IRC-Galleria

Are you gonna eat that?Sunnuntai 07.09.2008 22:08

Kattosin juuri Gilmoren Tyttöjen vikan tuotantokauden. Vika jakso oli niin ihana ja surullinen että itkettää vieläkin kun ajattelen sitä. Nyt en tiedä mitä kattoisin.

Tää päivä on menny oikeestaan lukiessa tyhmää äikänkirjaa. 200 sivuu vielä lukematta, herran jestas sentää. En ikinä saa luettua sitä ajoissa. Mä tykkään lukea mutta en tätä kirjaa, uskomattoman tylsä kun se kerta on.

Eilinen oli kyllä hupaisa. Ei ainakaan ollu niin tylsää ku olis voinu. Mä kyllä joku kerta meen Emmille ja poistan sen tyhmän videon sieltä. Mä en tiedä mitä mä ajattelin sillo. Joku huumasi mut sillo. Karaoke ei ole vaan mun tuttu. :D

Huomenna on kiireinen päivä. Koulun jälkeen täytyy mennä ostaa Jyskistä taulunraamit ja heittää se mummin luo josta meen suorinta tietä kotiin hakee läksyt sillä en kerkee tekee niitä muute ku 10 illalla ja posti täytyy hakea joko mulle olis tullu paketti ja jos se paketti ei oo tullu kotiin mun täytyy mennä hakemaan se postista. Sitten mennä mummille syömään ja kappas kello on jo 5 ja kuvis alkaa. Puol 8 täytyy käydä sittarissa hakees ruokaa koska vanhemmat on matkoilla ja käväistä taas mummilla hakee kamat mitkä oon jättäny sinne. Ja mun täytyy olla ennen kaheksaa kotona koska sillo sieltä tulee huippumalli haussa. :D Eli kiirettä pitää. Plus mä en tiedä miten kuljetan metrinpituset taulunraamit pyörällä kotiin. Kattoo miten käy.

Palaan taas kirjan pariin, pakko se on saada joskus luettua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.