IRC-Galleria

Ns: Disgorge - Atonement (live)Maanantai 14.11.2005 20:05

Disgorge on varmasti yksi parhaista (dm-)bändeistä koskaan.

Siistiä. Rokrok. Violan keikkaakin odotan. Ja viikonloppua. Jesjes. Tämä on vieläkin tyhmää.

Art.

SaatanaLauantai 12.11.2005 13:12

Ihan kauheaa paskaa.

Art.

LevyostosPerjantai 11.11.2005 20:28

Sotajumala/Torture Killer -split vinyylinä.
Hankkikaa minulle vahvari.

Art.

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 16:20

Tämä on tyhmää.

Art.

Masentava maanantaiMaanantai 07.11.2005 12:58

Jaksa yhtään mitään maanantaita.
Huomenna enkun kokeet ja se kurssi oli vähän hankala, kun kirja on niin luvattoman paska. Oikeasti, en tiedä yhtään paskempaa kirjaa. Siinä ei ole mitään hyvää, paitsi edellisen omistajan huomautukset. Pitäisi lukeakin sitä, kun sanasto on siinä työelämään ja kouluun liittyvää ja minä tiedän lähinnä death metallista oppimia sanoja, eikä siinä tuskin kysytä kaikkia gore-kliseitä.

Tänään pitäisi vielä pitää Poikien kesken kokous seuraavan elokuvan sisällöstä. Se on kello 12 (en kyllä ehdi siihen heti) ja nyt kello on 10:56. Mitäköhän siitäkin tulee.

Tässä kaikille tietämättömille: http://www.myspace.com/zyklontribe
Kuunnelkaa, eräs nyky-death metallin suunnannäyttäjistä loistomiehistöllä. Jos et pidä, niin olet tyhmä.

12:45. Kaverit tulevatkin tänne. No, mikäs siinä.

Art.

DisgorgeSunnuntai 06.11.2005 16:44

http://www.disgorge-usa.com/Denied%20Existence.mp3
http://www.disgorge-usa.com/Revelations_XVIII[1].mp3
http://www.disgorge-usa.com/Atonement.mp3

Ladatkaa ja öriskää mukana. Yksi parhaista death metal-bändeistä, varsinkin tuo Cranial Impalement ja Consume The Forsaken. A.J. Magana on kovimpia vokalisteja.

Art.

HyvästitSunnuntai 06.11.2005 15:25

En teille hyvästejä jätä, vaan Leialle. Nyt se lähti piikille.
Purimme sen kopin ulkoa ja kaivoimme haudan. Sisko oli kyllä surkeana, kun autoon kantoi rakasta kaniaan, eikä kenelläkään kivaa ollut. Raskas tunnelma.

Ei Leia ollut enää oma itsensä: läski, vanha kani, vaan roikkunahkainen ja luiseva. Musta kaniini hakee kyllä jokaisen, ei El-ahrairahkaan sitä voittanut.

Kello on 13:25. Huomenna vapaata.

Kello 15:10. Leia on haudattu, oli hieno tilaisuus.

Art.

Myöhäinen lauantaiSunnuntai 06.11.2005 01:29

Kello on 23:24
Isä tuli Puolasta. Toi minulle todella tyylikkään Polska-t-paidan. Nauratti, kun pidän ylpeästi tätä päällä ja samalla tunnen kovaa inhoa floodaavia puolalaisia kohtaan Ircnetissä. No, jotain ironiaa löytyy aina.

Lisäksi isä toi korkkipyssyt. Helvetin hienot pelit, heti ammuin äitiä ja se sattuu kuulemma (vaikka ei se nyt niin kovasti, kun itseäni ammuin, mutta äidit liioittelevat aina). Tämä tuo suuria mahdollisuuksia. Laukaan terroristi on nimeni tästä lähtien.

On kyllä kiva kun tuli kotiin. Elämä palautuu normaalimmaksi. Nyt voidaan juoda puolalaista vodkaa ja kuunnella juutalaisia rakkauslauluja (tämän levyn kannessa oleva daavidin tähti väännettynä sydämiksi oli tosi vänkä. Parempi kuin HIMin heartgrammi!). Piti heti tarjota Gambina-paukut tervetuliaistoivotukseksi.

Karate Kid ja Finding Neverland ovat kovia pätkiä!

Art.

