei sillo ku pyöräilee kouluun.
Olin äsken tossa ulkona ja kattelin vaan sadetta. Kyllä, on niin tylsää että katon sadetta.
HEI! LONDON CALLING! Tää biisi on soinu koko päivän mun päässä. Kuten jotkut saattavat tietää.
En voi sille mitään, mun pää on joku ihme jukeboxi ja en voi itse hallita sitä. Mikä tahansa biisi voi soida päässä ajasta riippumatta kuten yks päivä ihan yhtäkkiä aloin hyräillä jotain Vili Vilperiä mitä en oo kuullu tuhantee vuoteen, ihme juttu.

Tänään olis aikomus lisätä muutama Jokeri-kuva, kunhan se Laura saapuu sieltä harjotuksistaan. Kauheeta kidutusta sellanenki. Mun Gilmoren tytötki loppuu kohta, mitä ihmettä mä katon seuraavalla viikolla kun saan olla yksin kotona? Pitää miettä minkälaisen leffamaratonin pidän.
Voisin kattoo kaikki Star Warssit, Indiana Jonesit, Paluu tulevaisuudet, Lord of the Ringssit, trilogia-leffamaraton ja jos ne mun tilaamat X-filesit ja Houset tulis niin se olis täydellistä.

Olin kyllä niin onneissani kun hain postin oliko se sitte eilen kun Home-enteriltä tuli postia että The Dark Knightin voi tilata ennakkomyynnissä. Saan sen jossain vaiheessa marraskuussa. Can't wait. Sillon mä ainakin lukitsen kaikki ovet ja naulan ikkunat ja vedän puhelinjohdot irti niin että kukaan , EI KUKAAN häiritse mua ku katon sitä. Ekaksi haluun kattoa sen yksin, sitten voi kutsua kaikki järkevät ihmiset kattomaan sen mun kanssa, se on jo sovittu juttu.

What else, what else... No tässä mä oon nyt selittäny paljon juttuja ainakin sen menetetyn viikon edestä. Hmm.. mun kuvataidekoulun opettaja on Jokerin kaksoisolento. Se maiskuttaa suullaan yhtä hullusti. Hauska hemmo. Pitäis alkaa miettii jotain sarjakuvaideaa maanantaiksi mutta se taitaa nyt jäädä ku se kirjakin pitää lukea. Tekee mieli jotain makeeta. Ei mulla ole ku poppareita ja ne on suolasia. Niistä tulee kauhee jano. Poppareista tuli mieleen, täytyy kattoo Iso-Hannun nettisivuilta koska tulee Hellboy 2. Menenkin tästä nyt heti katsomaan etten unohda.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.