IRC-Galleria

Öitä (jos saa nukuttua)Perjantai 29.09.2006 03:57

Otin tänään päikkärit ja senhän sitte tietää että unta on turha odotella alkuillasta. Nooh onneks oli läksyjä mitä tehdä. Ihanaa Accountingia ja Espanjan projektia (Espanjan projekti on oikeesti kyllä kiva!). Vois kattoo ton My super-ex girlfriendin loppuun ja haaveilla unta odotellessa.

Huomenna/tänään tää lähtis Ylivieskaan kuten 2 seuraavanakin vknloppuna ja sitte onkin syysloma ja taas Ylivieskaan. Töihin siis. En kai minä sinne muuten joka viikko meniskään...! Pitäis muuten muistaa ottaa verokortti ja se vr:n opiskelijatodistus mukaan. Huono puoli on se että se vr:n systeemi on nyt muuttunu ja siihe korttiin pitäis olla uus kuva, jota mulla ei oo. Muutenki turhaa maksaa 6 egee siitä ku meinaan tilata sen koulun opiskelijakortin, mutta sehän tulee vasta myöhemmin. No sama kai tuo. Täytyy toivoo että ykassa ois vielä niitä passikuvia jäljellä, mitä tarvittiin ajokorttiin :D Ihan kiva silti mennä kottiin ku en oo käyny siellä sen jälkeen ku koulut alko. Plus se että huomenna on vihdoinkin parturiaika. Vähä jänskättää että minkäköhänlainen tulos tulee kun en oo ennen siinä parturissa käyny... Ainut syy miks otin sinne ajan on se että se oli niin halpa verrattuna kaikkiin Oulun himokalliisiin yli 100 euron hintoihin.

Kivvaa huomenna mennään Empun kans yhessä se junamatka, ei tartte mennä yksin. Yksin matkustaminen on tylsintä. Saa nähä sitte miten sunnuntaina on se tulomatka, kun mä pääsen vasta aamuseittemältä töistä ja Empun pitäis kuitenki kuulemma olla täällä ehkä ennen iltaa jonku koulujutun takia. Oon sitä mieltä että se on liian tunnollinen tuon koulun kanssa :D No ehkä ihan hyvä jos joitaki koulu vielä kiinnostaa jonkun verran... :D

On ollu kyllä suht. rento viikko. Osasyyna tietenki pienet omat lomat, mutta tänään ei oikeastikkaan ollu kuin yks consultation ja huomennaki vaan 2 tuntia statistical researchia. Helppoo. Plus muutenki tuntuu että ihmiset on ollu ihan sikakivoja tällä viikolla :)

Nyt kuitti. Hampaanpesu ja leffa.
Miina kiittää ja toivottaa hyvät yöt, ja helpot ylösnousemukset aamulla :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.