IRC-Galleria

MiPac

MiPac

Hahahahahahahaha How The Fuck Is Cyber Bullying Real Hahahaha Nigga Just Walk Away From The Screen Like Nigga Close Your Eyes Haha

Nyt pitäis sitten 9kk oottaa... <3Torstai 05.09.2013 13:29

Juuh elikkäs sekaannuin sitten tälläsiin hommiin ekaa kertaa elämässäni, ehkä ei ois kannattanu. Nyt joutuu sitten oottelee 9kk että se saapuu kotiin. Kyllähän tuosta puuhasta tulee kevyt euforia, mutta rahaa menee kiitettävästi. En nyt tiedä onko se paras sijoitus opiskelijanuorelle... Onneksi on sentään mahdollisuus seurata sen kehittymistä matkan varrella.
FABtotum.jpg
Joukkorahoitus on jännä asia, en ole ennen sitä kokeillut. Nyt meni sitten suurin osa säästöistä IndieGoGo nimiseen hipsterisivustoon. Rahaa kerännyt kohde oli FABtotum. FABtotum on 3D-monitoimikone, printtaa, poraa, pyörittää... Vaikka mitä! Siis Printteri/skanneri/CNC-kone oikeastaan. Kauniskin vielä!
Toivottavasti tulee sitten toukokuuksi kun kerta italiaanot niin lupailivat!
http://www.indiegogo.com/projects/fabtotum-personal-fabricator/x/4526026
^-- tuossa on linkki kaikille asiasta kiinnostuneille! Ehkäpä mielenkiintoisin 3D-printtereihin liittyvä joukkorahoitus vähään aikaan. Viimeksi innosti näin paljon form1, joka tuplasti korkeammalla hinnalla oli hieman liian kaukana todellisuudesta minulle :( Tässä on niin monta hienoa asiaa ettei ne edes kiinnosta ketään muuta kuin minua, en siis luettele niitä. Jos kiinnostaa, linkki sisältää taikaa joka antaa tiedon. Tai sitten kysykää minulta, minä tiedän kaiken. (:D)
Mutta hyvää päivänjatkoa kaikille! Odottavan aika on pitkä, mutta voi olla että unohdan tilanneeni tuollaisen ja se on kiva yllätys... :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.