IRC-Galleria

Mia

Mia

Parhaat päiväni täällä ovat jo eletty.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Mi mi mitä?Tiistai 12.12.2017 02:58

Onko tää mesta nykyään kuollut mesta?Maanantai 25.09.2017 00:55, 84 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Mä tiiän että tää mesta on kuollut ko Hietsun hautausmaa (ellei jopa kuolleempikin) mutta että näin kuollut... huh-heijaakkaa. Itellä tulee täällä 8 vuotta täyteen täällä oloa ylihuomenna ja näyttää siltä että vain mie ja muutama nettituttu ollaan ainoita jotka käyvät kurkkaamassa edes joskus.

Ko kattoo näitä uusia käyttäjiä, nään lähinnä kuvattomia, vietnamilaisia botteja ja niitä jotka lisäävät yhen kuvan ja häppäsee sen jälkeen koska no, kuka helvetti täällä edes käy enää. Tää mesta oli vielä 5 vuotta sitten cool paikka, vielä coolimpi 10 vuotta sitten, mutta nyt? Ne ajat ovat takanapäin, koska tilalle on tullut mm. Instagram, Snapchat ja YouTube. Edes blogimaailma ei elä enää huippuvuosiaan, koska nykynuorten keskittymiskyky on huonompi ko kultakalalla? Kuvittele?! Kultakalalla.

Niitä botteja on tullut kymmenittäin. Harmi etten osaa vietnamia ko muutaman sanan. Osaan sanoa "moi", "minä rakastan sua" ja "kiitos" - sekä "haista vittu", koska monen suomalaisen metodina on opetella ensteks ne kuuluisat kirosanat. x)


Meen tästä pistämään vanhoja asiapostauksia kaikkien saataville.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.