IRC-Galleria

MiiiGe

MiiiGe

Jos haluut sitä miestä niin halaa sitä miestä, et huvilaa, rahoja tai audi a4:sta.~

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kymmenen rakastamaani asiaa, jotka alkavat N-kirjaimella!

01. Nanne <33
02. Nana <3
03. Nipa <3
04. Nakki x)
05. Nipsu (muumeist)
06. Niskahieronta
07. Nasu
08. Nalle puh
09. Nemi
10. Ninja :D

Kommentoi tähän, annan sulle kirjaimen, ja sitten se on sun vuoro :)

6 päivää!Sunnuntai 23.08.2009 16:57

8 päivää!Perjantai 21.08.2009 18:59

OHJEITA MAAHANMUUTTAJILLEKeskiviikko 19.08.2009 21:14

Tarkista ensin, että sinulla todellakin on jokin järkevä syy muuttaa Suomeen. Varmista myös, että olet tulossa Suomeen yksilönä. Älä tule Suomeen heimona, klaanina, laumana, vähemmistönä, kansanryhmänä, rosvojoukkona tai valloitusarmeijana.

Suomessa eletään suomalaista elämää. Alla on käsitelty joitakin suomalaisia tapoja ja perinteitä, jotka saattavat vaikuttaa sinusta oudoilta. Ne ovat kuitenkin suomalaisten mielestä oikein hyviä tapoja ja perinteitä.

TYÖ

Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

RUOKA

Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. Suomalainen ruoka on hyvää, sanoivatpa ranskalaiset mitä vaan. Suomessa saa syödä lehmää, veripalttua, sikaa ja piimää. Täällä tarjoillaan monia kummallisia ruokia, kuten mämmiä tai viiliä talkkunan kera. Sen sijaan Suomessa ei tarjoilla paistettua pikkuvauvaa riisipedillä. Myös eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin. Uuni on tarkoitettu ruuanlaittoa varten. Uunissa ei saa lämmittää jalkasalvaa.

NAISET

Suomessa naiset ovat yhtä arvokkaita kuin miehet. He saavat ajaa autoa ja liikkua yksin myös kamelin päivämatkaa kauemmaksi kotoa. Naiset saavat valita aviopuolisonsa itse. Hyvin usein myös naiset käyvät töissä. Naiset voivat käydä uimahallissa samaan aikaan miesten kanssa, mikä on hyvin kätevää, koska siksi ei tarvita erillisiä uimahallivuoroja miehillä ja naisille. Muutenkin Suomessa on tasa-arvoinen meininki: nais- ja mieslääkärit ja hoitajat voivat hoitaa kaikkia potilaita. Tämä on hyvin kätevää, koska silloin ei tarvita erillisiä sairaaloita naisia ja miehiä varten. Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia.

LAPSET JA KOULU

Suomessa tytöt ja pojat voivat leikkiä keskenään. Myös tytöt saavat käydä koulua yhdessä poikien kanssa. Kaikki saavat koulussa saman peruskoulutuksen. Juuri sen takia sen nimi on peruskoulu. Kuvis ja musa ovat ihan kivoja aineita. Niistä ei saa vapautusta uskonnollisista syistä. Myös tytöt voivat jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeenkin.

SEKSI

Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota. Sen takia on aivan luonnollista, että vähän vanhempina tytöt ja pojat alkavat seurustella keskenään. He saavat valita seurustelukumppaninsa ihan itse. Usein tytöt ja pojat kokeilevat seksiä jo melko nuorina ennen avioliittoa. Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa. Myös yhteenpuristettujen reisien väliin sutiminen on seksiä, joten aikuinen mies ei saa harrastaa sitäkään alle 16-vuotiaan kanssa.

Kesällä naiset tykkäävät kulkea vähissä vaatteissa ja miehet tykkäävät katsella vähäpukeisia naisia. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Se ei suomalaistenkaan miesten mielestä tunnu kivalta, mutta raiskaaminen on Suomessa kielletty. Housuja jalkaan vaan ja uutta matoa koukkuun.

Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen. Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa.

Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. HIV- positiiviset tuntevat oman vastuunsa ja pyrkivät kaikin tavoin olemaan tartuttamatta virusta eteenpäin.

Pimppiin ei laiteta saksia.

USKONTO

Suomen pääuskonto on luterilaisuus. Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. Monet suomalaisen kulttuurin perinteet pohjautuvat luterilaisuuteen, ja suomalaiset kunnioittavat niitä, vaikka monet ovatkin eronneet kirkosta. Kirkosta eroavia ei tapeta.

SAUNA

Suomalaiset tykkäävät istua alasti kuumassa huoneessa, jonka nurkassa on kiuas. Kiukaan päällä ei saa kuivattaa kenkiä. Kiukaalle heitetään vettä, joka höyrystyy. Saunoja voi myös pieksää itseään koivuvitsalla ja juosta välillä kylmään järveen. Se on suomalaisten mielestä mukavaa. Kokonaiset perheet saunovat usein yhtä aikaa. Kaveriporukoissa myös miehet ja naiset voivat mennä saunaan samaan aikaan, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Saunassa ollaan alasti. Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni. Saunan jälkeen maistuu keskiolut ja sianlihapitoinen grillimakkara.

JUHLAPÄIVÄT

Tärkeitä suomalaisia juhlapäiviä ovat mm. joulu, juhannus ja vappu. Jouluna koristellaan joulukuusi, lauletaan joululauluja, annetaan lahjoja ja syödään kinkkua. Useimmille suomalaisille joulu on enemmänkin perheen ja yhdessäolon juhla kuin uskonnollinen juhla.

Juhannuksena juodaan viinaa, tuijotellaan syvämietteisesti järvelle valoisassa kesäyössä ja poltetaan kokko. Kokossa ei kuitenkaan polteta autonrenkaita tai kokonaisia autoja. Autoja ei myöskään polteta minään muinakaan päivinä. Palavia autonrenkaita ei missään tapauksessa laiteta ihmisten kaulan ympärille.

Koulujen kevätjuhlassa lauletaan "Jo joutui armas aika". Se nyt vaan on kaikkien mielestä niin hienoa, että koulu loppuu ja kesä tulee. Jos sinua oikeasti häiritsee kevätvirren laulaminen, niin soita Puumalaiselle ja pakene Timbuktuun.

Vappu on se juhlapäivä, jolloin suomalaiset marssivat kaduilla hassuja plakaatteja kantaen, kuitenkaan äbäläwäbälää huutamatta. Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa on se juhla, jossa kaikki vieraat kättelevät presidenttiä. Suomessa ei ole pakko tulla bileisiin, jos ei halua.

VIINA

Suomalaiset tykkäävät juoda viinaa muutenkin kuin jouluna, juhannuksena ja vappuna. Eihän se tietenkään mitään maailman fiksuinta touhua ole, mutta se nyt vaan sattuu olemaan täällä perinne. Jotkut muiden kansojen perinteisiin kuuluvat päihteet, kuten kannabis ja khat, ovat Suomessa kiellettyjä.

PAINI

Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita.

RIKOSLAKI

Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on siis hei ihan oikeasti Suomessa kielletty. Jos nainen joutuu raiskatuksi, niin häntä ei kivitetä vaan raiskaajat laitetaan vankilaan. Kunniamurhissa ei Suomessa ole mitään kunniakasta. Elokuvaohjaajia ei saa tappaa, vaikka he tekisivät mielestäsi huonon elokuvan. Sama pätee myös pilapiirtäjiin ja etenkin pakinoitsijoihin. Suomessa saa piirtää pilakuvia eri aiheista ja kirjoittaa ohjeita maahan muuttaville, mutta niiden tekijöitä ei saa murjoa, kurmoottaa eikä fatwoittaa.

