IRC-Galleria

NASTYSunnuntai 29.10.2006 00:35

h e l i sanoo:
hansu, oot taas nasty.


näin , taas se kimpattelu meni toistemme dissaamiseen....


uleeta


hih


oon mä kait vähän


=)

*reps*Maanantai 23.10.2006 22:09

Vaimo valitti miehelleen rintojensa pienuutta. Mies totesi: hiero niihin vessapaperia. Vaimo ihmetteli: Mitä se nyt tähän kuuluu?? Mies: -en minä tiedä, mutta perseeseesi se ainakin on tehonnut!!


haaaahaaaa tää on hyvä ! ! ! ! ! !

Kiva juttu!!Lauantai 21.10.2006 23:54

tai oikeestaan vähemmän kiva... ollaan taas kipeinä, mikä ja mukelot...!! miina kaikista eniten, pikkuraukka on ihan tukossa... voi pientä! saa herätä yöllä monta kertaa laittaa tuttii ja niistää nenää... ja sit aamulla taas kuudelta herätys. plaah, äiti on väsynyt, taas!

[Ei aihetta]Perjantai 20.10.2006 00:43

Sinä kysyit:

Miksi olen jouluporsas?


Oraakkeli vastasi:

Jotta voisimme pohdiskella tällaisia asioita.

[Ei aihetta]Perjantai 20.10.2006 00:41

Sinä kysyit:

Onko Hansu oikeasti jouluporsas?


Oraakkeli vastasi:

On, eikö olekin sairasta? Ja sairaammaksi muuttuukin.

hehePerjantai 20.10.2006 00:39

Olen jouluporsas. Toinen nimeni on Lilli. Asun pohjoisessa. "Mä annan helpommin anteeksi sun toilailut jos halit mua." Ystäviä minulla ei ole mutta voinhan teeskennellä että olisi. Lapsia minulla on niin paljon kuin taivaalla tähtiä.

Minua rakastaa Se outo ja ärsyttävä tyyppi, jolle joskus lainasin kympin. Sen nimi on Lassi...

*reps*

Minusta tulee isona valimotyöntekijä. Olen erittäin mukava, asiahan on päivänselvä! Olen myös hullu, jos niin haluan ajatella. Huomenna menen rock- konserttiin. Siellä menen jonnekin rannalle ja juon itseni humalaan ja kuvittelen olevani kastemato! Virkistävää...

*reps*

Olen minua vanhempi,onneksi.

Pakko tulla kirjottaa... hahahKeskiviikko 18.10.2006 23:53

on mulla sitten fiksu lapsi (=miro)... laitoin pyykkiä kuivumaan vessassa ja epähuomiossa oli sitten tippunut miron sukka vessanpönttöön... (en siis huomannut sitä siinä vaiheessa)... sit rupesin touhuu miron kanssa iltatouhuja ja miro veti yökkärin päälle ja meni sitten pissalle. pissattuaan tuli sanomaan että pöntössä on sukka... hahahahaha... sit mentiin sitä sukkaa ihmettelemään ja kysyin et ootko pissannut sukan päälle... "joo-o, olen" hahahahaha ja äippä sai hyvät naurut... tottakai ensin pissataan sukan päälle ja sit tullaan sanomaan et pöntössä on sukka hahahahahahahaha =)=)=)=)

Olipas uleeta!!!Tiistai 17.10.2006 13:39

Kiitos kovasti kaikille mukana olleille mulla oli ainakin ihan superkivaa ja uleeta!!! muistaakseni hahahahahaha
vähän polttelee jo ne 5.12 pippalot ja niihin on vielä niiiiiin pitkä aika!!

Miten tapasimme?Keskiviikko 30.08.2006 16:06

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan..!!

vähähiilihydraattinen dieetti...Keskiviikko 30.08.2006 16:04

... alkoi siis eilen... sopii minulle täydellisesti (saa syödä lihaa!!!!) ja muutenkin on tippunut 7,5 kiloa ja jos tää dieetti toimii, ni uleeta!!