IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 01:05

Katso kännykästäsi 5 viimeisintä tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Haasta sitten 3 ystävääsi tekemään samoin.

1. Käy osoitteessa www.iltasanomat.fi allekirjoittamassa eduskunnalle vetoomus EI hyväksikäytölle! Vuonna 2006 poliisin tietoon tuli YLI 1000 alle 15 vuotiaaseen lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta. Näiden rikosten määrä on edelleen kasvussa. Siksi me allekirjoittaneet toivomme että päättäjät tekevät kaikkensa taatakseen lapsille turvallisen lapsuuden. Allekirjoita vetoomus. Iltasanomat toimittaa sen hallitukselle.

2. Jaahas... kiitoksia tiedosta... vihdoinkin tiiän mikä oon :-D

3.Kohota, nosta, hinkkaa ja hankaa: kyllä naisen elämä on rankkaa. Veltostuu vatsa ja roikkuu rinta, eikä sileä ole enään reidenkään pinta. Alkaa vaivata tanttatauti, unohda se ja elämästä nauti! Höyrytä, haudo ja itseäsi helli, kylvetä, kuori ja yrteissä kelli. Pääseenäin valloilleen kehon kieli, hohtavat silmät ja virkistyy mieli. Katsoo pian peilistä uusi nainen; lähes täydellinen, siis sinunlainen!

4.Minä täällä juon tinaa ja valan shampanjaa kuten kunnon vappuun kuuluu. Olen ampunut paljon selvinpäin ja aion olla raketti... Raikasta uuttavuotta 2008!!!

5. Niin paljon mahtui taas vuoteen tähän, jota on jäljellä enään ihan vähän. Sä iloisin mielin uuteen vuoteen kulje ja keskiyöllä toivoen silmäsi hetkeksi sulje. Anna kauniiden toiveiden sua uudelle vuodelle kantaa ja seikkailumielellä katso mitä se sulle antaa. Hyvää uutta vuotta 2008! T: Mambo & Jampe
Ja sitten voisin haastaa: memoah, emppen, marizla^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.