IRC-Galleria

MegaFiigu

MegaFiigu

Teemyo Ichireku

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Meininkia JapanissaTiistai 29.04.2008 09:47

1. paiva:
Joo saavuttiin ihan ajoissa Naritan lentokentalle joskus klo 9oo aikoihin ja sielta kummempia mokaamatta JR-linen junaan ja tunnin istuskelun jalkeen vaihdettii Shinjukusta toisille raiteille ja seuraava pysakki olikin jo Nakano. Taa koko systeemi meni siis jarkyttavan iisisti. Yadoya loyty helposti ja henkilokunnan kanssa on todella helppo asioida joten voisi sanoa etta ensimmaiset panikoitavat asiat meni liiankin hyvin.

Loppupaiva tutkittiin Nakanoa, mika vaikutti silloin yllattavan tylsalta. Paljon ihmisia (siihen mennessa nahdysta maarasta) ja tylsat maisemat. Sunplazan aukio on ainoa hengailtava paikka.

Btw: Eilen dokattiin ekan kerran taal ees vahan kaljaa joten hyva nyt sen jalkee yrittaa muistella juttuja.

2. paiva:

AAH 15-16h younet takana ja meininki pirtee, joten on aika lahtea matkailemaan. Kohteena oli talla kertaa Harajuku. Matka sujui jalleen mutkitta ja kun paastiin sinne asti ni lahettiin vaan johonkin random suuntaan tutkimaan. Noh se oli joku ihme porvarikuja missa oli vaa Channel, lacoste, joku provarirafla kahdella tervetuloa toivottavalla hienolla herralla, burberryy ja vaikka mita. Sitte vihdoin loydettiin jopa vittu ma jaksa kirjottaa enaa kattoo myohemmi mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.