IRC-Galleria

Merd

Merd

Muokkaa mielentilaasi

Noniin NoniPerjantai 09.10.2009 04:08

Noni iin mikäs tässä joulua odotellessaa, lahjat on ostettu ja valmiiksi paketoitu ja shakaloitu. Nenän ja suun keskinäinen välimatka olkoot siis enää 0,00271 millimetriä - ilmiselvä shakálus-syndrooman merkki. Silmätkin on viivoja vain. Mitäs se nyt oikein tarkoittaa?
_ __
( y )
/ - / - \
/ (__, \
/ ''''''' \
/ \

Tässä hieman hienoa ASCII-grafiikkaani tulevasta minuudesta.

Repellin kerho on oiva foorumi kertomaan lisää noista merenelävistä. Itse sain tartunnan nuorena poikana jo, minkä takia lovi päälaessain jatkaa kehittymistään.

Ja vielä oikaistakseni yhden huhun, jonka mukaan Masaali olisi paljastanut itsensä. Siitä voin sanoa siis vain sen verran, että tuo paljastus ei olisi paljastunutkaan aivan selvästi ja että suuri osa siitä olisi vain huhua. Tuliko poliisi paikalle? Joutuiko Masaali vankilaan? Itkivätkö linnut enää niin kuin ennen ja valittivatko puun lehdet uudesta asemastaan juurten alapuolella? Näiden kysymysten vastaukset ovat kyll ä selvil ä ja varamasti va staus avautuu itse kullekin kunhan löytää ao oman identiteettinsä; uuden minuuden, olomuodon uudessa eväkkäässä sakaalissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.