RASISMI

Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane. Vai luuletko muka, että Mikko Puumalainen on suomalaisten enemmistön mielestä hyvä tyyppi?

SANANLASKUT

Suomen kielessä on paljon vanhoja, kauniita ja viisaita sananlaskuja, kuten "Maassa maan tavalla tai maasta pois" !!

Kopsattu eräältä. Kopioi sinäkin omaan päiväkirjaasi.

Jöö-ö.Maanantai 17.08.2009 02:23

Seurusteletko kolmen päivän päästä?
☼ Jooo, edelleen ja ikuisesti <3

Poltatko tupakkaa?
☼ Noupp.

Arvosteletko ihmisiä?
☼ Joskus hieman.

Oletko naimisissa?
☼ En ny ihan viel :D

Oletko koskaan sanonut kenellekkään vastakkaista sukupuolta olevalle tykkääväsi hänestä ja tarkoittanut tätä?
☼ Jeps.

Onko olemassa joku joka ei pidä sinusta jonkin asian takia jota et edes tehnyt?
☼ On joo yks typerys.

Kaipaatko jotakuta?
☼ Tosi paljon <3

Luuletko että hänkin kaipaa sinua?
☼ Joo kyl mä uskoisin niin :)

Puhutko vielä joskus hänelle?
☼ Ehkä tänää meses :)

Oletko vihainen kenellekkään juuri nyt? Kenelle?
☼ Enn.

Pidätkö tällä hetkellä kenestäkään?
☼ Sanoisin ennemminki et rakastan erästä poikaa :)

Oletko suudellut ketään huulille viimeisen 24 tunnin aikana? Ai ketä?
☼ Jooo, moneen otteeseen :) Mun Jannee <3

Pidätkö etunimestäsi?
☼ Ihan okei.

Tykkäätkö halailla?
☼ Tietty :P

Nimikirjaimesi? (kaikki nimesi)
☼ MMS x)

Rakastatko jotakuta?
☼ Rakastan <3 ;P

Minkä yhden asian olet tänä vuonna oppinut?
☼ Jannee ei kandee suututtaa :D

Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?
☼ Jeps.

Tykkäätkö ihmisistä?
☼ Juuu u.

Milloin viimeksi joku on kertonut tykkäävänsä sinusta?
☼ Tänää mulle sanottii et rakastan sua :D

Viimeisin asia jonka takia itkit?
☼ Eilen ku oli pientä riitaa Jannen kans.

Itketkö helposti?
☼ Jep.

Missä haluat asua vanhempana?
☼ Jossain Jannen kans <3

Mihin aikaan heräsit tänään?
☼ Joskus vähän yli 12 kait :D

Tämän hetkinen huoli?
☼ Se et miten Jannen polvileikkaus menee ja et saaks se töitä.

Minne haluaisit mennä?
☼ Jannen luo <3

Viimeinen asia jonka teet ennen nukkumaanmenoa?
☼ Pesen hampaat, riisun vaatteet jne.

Viimeisin asia jolle nauroit?
☼ Ei tuu ny mieleen :D varmaan tolle mun poffulle ku korjasin sen, nyt se on tosi kovis ku sil on silmälappu (sen toinen silmä oli rikki) :DD

Milloin viimeksi suutuit?
☼ Eilen.

Juna vai laiva?
☼ Kummakki kelepaa.

Kenen kanssa puhuit viimeksi?
☼ Masin ku katotaa TSH:ta :D

Kuka soitti sinulle viimeksi?
☼ Isi :)

Mitä ajattelit viime yönä ennen kuin nukahdit?
☼ "Vitsi mä rakastan tota poikaa<3" :D

Mitä meinaat viikonloppuna?
☼ Olla murun kans <3

Aterioitko usein pikaruokaravintoloissa?
☼ Enpä oikeestaa.

