IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kaikella ON tarkoituksensaKeskiviikko 20.05.2009 01:02

Tänään sen taas tajusin. Vaikka kuinka paska juttu kohalle sattuu, niin sillä on aina joku tarkotus ja se tarkotus on yleensä loppujen lopuksi Aina hyvä juttu, vaikka se tuntuis kuinka pahalta tahansa sillon ku koittaa sen asian kanssa taistella.

En tiedä moniko voi ymmärtää asian samalla tavalla mun kans, mutta tää on mun näkemys tästä maailmasta. Elämää voi ajatella negatiivisesti tai sitten positiivisesti. Mä valitsen sen positiivisen puolen ja näen asioiden hyvät puolet. Aina niitä ei todellakaan näe välittömässä läheisyydessään ku kamppailee ikävien asioiden kanssa, mutta se tulee ku hetken odottaa ja antaa asioiden mennä eteenpäin "omalla painollaan". Asioita ei tietenkään tapahdu jos on tekemättä mitään minkään eteen, joskus joutuu taisteleen, mutta se kannattaa. Sotiminen on asia erikseen..

Jokaisella meistä on ne omat huonot kokemuksensa ja tilanteensa, jokainen meistä voi itte päättää miten asiat näkee ja kuinka paljon on valmis taisteleen siitä mitä haluaa. Jokainen meistä tekee elämästään sellasen ku itte haluaa, siitä on turha syytellä ketään muita. Jokainen meistä voi oppia jättämään huonot kokemukset taakse opettavaisina ja kokemusta tuovina asioina. Jokainen meistä voi jäädä märehtimään ja suurentelemaan asioita omassa päässään, vajota synkkyyteen, sekin on ihan oma päätös.

Jokainen meistä tekee omat päätökset elämässään ja jokaisen tulee kantaa myös vastuu niistä ja kestää seuraamukset. Menneestä vaan on pakko päästää irti, koska mennyttä ei voi saada takaisin, ei mitenkään, vaikka kuinka taistelis :D
Nyt, Tänään, jokaisena uutena päivänä on vaan otettava katse tulavaisuuteen. Pitää muistaa hetkittäin pysähtyä paikoilleen ja ottaa se pääkoppansa käsittelyyn ja miettiä mitä siellä liikkuu, jakaa se vaikka ystävän kanssa, kerrata mitkä asiat meillä on hyvin, unohtamatta niitä pieniä arkisia asioita jotka on jo itsestäänselvyyksiä.

Minä olen tehnyt oman päätökseni, minulla on asia johon uskon, asia joka kantaa huomiseen vaikeinakin aikoina. Ja se on ihan mun oma päätös!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.