IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava juhannus ^^Sunnuntai 22.06.2014 16:12

juhannus vietetty. tulin äsken orimattilaan. purkasin laukut ja aloin keittämään teetä ja kirjoittamaan blogia. oli mukava juhannus ^^
tuli syötyä ja saunottua. rento meininki. oli kiva nähdä sisaruksia pitkästä aikaan. eilenä kävin heittämässä tunnin lenkin. kävelin noin 5 kilometriä. ja eilenä nukuin päivällä 3 tunnin päivä unet. nukkumaan menin sitten jotain kahdenoista aikaan illalla. ja tänään heräsin ennen yhtätoista. kävin kaupassa äsken kun mut tuotiin tänne.
tänään ajattelin ottaa rennosti ja pestä pyykkiä. katson ehkä animea.
rimakauhua ja rakkautta ehkä katson myös jos en jaksa olla koneella koko aikaa. soittelin viikonloppuna poikaystävälle ja kyselin miten sen juhannus on mennyt. tänään päästään kunnolla juttelemaan illalla skypen kautta. on ollut kova ikävä sitä.
juhannuksena join kivennäisvettä ja fantaa. piti käydä perjantaina r-kioskilla kun kaupat oli kiinni. sinne meni 14 euroa. kallista.
mutta. onneksi harvoin tulee käytyä r-kioskilla.
tänään näen mun parasta kaveria illalla. ollut sitäkin ikävä. menen taas sen luokse katsomaan telkkua.
kun kävin kaupassa niin ostin "Madoka Magica" kolmannen manga pokkarin. nyt mulla on ne kaikki osat. sekin tuli kerättyä.
tajusin juuri etten ole muistanut ottaa aamulääkkeitä. no ei se maailmaa kaada jos unohtaa. eikä mulla ole ainakaan vielä tullut huonoa oloa. hitto. mulla alkaa vissiin taas menkat ensi viikolla.
ei yhtään kiva. sitten menee varmasti taas medipameja ja on itkuisuutta ja masennusta. pitää silloin ostaa paljon suklaata.
ai niin. muistin juuri että mulla on pakastimessa jätskii. nams :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.