Onko sinua pussannut kukaan viimeisen kolmen päivän aikana?
☼ Montaki kertaa :P

Oletko onnellinen?
☼ Ihan helvetin! <33

Ketä halasit viimeksi? Milloin?
☼ Jannee tänää :)

Kenelle tekstasit viimeksi?
☼ Jannelle.

Tahtoisitko olla jossain muualla nyt?
☼ Juuu, Jannen luona <3

[Ei aihetta]Torstai 13.08.2009 22:00

pystytkö lukemaan tämän ?
vain tyhmät pystyy

tätä on hanlka lukae koksa kijraiemt on eri pakioissa.
mtuta tätä ei voi lueka jos aklu ja lpopu kijraimet ei ole okielila paiokilla.
jos sinä oelt yksi niitsä joka psytyy luekmaan tämän vaiavtta niin liäsä tämä
omaan päviäkijraan
kiiots

Jeijjj, mä saan Pikku Alvinin <3Keskiviikko 12.08.2009 01:56

[Ei aihetta]Lauantai 01.08.2009 00:42

mä ittuin
hiekkalaatikolla, mun
valpaat oli ihan
hiekkatet. mä annoin tulle
palan muttaa lakua ja
kuitkatin tun kolvaan: tä
oot mun kaveli. ja titten
minä hellätti tuutelin
tinua, tinä pelkele pulit
minua. minä hellätti
lakattin tinua, tinä
pelkele petit minua.

lisää tämä päiväkirjaasi 60sekunnin aikana niin sinun
ei käy niinkuin kertomuksen henkilölle. :<

_-_Särkänniemen reissu_-_Perjantai 31.07.2009 12:42

Jeijj, elikkäs eilen menin kummitätini Hansun ja serkkujen Jonnan, Julian ja Heinin + Heinin miehen Nikon ja niitten muksujen Aadan ja Kiian kans särkänniemeen :)
Tosi kivaa oli, Jonnaki uskaltautu mun ja Nikon kans Trombiin :DD
Half pipeen meiän piti mennä mut sit ku nähtiin se Jonnan kans ihan lähelt ei enää uskallettu, mut ehk ens vuonna sitte :''D
Pääsin mä Tornadossakin käymään ku Niko tuli seuraks, Jonna ei siihen tullu. Hemmetin siisti se on edelleen :D
Korkkiruuvis olisin halunnu käydä mut siihen tuli just jotain vikaa ku oltiin menos siihen -_-
Tyrsky oli kyl odotuksen arvoinen, aika lepposa, mut kyl seki otti ihan hyvin mahanpohjast niiku Aikamatto xD

Mut kyl ehdoton voittaja oli meiän porukalle Koskiseikkailu!! siihen uskals Julia ja Heiniki tulla :D
Ja kyl kastuttiinki x) Nii ja toinen oli sitten Troika :)

Jet stariin oli vaunut vaihettu, ennen meni yhteen vaunuun kuus, nykyää menee vaan kolme -_-

Oli niit kyl monii muitaki laitteit mis käytiin ja monii sellasii mihin olis halunnu mennä mut aika loppu :/

Se piti viel kertoo et ku jonotettiin Viikinkilaivaan (minä,Niko,Heini ja Jonna), niin Jonna sano et sitä alko jännittää ihan sikana ku se menee niin korkeelle ja et uskaltaakohan se sittenkään siihen tulla. No se tuli kuitenki ja sit ku se päätty niin se tokas: "Ei se ollu yhtää pelottava, olis voinu mennä viel lujempaa ja korkeemmalle!" :DD siinä meil kans yks hurjapää :D

Enempää ei jaksa kirjottaa :) on niin laiska olo, ja sattuu ihan hemmetisti selkärankaan :/ tai ainakin yhteen kohtaan siitä.

Mut Minttu kiittää, kumartaa ja poistuu takavasemmalle.

Ciao!