IRC-Galleria

Day OneLauantai 13.11.2010 01:59

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. Olemme hieman etääntyneet viime aikoina, mutta tiedän, ettet koskaan hylkäisi minua. Luotan sinuun täydellisesti.

2. Olet kuin tuuliviiri. Ensin sanot tätä ja sitten tuota. Hetken aikaa kuvittelen voivani luottaa sanomisiisi, mutta sitten herään todellisuuteen. Ei kertomiasi kannata ottaa todesta. Toisesta sisään ja toisesta ulos. Olet tärkeä, mutta olemme kuin kaksi palaa eri palapeleistä.

3. En ymmärrä miten kestät minua. Olen ollut viime aikoina niin kireä ja huonotuulinen. Arvostan kärsivällisyyttäsi yli kaiken. Arvostan monia muitakin asioita sinussa. Kiitos että olet olemassa.

4. Sinä et koskaan kangistu kaavoihin. Selviät varmasti tilanteesta kuin tilanteesta, mutta jokus olet kuin pieni lapsi.

5. Olisi hienoa, jos et enää koskaan, milloinkaan, koskisi pulloon. Toivon sitä sydämeni kyllyydestä. Älä pilaa meidän muidenkin elämää.

6. Sinuun en luota enää. Joskus olit hauska, luotettava ja tunnollinen, mutta ne ajat ovat ohi. Sisimmässäni tiedän, etten enää koskaan saa sitä tuntemaani ihmistä takaisin. Sinusta on tullut valehtelija. Oman edun tavoittelija. Pelkään, että se on pysyvää.

7. En ole varma, pitäisikö antaa anteeksi, vaiko vain unohtaa. Ehkä en tee kumpaakaan. Seurassasi olin pitkään varpaillani, ja tulen varmasti suodattamaan huolellisesti kaiken, mitä teet tai suustasi päästät jatkossakin.

8. Olimme joskus todella läheisiä, mutta nyt tuntuu, etten ole koskaan saanut sinusta kiinni. Elit pääsi sisällä toista maailmaa, johon minulla ei ollut koskaan pääsyä. Olit ehkä hieman arvaamaton. Sitten yhtäkkiä muutuit täysin, käänsit kaiken päälaelleen. Nauroin sinulle salaa, kunnes tajusin, että sinähän olet tosissasi. Silloin hieman halveksin sinisilmäisyyttäsi. Mutta mitäpä väliä sillä enää on.

9. Joskus olit minulle todella tärkeä. Numero uno kaikinpuolin. Olet tärkeä edelleen, mutta niin moni asia on muuttunut. Olin sinusta pitkään mustasukkainen, mutta ymmärrän nyt, että sinun on saatava elää omaa elämääsi kuten haluat. Tärkeintähän on, että olet onnellinen. Muista minua kuitenkin, jäisin kovin yksin täysin ilman sinua.

10. Sinulle oli vaikea antaa anteeksi. Pidin sinua jumalana, ja olitkin vain ihminen. En ollut koskaan pettynyt niin paljon. Loukkasit minua pahasti, vaikket edes ymmärtänyt sitä itse. Elämä kuitenkin jatkuu. Arpia siitä jää, mutta se jatkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.