IRC-Galleria

Turmion torstaiTorstai 27.10.2005 13:28

Ei näin.
Minulla ja kavereilla ei ole yhtään tuuria eikä minkäänlaista onnea noiden kouluun tehtävien hupailujen kanssa. Viime vuonna teimme penkkarivideon, jossa näytellyt opettaja kuoli kesken kuvausten ja muutokset alkuperäiseen suunnitelmaan olivat pakollisia. Tänään soitimme viime torstaina tekemämme aamunavauksen, jossa oli "kauhujuttu" Kuoleman auto, sattumoisin melkein 1:1 viime lauantaina sattuneen auto-onnettomuuden kanssa, joka kosketti monia oppilaita koulussamme.

Muistimme tietysti asian vasta kun se keskusradiosta kuului. Noottia tuli opettajilta ja saamme pyytää anteeksi asianomaisilta henkilöiltä. Oli hyvin mautonta soittaa se tämmöisenä ajankohtana, mutta ei sille mitään mahtanut.

Nyt olen kotona, kouluun takaisin kello 12. Pitää palauttaa YO-vihko, muuten skippaisin oppilaskunnan hallituksen kokouksen. Huomenna on halloween-bileet, pitää käydä verta ostamassa asua varten.

Solubiologian ja genetiikan kurssilla oli äärimmäisen hauskaa, kun puhuimme suomalaisten tautikulttuurista. Lähtöpopulaatio kansallamme tunnetusti oli noin 200 yksilöä, joten olemme sisäsiittoisempia kuin englantilaiset. Ennen kylän miehet huvittelivat menemällä kaupunkiin ja bongaamalla ihmisiä eri kylistä, nämä kun tunnistettiin tiettyjen piirteiden avulla, kuten lyyhyden tai tietynlaisen nenän ansiosta.

Vielä kun ennenvanhaan jos naapuri asettui parin päivämatkan päähän omasta tilasta, niin käytiin tämä naapuri tappamassa. Mikäs se paremmin geeniallasta kohentaisi kuin tuntemattomien ihmisten tappaminen ja suvun sisällä lisääntyminen! Ihmettelen, että suurimmalla osalla meistä on vain kaksi kättä...

Näin myös aivan kauheaa unta. Siinä äiti ensin letitti hiuksiani, mutta leikkasikin ne pois. Kun katsoin peiliin, hiukseni olivat vain pari-kolme cm. Huusin äidilleni vittua, perkelettä ja saatanaa, en ole koskaan ollut niin vihainen kuin siinä unessa. Aivan hirveää, heräsin kesken ja heti varmistin, että onhan se pehko niin pitkä kuin normaalistikin. Asiat ovat hyvin.

Koulussa käyty, kohta kaveri tulee tekemään hyytelöä tänne. DEATH METAL JELLY 666.

Art.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.