IRC-Galleria

Leian lauantaiLauantai 05.11.2005 13:29

Pikkusiskoni kani Leia on kuolemaisillaan. Ilmeisesti sillä on jokin kasvain mahassa ja aamulla se löytyi häkistään paskapaikalta yltäpäältä omissa jätöksissään. Ilmeisesti saanut jonkun halvauksen, ei jalat kanna ja aristaa kosketusta. Onhan se jo 6-vuotias, vanha kaniksi. Nyt jos se ei itse heitä nopeasti henkeään, joudumme viemään Leian piikille.

Ei tämä kivaa ole mitenkään. Hankalaa kohdata semmoisen eläimen kuoleminen, joka tuntuu kiinteältä osalta perheympäristöä. Pikkusisko on niin surkeana, että en ole ennen nähnyt. Heräsinkin hänen itkuunsa. Saa nyt nähdä, miten käy kaniraukalle.

Oudointa tässä on se, että eilen pikkusisko kävi kaverinsa kanssa ruokkimassa Leiaa ja se käyttäytyi täysin normaalisti ja kanimaisesti. Mutta pikkusisko arvasi, että nyt se kuolee ja teki yöllä Leialle runon ja piirustuksen. Ja nyt aamulla paljastui asian tila. Kummallista, miten pikkusisko arvasi.

Kello on 11:18. Soi: Transkaakko - Luumylly/fem. Pidän tästä levystä, vielä kun saisi hyllyynkin. Minimalistista ja folkahtavaa maalailua, sopii hyvin tunnelmaankin. Hyräilyä ja luontoääniä, hiljaisia rumpuja. Enkä warettanut edes tätä, kun tämän saa ladattua ilmaiseksi. Suosittelisin.

Eilen kyllästyin kuuntelemaan metallia. Ja pahasti se iskikin kesken Darkthronen kuuntelun. Loppuillan omistin folkahtavalle materiaalille ja Violalle. Tänään voisi vähän kuunnella jotain raskaampaa, mutta en paljoa jaksa. Ihan hyvä näin. Tenhiä vaan soittimeen.

Eilinen meni muuten vähän kehnosti. Join mustaherukka-konjakkia ja yritin sen avulla pysyä hereillä, kun oli myöhälle sovittu nettitapaaminen. Nukahdinkin sohvalle ja heräsin joskus puoli neljä. Ei näin, tapaaminen oli jo ohi. Sitten valvoin tunnin rapsuttaen kissaa ja lukien kirjaa.

Nyt kello on 11:28. Haen kahvia. Elämänlaatu paranee, kun liika kahvi saa mahan kipeäksi.

Ns: Transkaakko - Sadetta Paossa
Lisää tähän sydän.

Lisäys, kello 11:37. Miksi helvetissä aina sorrun kirjoittamaan turhaa paskaa tänne? Ihan liikaa kaikkea tarpeetonta tässä. Ehkä vähennän itsetutkiskeluja ja ylenmääräistä "filosofiaa".

Art.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.