IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.01.2009 22:16

MIKSI ELÄIMET EIVÄT ITKE?

Kani on yleisin eläin jota käytetään kokeissa.. Kanieilta puuttuu kyynelnesteen eritys joten meikkejä, shampoita, hoitoaineita ja muita kosmetiikka tuotteita on helppo käyttää kanin silmiin koska tämä ei saa kyynelillä huuhdottua sitä silmistään pois. Myös kanin liikkuminen on tällöin estetty eikä se voi muuta kuin kestää tämän kamalan tuskan.. Aine saattaa olla silmässä useita viikkoja jonka jälkeen saadaan tieto onko aine vaarallista joutuessaan silmään.. Näet usein pesuaineiden kyljessä lukevan tekstin: Aineen joutuessa silmiin huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.. Kuinka nämä pienet kanit sen tekisivät kun heidät on tiukasti sidottu pöytään kiinni ja kun tuskallinen aine joutuu silmään, kanin koittaessa rimpuilla pois saattaa luita katketa ja tulla useita syviä haavoja.. Kani joutuu sietämään kipua viikkoja ja tämän jälkeen kani saattaa sokeutua ja senjälkeen kani onkin hyödytön ja sen voi vaikka tappaa.

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Kanit/RABBIT6

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Kanit/RABBIT7

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Kanit


Myös näitä kädellisiä eli apinoita käytetään yhä useampaan eläinkokeeseen, apinat toimivat hyvin testaamaan aideiden myrkyllisyyttä. Osassa myrkyllisyyskokeissa oireet ovat erittäin tuskallisia ja päättyvät hitaaseen ja tuskalliseen kuolemaan. Lisäksi kädellisillä tehdään paljon lääketieteellistä tutkimusta, lääketieteellisessä tutkimuksessa tutkitaan esimerkiksi psykologisia toimintoja ja hermostoperäisiä sairauksia.

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Kadelliset/apina

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Kadelliset

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Kadelliset/M7

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Kadelliset/M9

Ja sitten nämä pienet viattomat jyrsiät. Rotat, hamsterit, hiiret, marsut ja muut eläimet..
Labra rottia ja muita jyrsiöitä käytetään muun muassa testaamaan pesuaineita. Eläimeltä ajetaan läntti turkkia pois ja tämän jälkeen hiotaan hiekkapaperilla Ihokerrosta jotta tähän tulisi ruhjeita, Tämän jälkeen siihen kaadetaan esim. vaatteidenpesu pulveria ja katsotaan syöpyykö eläimen iho. Rottia pakkosyötetään myös saippualla ja testataan tämän myrkyllisyyttä.. Tätä toimenpidettä käyttää suosittu tiskiaine fairy esimerkiksi..

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Jyrsijat/20_INHAL

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Jyrsijat/17_G

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Jyrsijat/298914_G

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Jyrsijat/italy_9

http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/Jyrsijat/GUINEA2


Nämä eläimet eivät voi itkeä tai kertoa huonosta olostaan, nämä eläimet eivät voi kysyä: miksi juuri minä? Nämä eläimet eivät syntyessään tiedä mikä heitä todella odottaa.. Vaikka et nää kyyneliä tai kuule eläinten huutoja, näetkö tuskan syvällä silmissä. Miksi tämä paha ei lopu ikinä? Miksi eläinten on kärsittävä siitä että ihmiset näyttäisivät hyvältä kun ne menevät juhliin? Otetaan askel takaisin luontoon ja rakastetaan kaikkea elävää. Jos uskot näiden ihmisten tekevän väärin lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja muista että jokaisella elävällä olennolla on tunto ja kukaan ei toivo kipua.

Myös useita muita eläimiä käytetään eläinkokeissa. Kissoja, Koiria, Vuohia, Lampaita ym.

tältä sivulta saat lisää tietoa eläinkokeista --> http://www.oikeuttaelaimille.net/galleria/elainkokeet

näin :'DTiistai 30.12.2008 02:48Mitä suomalaiset tekevät eri lämpötiloissa verrattuna siihen,
mitä muualla maailmalla tapahtuu:

+15 °C:
Espanjalaiset käyttävät pipoa, hanskoja ja toppatakkeja.
Suomalaiset ottavat aurinkoa.

+10 °C:
Ranskalaiset yrittävät turhaan saada keskuslämmityksen päälle.
Suomalaiset istuttavat kukkia.

+5 °C:
Italialaiset autot eivät käynnisty.
Suomalaiset ajelevat avoautoilla.

0 °C:
Puhdas vesi jäätyy.
Vantaanjoen vesi muuttuu vähän paksummaksi.

-5 °C:
Kaliforniassa löydetään ensimmäiset kylmään kuolleet.
Suomalaisten juhannusjuhlat loppuvat.

