IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

No joo avaudumpas tässä BB:tä katsoessani. Niin tosiaan. Olen huomannut, että äärimmäisessä tylsyydessäni lataan välillä uusia fontteja koneelle :3 Mutta sehän on vaan hyvä asia. Mutta saatana en saanut ladattua yhtä hienoa fonttia, koska se oli vijottunu tai jotai ;;__;; mut juu, ei se oo todellakaan iso menetys.

Niin tosiaan sanoinko, että ulkoasuntoteutuksen openi näyttää ihan hiireltä?

Mutta juu nyt on sellanen juttu että, minua hiukan angstittaa. Aika paljonkin oikeastaan. Angstittaa siks ku on nii ikävä omaa kultihania ♥♥ nyyh... vois olla jo 12.10.... Sillon meen Turkkuseen uudelleen :3 Mietin täs, et maksaiskohan juna vai bussi enemmä? Tietty ois kivempaa mennä halvemmalla keinolla (kumpi se ikinä onkaan), mutta junal pääsee nopeemmin perille <3 InterCity meni nopeimmillaan (mitä huomasin) 145km/h, mutta se meni väärään suuntaan ;;__;; Tulin nimittäin InterCityllä Jyväskylään. Pikajunassa oli paremmat penkit minust. Mut ikkuna"laudat" oli materiaaliltaan kivemmat InterCityssä, mutta malliltaan pikajunassa. Ne tyynytki oli kivemmat pikajunassa, joten taidan suosia niitä. Ja onhan pikajuna halvempikin.

Mutta silti minulla on ihan hirveän ikävä omaa kultihaniani <333333

Turun rautatieasemalla meitä katottiin tietty oudosti, mutta vaan kaksi tyyppii avas suunsa. Ei ne tietenkään suoraan meille puhunu, mutta kuitenki. Saatanan heterot... Se piirustus on muute sillee realistinen, että me oikeesti sanottiin nuo sanat ja siel oikeesti sato kaatamalla, mutta ei me menty katokseen ei. Oli ihanan romanttinen hetki siel satees <3

Oi perhana tuli tauko BB:hen. Pyykkiä koneeseen...tööt

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.