IRC-Galleria

...Lauantai 23.12.2006 00:35

eka deitit ekat johtaa halauksiin,halaukset suudelmiin,suudelmat lupauksiin,lupaukset seksiin riitoihin ongelmiin,ongelmat eroihin pirstoutuneisiin unelmiin.
Miks ei koskaan pysty tajuta ajoissa,miks tarpeeks arvostaa toista vast sitte ku se on poissa just sillo ku virheit ei voi korjaa enää,liian helppoo pitää kaikkee itsestään selvytenä.
Hassuu,miten yhes hetkes kaikki muuttu,yhes meil oli niin paljon mut nyt se kaikki puuttuu mut kai täst kaikest selvii jotenkii ja kaiken tän jälkeen ollaan vahvempii jotenkii ja tuut ain olee mun sydämmes se pala mis saan sut taas hymyilee mis saan sua taas halaa ja ehkä näin oli parempi molemmille et mentiin erilleen.
Haluisin sanoo niin paljon mut en sais puolii paperille mut mä lupaan kertoo ne loputki ja ainoo mitä toivon et sul on kaikki hyvin koska sillon mä tiedän et mul on kaikki hyvin.
Niin monet sanat edelleen kaduttaa mua oikeesti ikin ei ollu tarkotus satuttaa sua,niin monet sanat edelleen kaduttaa mua oikeesti ikin ei ollu tarkotus satuttaa sua.

En pysty irti päästää,en pysty nukkuu enkä safkaa.
Enkä saa sua silti mun päästä mut mä tiedän et mun on pakko jatkaa.
En pysty irti päästää,en pysty nukkuu enkä safkaa.
Enkä saa sua silti mun päästä ja jatkan tätä matkaa.


</3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.