IRC-Galleria

MickeMANGUSTI

MickeMANGUSTI

Musta tulee isona taivaankorjaaja~

Selaa blogimerkintöjä

-Tiistai 03.11.2009 23:06

Henna tutkis mun hiuksii tnä ja totes et mun etuhiukset on blondit :sss siis eij enää sellaset vaaleen ruskeet vaan oikeesti BLONDIT!!! :s
Ja tos sivussaki on blondei hiuksii :ssss ja sit niis blondeis on selllane järkyttävä juurikasvu joka on sellast jännän värist :s Mut onneks noi tummat hiukset peittää sen.

By the gay sain 8 kemian kokeest ja 7 bilsan kokeest ^^ Oon happy <:
Jajaja sit bilsan vihost 9+ : ) Eli tää syksy alkanu tosi hyvi : ) Eij yhtää kutosel alkavaa : ) Vaa seiskoi ja kasei ^^ Ja nty aijonki pyrkii siihen et eij tulis yhtää kutosel alkavaa 8luokan aikan ^^)

Äikäst saatiin taas uus kirja luettavaks :sss EIj oo läheskää nii hyvä ku me kolme ja jengi oli. Oon lukenu jonku 30 sivuu ja totaalisesti tylsistyny :s Se on joku paahde. Se on kuulemma leffana ihan hyvä, mut kaikki kirjat eij aina ookkaa nii hyvii ku leffat.
Mut en haluis lukee tota koulun kirjaa ku mul on ruttolinna kesken. Se on niiiiiin hyvä, vaik vähän sekava aluks. Ja ku eilen luin Sudenveli ni olin ihan sekasi. Se oli ihana ja samal pelottava ja itkin lopus :ssss
Mut sellast sattuu ku on tälläne ku mä ja lukee liikaa kirjoi : D
Nyt olis viel hirvittävä lista lisää kirjoi mitkä pitäis lukee täs enne ku kasi on ohi. Viimeistää siihe mennes ku ysi alkaa olis kiva et olisin saanu luettuu sen listan jonka roosa väsäs : ).

Angst tnä eij tullu vieläkää ripari kirjei :s Haluisin tietää et joudunko sen kamalan ämmän leiril vai niitten jännien hyyppien leireil. Näkee ny sit kuha se kirje vaa tulis :ssss.

BTG Karkkilakko ----> 20.12.09 : DDDDDDDDD


JAJAJA perjantaina HESAAAAAAAN!!!!!!!!!! Med 8D eli saletisti hauskaa :DDDD ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.