IRC-Galleria

Emppu on ihan sekasin...Maanantai 05.01.2009 00:04

Oon ollu ihan sekasi pari päivää...
2.1 Aamulla lähdettiin Lumin ja Annan kanssa Jyväskylästä 10.22 junalla tampereelle, siitä meille ja vielä takas keskustaan. Käytiin kierteleen kaupoilla, ja sitten pakkikselle jonottamaan. Tai siis muut jonotti ja minä menin sisälle töihin.Olin siis töissä Kaveria ei jätetä konsertissa, Vip-aitiossa kaatelin limsoja yms... Pidin siis vip-aitiota pystyssä. Siitä näki kaikki keikat ERITTÄIN hyvin. Olin kyllä kattomassa Kotipellon ja stam1nan keikat yleisössä, ja kuvaamas stam1naa aidan ja lavan välissä... Oli kivaa. Illan aikana näin Medicatedin, Leveragen Kotipellon, Timo rautiaisen, Stam1nan, Höyry-häyrysen, Jussi Lammen, Elias Viljasen yms... Yöllä oltiin joskus 2 aikaan meillä... Oli kivaa ;)

3.1 12.07 junalla Helsinkiin. Siitä kampin kautta Glorian eteen jonottamaan... Jonotin siinä Annan kanssa 14.40-15.20 ja kun Riikka tuli siihen niin menin sisälle lämpimään... Staff-passi on kiva... No sitten odottelin sisällä klo: 18.00 asti ja sitten eturiviin. Esiintyjinä Samat kuin edellisenä päivänä +Marco Hietala, Kristian Meurman.

-Marcon keikalta jäi Pleku, Kuvia ja biisit videolla.

-Kotipellon keikalla olin ottamassa ekoja kuvia niin Timo ryösti multa kameran ja otti minusta kuvan... Kun Timo anto kameran takaisin niin annoin sille kumiankan :D
-Stratovariuksen hunting high and low biisin aikana synaa soitti Jens Johansson(straton synisti)
-Tausta bändinä Leverage. Samoin, kuin edellisenä iltana.

-Stam1nan keikalla kävi kumiankka myös. Viimesen biisin aikana synisti tuli kumiankan kanssa ja toi kaikki esiintyjät lavalle. Muutamia kyllä puuttu... Kumiankoista kuullaan vielä.

Oon ihan sekasin. Mulla on about 2500 kuvaa kahdelta päivältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.