IRC-Galleria

ajatuksia onnesta ja parisuhteesta...Keskiviikko 18.01.2006 20:14

Olin eilen monta tuntia mutsilla ja faijalla...päätin repiä sen ajan koska ei ole järin fiksua ikävöidä jatkuvasti kiireen keskellä vanhempia jotka asuvat parin kilsan päässä :)
Oli todella rentouttavaa jutella pitkästä aikaa kunnolla..siinä käytiin taas läpi niin politiikat kuin tulevaisuudetkin X)ja menneisyydet...

Itse aloin miettiä sitä kuinka tärkeää olikaan että ennen kun sammyn kanssa tavattiin ehdittiin molemmat olla yksinkin...ja opeteltiin ensin nauttimaan yksin olemisesta.Se oli hyvä pohja tälle sittemmin onnelliseksi osoittautuneelle parisuhteelle.
Olen todennut että on äärettömän tarpeellista oppia ensin rakastamaan itseään ja viihtymään itsensä kanssa, ihan ilman ketään muuta jotta voisi tasapainoisesti rakastaa toista parisuhteessa.
Nuorempana sitä eli "symbioosissa"jätkien kanssa....ja roikkui toisessa. Kyllä se niin on että voi olla "me" mutta pitää olla myös "minä", yksilö joka seisoo tukevasti tai vähemmän tukevasti X) kahdella jalalla.


Löysin tämän "opiskellessani" noita koulujuttuja ahkerasti:

"Minusta ihmiset ryhtyvät suhteisiin vääristä syistä. Minusta ihmiset pyrkivät kumppanien kautta täydentämään itseään. He nojaavat ihmisiin liikaa. He vievät voimat kumppanistaan. Ainoat toimivat - ja ikuisesti toimivat - ihmissuhteet muodostuvat kahden täysin itsenäisen ihmisen välille. Minusta liian monet ihmissuhteet ovat outoja psykooseja... - Fiona Apple "

Toi "outoja psykooseja"-juttu oli kyl ratkiriemukas...sitä kai se meidänkin elo usein on X)*nauraa*
Monet yksilöt tuntuvat etsivän onnea toisen ihmisen kautta...

..kyllä se onnellisuus löytyy sitä kautta että oppii nauttimaan yksin olemisesta ja lakkaa odottamasta että toinen tulee elämään täydellisenä pakettina tuoden kaiken maailman onnen mukanaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.