IRC-Galleria

Pienimuotoinen ketutusPerjantai 31.08.2007 13:05

Eilettäin saatiin palkka ja "rakentavaa palautetta". Jooopajoo. Sanoisinko että harvoin mua ainakaan on tuolla tavalla lytätty. Se meidän pomo on niin rakastunut siihen tyttöön joka oli täällä ennen meitä, että se odottaa että me oltais ihan samanlaisia kuin se on. Newsflash: ei olla eikä tulla ikinä olemaankaan. Toiseksi, me ollaan täällä _harjoittelemassa_. Ei saa olettaa että me heti tiedettäis ja osattais kaikki. Nii. Joka tapauksessa thank god it's friday. Ei tartte katella sitä muijaa pariin päivään.

Eilettäin käytiin syömässä meidän vakiokiinalaisessa, ja hyvää oli as always. Palloiltiin sen jälkeen kaupungilla ja bongattiin ekat suomalaiset :D Sillon kun tultiin tänne, olin siinä luulossa että täällä on paljonkin suomalaisia, noh eipä näytä olevan. Kuukausi meni, että ekat nähtiin.

Ihanaa, että eka kuukausi on ohi. Enää "vaivaiset" 5 jäljellä. Hieman tuntuu tuskaiselta tässä vaiheessa, mutta eiköhän tää tästä.

Noh nyt täytyy alkaa taas töihin, kun kuulemma me käytetään konetta liikaa omiin tarkoituksiin...
-Miina

P.S. Sain palautetta mun body languagesta: Mä _istun_ liian rennosti! Vain yhden kuukauden jälkeen ei kuulemma sais olla näin rento. Siis ikinä ikinä mulle ei ole sanottu että mä olisin rento, ja nyt mä sitte oon liian rento :O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.