-10 °C :
Skotlantilaiset laittavat lämmön päälle kodeissaan.
Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

-20 °C :
Ruotsalaiset pysyttelevät sisätiloissa.
Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat ennen talvea.

-30 °C :
Puolet kreikkalaisista jäätyy kuoliaaksi.
Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä.

-40 °C :
Valejoulupukit muuttavat etelään.
Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia.

-50 °C :
Tanskalaisilta putoavat hampaat suusta.
Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia ja pysyttelevät sisällä.

-60 °C :
Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.
Suomen armeijan talviharjoitus alkaa.

-70 °C :
Siperialaiset muuttavat Moskovaan.
Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voi enää säilyttää ulkona.

-273 °C :
Absoluuttinen nollapiste.
Suomalaiset sanovat toisilleen:
"Perkele, että ulkona on kylmä!"

-300 °C :
Helvetti jäätyy.
Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden.

HALUAN!!!!! :'( pakko päästä<3Perjantai 05.12.2008 16:20

http://www.ef.fi/master/lt/malta/st-julians/mt_msj.aspx

kuin voi olla näin ikävä tonne... :((<3

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 00:16

Lupasin äsken itelleni et ens vuoden alus ku täytän 18 ja saan auton, ni mä revin itelleni rahat taas tanssitunteihin<3 Pakko päästä takas :)

Ikuisesti uskollinen Kovalaiselle :D

Kaapo-Tonttu<3Torstai 20.11.2008 13:34

mietippä tätä...Tiistai 04.11.2008 18:18

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan :

n0nn4, ssaimi, [Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, äliis, ^Isshi^, Chakra^^, jässuu , MMILLAMILLA, SSSESSI, try, idz, Eltsy, RRONJAU, we-, ronjAu`, mmii--, hanoi`,
jjennimo , m`rika, muffinssiapina, hanzu_83 , marze__, Sasati, Hofferi , Mii-ru ,

[Ei aihetta]Tiistai 04.11.2008 02:41

.....................................tytöt....................................
.........................ovat kuin omenoita...........................
....................Parhaimmat ovat puun ylä.....................
..................osassa. Pojat eivät meinaa ylet-..............
...............tää hyviin omeniin, sillä he pelkäävät...........
.............putoavansa ja satuttavansa. Sen sijaan.........
.........he ottavat huonoja omenoita, jotka eivät ole.......
..........niin hyviä, mutta helppoja. Joten omenat............
.............puun ylä osassa luulevat, että heissä ..............
............on jotain vikaa, vaikka todellisuudessa.............
..................he ovat ihmeellisiä. Heidän vain .................
......................täytyy odottaa oikeaa poikaa,................
.............................joka on tarpeeksi............................
.....................................rohkea ....................................
......................................kiipeä- ...................................
.......................................mään ...................................
.....................................ylös asti..................................
....................................................................................

Miiru&Tommi 3kk<33Maanantai 15.09.2008 02:11

ahhahahahaaaTorstai 28.08.2008 02:36

Kalle ope: "...ku rasistihan ei sais olla ni mä puhun niistä alkuasukkaina..."

Mahtava:DTorstai 21.08.2008 02:58

MIESTEN ETUNIMIANALYSOINTIA


Aleksi = todennäkösesti skeittaa ja pipo pääs jopa
ruokapöydäs eli ei mitää tapoja

Antti = voi olla iha mukava luonteeltaan, mut juntti

Arttu = ystävällinen luonne, hyvä kuuntelija, osaa
arvostaa naista, unelmavävy

Dani = nuorempiin menevä, hoppari, aika wannabe

Daniel = nuorempiin menevä, fruittis, aika wannabe, alkaa 3-
kymppisenä pitää pukua ja laittaa astetta pidempiä hiuksiaan geelillä

Eerik = kohtelias & korrekti, tosielämän Mark Darcy (kts.Bridget
Jonesin päiväkirja)

Eero = vaikuttaa ihan naapurin pojalle, mut en haluis tavata
yksin pimeellä kujalla

Esa = omaa usein kieroutuneita perversioita

Harri = päästään vajaa runkkari, ei tajuu naisist mitää

Heikki = vähä slippery fish, vaikee saada minkäälaista otetta,
toisaaltanimiki saa jo vähä epäilee.. vai mistä luulit termien
helppoheikki tai häntäheikki saaneen alkunsa?

