IRC-Galleria

Miffu

Miffu

Torsti Hallikainen, gynekologi

JahasSunnuntai 20.07.2008 14:43

Jazzit on jazzailtu.


Nyt on megalomaaninen krapula, erotuksella että laatta ei oo lentänyt; johtunee siitä kun ei ole syönyt mitään illalla. mutta kyllä kännikin oli sitten sen mukainen + kun joi 80% VERGIÄ - toimii.

ostin akoille pari sellaista paitaa joissa oli jokin väsynyt teksti; kirsin paidassa oli muistaakseni ole hiljaa tai muutan mummollaan ja maijalle ostin jonkun paidan jossa puhuttiin tisseistä - totta kai. Mutta ettepä arvaa että minkälaisen paidan ostin itselleni!

Kaikkiaan on ollut ihan jees viikko, vaikkakin yöunet jäivät semmoseen 4h per yö. Väsymys iski sitten perjantaina, jolloin yritettiin hieman fiilistellä jazzeja, mutta eipä siitä mitään sitten tullut - ainakaan omalta osaltani - kun olis pitänyt saada unta boltsiin viinan sijasta. Tosin, sekin funktio vitutti, kun piti jonottaa joka vitun paikkaan. Tuntui välillä että jonoonkin oli oma jono. Mutta summa summarum, perjantain arvosana, 7-.

Lauantai oli sit jo pop. Känni oli ihanan jämäkkä, puhe ei sopertanut paljoa ja kaikilla muillakin oli hauskaa. Pk tuli vaihteeks tsekattua ja joitain tuttujakin tais näkyä. Perjantain rahallista nousua ei tullut nähtyä lauantaina pk:ssa ja hävisin kympin. Silti viikonlopun BJ saldo jäi hyvin plussalle - yli sata euroa. Mutta eipä siitä kätsystä ollut juurikaan mitään jäljellä lompakossa, kun äsken katsoin. Nyt mä taidan yrittää mennä toipumaan. Toivottavasti menen oikeaan makuuhuoneeseen kun yhdessä nukkuu maija ja toisessa kippura...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.