Leian lauantaiLauantai 05.11.2005 13:29

Pikkusiskoni kani Leia on kuolemaisillaan. Ilmeisesti sillä on jokin kasvain mahassa ja aamulla se löytyi häkistään paskapaikalta yltäpäältä omissa jätöksissään. Ilmeisesti saanut jonkun halvauksen, ei jalat kanna ja aristaa kosketusta. Onhan se jo 6-vuotias, vanha kaniksi. Nyt jos se ei itse heitä nopeasti henkeään, joudumme viemään Leian piikille.

Ei tämä kivaa ole mitenkään. Hankalaa kohdata semmoisen eläimen kuoleminen, joka tuntuu kiinteältä osalta perheympäristöä. Pikkusisko on niin surkeana, että en ole ennen nähnyt. Heräsinkin hänen itkuunsa. Saa nyt nähdä, miten käy kaniraukalle.

Oudointa tässä on se, että eilen pikkusisko kävi kaverinsa kanssa ruokkimassa Leiaa ja se käyttäytyi täysin normaalisti ja kanimaisesti. Mutta pikkusisko arvasi, että nyt se kuolee ja teki yöllä Leialle runon ja piirustuksen. Ja nyt aamulla paljastui asian tila. Kummallista, miten pikkusisko arvasi.

Kello on 11:18. Soi: Transkaakko - Luumylly/fem. Pidän tästä levystä, vielä kun saisi hyllyynkin. Minimalistista ja folkahtavaa maalailua, sopii hyvin tunnelmaankin. Hyräilyä ja luontoääniä, hiljaisia rumpuja. Enkä warettanut edes tätä, kun tämän saa ladattua ilmaiseksi. Suosittelisin.

Eilen kyllästyin kuuntelemaan metallia. Ja pahasti se iskikin kesken Darkthronen kuuntelun. Loppuillan omistin folkahtavalle materiaalille ja Violalle. Tänään voisi vähän kuunnella jotain raskaampaa, mutta en paljoa jaksa. Ihan hyvä näin. Tenhiä vaan soittimeen.

Eilinen meni muuten vähän kehnosti. Join mustaherukka-konjakkia ja yritin sen avulla pysyä hereillä, kun oli myöhälle sovittu nettitapaaminen. Nukahdinkin sohvalle ja heräsin joskus puoli neljä. Ei näin, tapaaminen oli jo ohi. Sitten valvoin tunnin rapsuttaen kissaa ja lukien kirjaa.

Nyt kello on 11:28. Haen kahvia. Elämänlaatu paranee, kun liika kahvi saa mahan kipeäksi.

Ns: Transkaakko - Sadetta Paossa
Lisää tähän sydän.

Lisäys, kello 11:37. Miksi helvetissä aina sorrun kirjoittamaan turhaa paskaa tänne? Ihan liikaa kaikkea tarpeetonta tässä. Ehkä vähennän itsetutkiskeluja ja ylenmääräistä "filosofiaa".

Art.

KyrsiiPerjantai 04.11.2005 14:47

1196695

Saatana. Nämä ISÄM MAAN PUOLLUSTAJAT ja muut prinsessat saisivat hävitä maan päältä. Mitä hyötyä niistä on? Viekäämme heidät Auschwitschin kylpylään tilavaan suihkuun ja kuumaan saunaan.

En millään voi käsittää sitä suoran tyhmyyden ja säälittävyyden määrää, mikä tuosta yhteisöstä huokuu.

Tribuutti Hasselle:

HasseYKSI pahasti yski
kun Kekarainen kivestään suuhun sulki
Hasis-Hasse, pedonasse
paras paska päällä maan

Loppu ei ole niin hyvä, mutta se kuvastaa vain Hassen loistavuutta.

Myöhemmin paljastuikin (14:43), että ei nämä heput ole tosissaan. Hyvä juttu vain.
****
Käyty Alkossa, ostettu Miasma, ei ostettu konsepteja, koska kävin Alkossa. Sattuu kätösiin, kirjoitin aika tahtia enkun kokeen. Meni pari tuntia, yllättävän kauan.

Aineeseen olin tyytyväinen, pääsin haukkumaan Paavia ja tukemaan ihmisten määrän rajoittamista. Oli kivaa kirjoittaa, toivottavasti eivät ota miinusta sanamäärän ylittämisestä.

Tietokoneet ei ole se mun juttu, en hallitse näitä vimppeleitä. Miten helvetissä oikein asennan langattoman verkon tänne? Miksi minä? Se, että käytän konetta, ei tarkoita suvereenisuutta tällä alalla.

Kello on 12:47. Fiilis on ihan ok, vaikka HASSEYKSI kyrsii.

Art.