IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Mainio maanantaiMaanantai 31.10.2005 14:33

Huh. Oli loistoviikonloppu, olette kamalan kateellisia minulle, kun oli niin kivaa. Kiitos kamalasti osanottajille ;)

Nyt olo on väsy ja tyytyväinen. Vielä ruokaa lärviin, niin tulee hyvä olo. Ja kahvia. Paljon kahvia, mustaa kahvia. Jätin maantiedon tutkielmakurssin, elämä hymyilee tosiaan. Tuli paketti mainoksia Woodcut Recordsilta ja jopa levykin niiden seasta: Funeris Nocturnum: Code 666 - Religion Syndrome Deceased. Ei mikään Emperor, mutta toimii minusta aivan helvetin hyvin. Harmi että hajosi.

Tässä nyt päivä meneepi, katsotaan mitä lopussa käy.

Art.

KiirePerjantai 28.10.2005 18:59

Kohta koulun halloween-bileet, kerrankin saa pukeutua julkisesti naiseksi herättämättä liikaa huomiota. Ei kyllä niiden järkkääminen kiinnosta yhtään, soittavat paskaa musaa. Ei death metallia. Tuli levyjä, olen onnellinen. Viikonloppu tulee ^_____^ Tulee hyvää.

Lapinjärveltä sain kirjeen, minut on hyväksytty siviilipalvelukseen. Jospa muuttaisi täältä Laukaasta jonnekin muualle palvelusta suorittamaan, jos vain mahdollista. Samaa multaa ei välttämättä halua talloa kahtakymmentä vuotta.

Näin jatketaan.

Art.

Turmion torstaiTorstai 27.10.2005 13:28

Ei näin.
Minulla ja kavereilla ei ole yhtään tuuria eikä minkäänlaista onnea noiden kouluun tehtävien hupailujen kanssa. Viime vuonna teimme penkkarivideon, jossa näytellyt opettaja kuoli kesken kuvausten ja muutokset alkuperäiseen suunnitelmaan olivat pakollisia. Tänään soitimme viime torstaina tekemämme aamunavauksen, jossa oli "kauhujuttu" Kuoleman auto, sattumoisin melkein 1:1 viime lauantaina sattuneen auto-onnettomuuden kanssa, joka kosketti monia oppilaita koulussamme.

Muistimme tietysti asian vasta kun se keskusradiosta kuului. Noottia tuli opettajilta ja saamme pyytää anteeksi asianomaisilta henkilöiltä. Oli hyvin mautonta soittaa se tämmöisenä ajankohtana, mutta ei sille mitään mahtanut.

Nyt olen kotona, kouluun takaisin kello 12. Pitää palauttaa YO-vihko, muuten skippaisin oppilaskunnan hallituksen kokouksen. Huomenna on halloween-bileet, pitää käydä verta ostamassa asua varten.

Solubiologian ja genetiikan kurssilla oli äärimmäisen hauskaa, kun puhuimme suomalaisten tautikulttuurista. Lähtöpopulaatio kansallamme tunnetusti oli noin 200 yksilöä, joten olemme sisäsiittoisempia kuin englantilaiset. Ennen kylän miehet huvittelivat menemällä kaupunkiin ja bongaamalla ihmisiä eri kylistä, nämä kun tunnistettiin tiettyjen piirteiden avulla, kuten lyyhyden tai tietynlaisen nenän ansiosta.

Vielä kun ennenvanhaan jos naapuri asettui parin päivämatkan päähän omasta tilasta, niin käytiin tämä naapuri tappamassa. Mikäs se paremmin geeniallasta kohentaisi kuin tuntemattomien ihmisten tappaminen ja suvun sisällä lisääntyminen! Ihmettelen, että suurimmalla osalla meistä on vain kaksi kättä...

Näin myös aivan kauheaa unta. Siinä äiti ensin letitti hiuksiani, mutta leikkasikin ne pois. Kun katsoin peiliin, hiukseni olivat vain pari-kolme cm. Huusin äidilleni vittua, perkelettä ja saatanaa, en ole koskaan ollut niin vihainen kuin siinä unessa. Aivan hirveää, heräsin kesken ja heti varmistin, että onhan se pehko niin pitkä kuin normaalistikin. Asiat ovat hyvin.

Koulussa käyty, kohta kaveri tulee tekemään hyytelöä tänne. DEATH METAL JELLY 666.

Art.

PeelokirjaKeskiviikko 26.10.2005 18:15

Tämmöinenkin siis.

Oli: koulua, turhanaikaista opoa, väsymystä, savusaunan lämmitys, levyostokset.

Ostin seuraavat levyt:
Kuuraparta -demo '04
Nostatus -MCD '04
Funeris Nocturnum: Code 666 - Religion Syndrome Deceased
Nile: Amongst the Catacombs of Nephren-ka
Nile: Annihilation of the Wicked
Nile: In Their Darkened Shrines

Savusaunaa oli kiva lämmittää. Talvinen ilta, pimeä, pakkasta vähän ja savu haisi. Arvostin. Lunta oli kiva puhdistaa rapuilta ja välillä käydä hikoamassa, kun saunaa lämmitti. Hyvä päivä!

Päivän lyriikkalainaus:

"Tulivalmistelu rikkoo hiljaisuuden, laulu loppuu huuto alkaa.
Repii rauta miestä kaataen, juo metsä verta janoonsa.

Raivo rauhan raiskaa, rakkaudesta sotaan"
***
Ja vielä pakollinen paheksuminen moista päiväkirjaa kohtaan. Tää on tytöil!!1 ;<

Art.

- Vanhemmat »