IRC-Galleria

shopKeskiviikko 06.09.2006 23:44

hahh
käytiin Miian kans hyppytunneilla shoppaileen <3 Kierrettiin monta tuntia ympäriinsä kaikkia kenkä-, vaate- ja laukkukauppoja. Oltiin yhessä kaupassa varmaan tunti valikoimassa laukkuja ja aateltiin että kohta ne heittää meidät varmaan jo ulos :D no ei heittäny, ja laukut löyty. Kysy ne siinä kassalla silleen että "no löytykö laukkuja?" no hah joo ei ku muuten vaan maksettais, kiitos. (Tunkevat muuten ihan kauheesti niihin sitä paperia sinne laukkujen sisälle :O )

Oikeesti, hyvää koululaukkua on ihan mahoton löytää, jos ei halua maksaa jtn 100 euroa :D :O Kaikkee muuta sälää kyllä ois löytyny. Ah esim. se yks versacen hajuvesi ois niiin ihanaa, mutta en oo nyt maksamassa siitä 32,50€! Ehkä sitte ku palkka tulee... Hmm... Tai sitte hakis niitä tavallisia yves rocherin halpistuoksuja :D joo tai sitte säästäis :D Onneks muuten löysin tänään yhet viime keväänä ostetut farkut niin ei tartte niitäki ostaa. Ne vois ottaa käyttöön, vaikka ne ei mitenkään huippukivat ookkaan, mutta oishan se jo luksusta jos ois useammat ku tasan kahet housut.

Huomenna pitäis muistaa tehdä se olosuhdemuutosilmoituslappu (sanahirviö) kelalle loppuun ja viiä postiin. Sitte Kuusisaareen palloileen. Jaa-a toivottavasti sielä on kivempaa mitä viime vuonna. Sillon ei toiminu ees sähköt.

Eilen muuten mulle tuli postista semmonen lappu että "sinulle on suuri kirje, se ei mahtunu postilaatikosta, noudettavissa sieltä ja täältä kello 16:00" -tyyppinen ilmoitus. Menin sitte jännittyneenä hakeen sitä postista ja mitä helvettiä, siellä oli joku Ariel pesupallo! :D No kiitos. Oon aina halunnu semmosen.

Perjantaina vihdoinki meen Pasulle (miialle) kattoon sen kämppää Tuiraan. Jeij. Tuparilahjat pitäis edelleen ostaa, mutta ei kai sillä kiirettä oo, kun ei ne ees tiiä millon ne pitäis niitä. Kumminki ekaks on ne mun synttärit ja nehän on paljon tärkeemmät! :D Hmm siitä tuliki mieleen että pitäis keksiä jtn tarjoiluja sinne. Jos tekis vakiopitsaa ilman tomaattia :D Ja sitte hiukkasen jotain boolia. Riippuu kyllä siitäki että onko sinne tulossa yhtään ketään loppujen lopuksi... :D

Jea nyt meen kattoon tililtä että paljonkos sieltä tänään lähti, jos sitä nyt vielä tänään ees näkee... Moips!

P.S. Tuo vasurilla oleva "ikä" on kyllä joku edeltävä. En oo vielä 20,01v! Eilenhän mulla vasta oli synttärit! :O En ees halua olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.