Henri = tietää olevansa hyvännäkönen eli ylimielinen paska, ei ota
huomioon muiden tunteita, vitun kylmä

Ilkka = paha runkku, nynny

Jaakko = rento tyyppi, hauska, rakastaa college-housujen pitoo

Jani = tyhmä runQ

Janne = no jaa.. Jannen kans kannattaa olla varuillaan, ei
koskaan tiiä mitä saa

Jari = njää, ei

Jarkko = syvältä, monet vitun sekasin ellei jopa psykopaatteja,
älli ei riitä älykkääseen debattiin, joten turvautuu väkivaltaan

Jarmo = sama ku Jarkolla

Jarno = jauhaa vitusti paskaa, ei tiiä itekään ollako lintu vai kala,
upaukset 100 teot 0

Jere = jääkiekkoilijan nimi, pää voi olla ottanu vähä liikaa hittiä
kaukalos

Jesse = rento, hyvää seuraa

Jimi = söpö, mut vaikee ymmärtää sen aivotuksia

Joni = mukava äijä, välittää toisista, ei tekis pahaa kärpäsellekään, mut kiinnostuu vääristä naisista

Jori = pervo, ei oo kuullu yksiavioisuudesta (toisaalta voiko siitä
syyttää, ku nimiki on ku vanhalla likasella pervolla?)

Joonas = hyvä seuramies, useimmiten naistenmies, luulot itestä
kuitenkiturhan isot

Juha = kusipää, hakkaa CS 24/7

Juho = kusipää, näsäviisas, hakkaa tattia 24/7, ei kuitenkaa yhtä
paha ku Juha

Jukka = impotentti, kyttää naisia pusikoissa

Jussi = juntti kusipää, ois loukkaus maalaisia kohtaan sanoo Jussia landeks.. joutaa silppuriin

Juuso = rehti ja suoraselkäinen (maalaispoika)

Kalle = leffadiggari, kaikkien kaveri

Kari = jätä väliin

Kimmo = vähä avuton, voi olla myös luuseri ja ärsyttävä, hellyttävä jos tykkää peräs juoksevist koiranpennuist

Lauri = iha jees, tuntee yleensä trendit ja tykkää bilettää, juo
mieluummin drinkkejä ku kaljaa

Marko = kusipää

Markku = tylsä

Markus = diplomi-insinööriön tutkinnon nimeen pitäis yhdistää nimi
Markus, enough said?

Matti = kiltti luonne, suurimmalla osalla vaaleet hiukset

Miika = haluaa naisista vaan itselleen pelinappuloita, joilla pelata
miten tahtoo

Mika = player, vähä tylsä niinku nimiki

Mikael = hyvä seuramies, ensivaikutelma OK, pilaa kumminki kaiken loppupeleis, wannabe-player, mut ote lipsuu

Mikko = onneton hönö, lapsellinen, kaverina jees

Miro = aika uniikki kuten nimikin, uskaltaa olla erilainen

Nico = kato Niko, vielä enemmän wannabe-cool, liukas ku saippua

Niklas = yleensä söpö fruittari, mut suuttuu ja unohtaa jos ei saa
haluamaansa

Niko = itserakas, outo, ärsyttävä paskiainen

Olli = on joskus kuullu käytöstavoista, toisinaan jopa noudattaa
niitä, ihan jees tyyppi, tunteellinen jätkäks (eli ymmärtää pienen
vinkin jälkeen kirjottaa meses moi ku lähtee)

Olli-Pekka = kaksosaset nimet ei oo koskaan hyvä merkki..

Otto = osaa antaa hyvän ensivaikutelman, mut useimmiten se jää
valitettavasti pelkäks ensivaikutelmaks

Pasi = vähä hajuton ja mauton, useimmiten juntti

Pekka = vähä pelurin vikaa, mut legendan mukaan Pekan saa myös kesytettyä

Pete = muista ihmisistä välittämätön paska, täysin lost case.. en
suosittele

Repe = syy miks ammattiapuu on, kuolematon lause Repe älä hakkaa kuultu laivalla viereisestä hytistä

Sami = juoppo, haiskahtaa luuserille

Sebastian = kiltti ja söpö, saa muijia sympaattisuudellaan

Teemu = kiva jätkä, mut kontaktin saaminen/sielunelämän tulkitseminen avaruusfysiikan tasosta

Tero = tykkää ottaa chillisti, hauska ja sympaattinen, mut vähä valju

Timo = jees tyyppi, mut ei saa aikeita teoiks ts. saamaton

Tomi = vaikee ja vaikeesti lähestyttävä, kumminki ihanan miehekäs

Tommi = luokan todennäköisin häirikkö, monella Tommilla on myös ad/hd, mut Tommit on iha jees

Toni = kylmä, vaikee ja vittumainen

Tuomas = itsekäs kusipää, ei osaa käsitellä naista

Vesku = aina kupilla, cool tyyppi, mut Veskuista ei ota selvää

Ville = yleensä söpö amis, mut voi olla myös tyhmä trendipelle, hyvä pussaamaan, voi olla kiltti poika tai sitten todella villi tapaus