IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Elämä muuttuu taas paremmaksi :)

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

Lokakuussa taas hammaslääkäriin.Tiistai 06.06.2023 04:40

Selvisin eilisestä päivästä oli vauhdikas päivä mulla oli tosiaan nuo verikokeet aamusta, suuhygienisti siellä meni noin tunti ihan hyvin meni olen menossa seuraavan kerran hammaslääkäriin lokakuun alussa se on sitten tarkastuskäynti pääsen onneksi tutulle hammaslääkärille.
Mulla oli eilenä se haastattelu että pääsenkö töihin olin vaan oma itseni siinä haastattelussa ja annoin hyvän kuvan itsestäni eli iloinen, positiivinen ja innokas se joka haastatteli minua niin sanoi että ihan varmasti pääsen tuolla asenteella töihin nyt sitten odotan tietoa että pääsenkö tuli kyllä hyvä fiilis sen haastattelun jälkeen mä annoin kaikkeni siinä jos pääsen niin mulla alkaa työt viimeistään elokuussa kuulin että heinäkuu on lomaa. Kyllä hyvin nukutti viime yönä oli eilenä ihan väsynyt ja heti kun menin sänkyyn niin nukahdin mutta nyt tänä aamuna mä heräsin jo vähän ennen neljää no ei se mitään aloin keittämään aamukahvia olen nyt ihan hereillä ja pirteä olo tuntuu myös hyvältä eilenä oli pientä ahdistusta ennen haastattelua mutta meni onneksi ohitse sitten helpotti heti sen haastattelun jälkeen. Jaoin viikonlääkkeet dosettiin niin mun pitää hakea vaan noita karpalokapseleita leponexia on vielä ja masennuslääkettä käyn sitten tällä viikolla apteekissa huomenna tulee rahaa niin pääsen maksamaan pari laskua pois toinen niistä on mun vuokra rahaa jää onneksi laskujen jälkeen. Eilenä alkoi se uusi kausi rantabaaria sarja eka jakso oli aika jännittävä heti alkoi tapahtumaan onneksi se tulee joka arkipäivä niin on katsottavaa salkkarit jää kohta kesätauolle. Tänään meillä alkaa jalkapallo sählyn sijasta pelataan nyt koko kesä jos sää on hyvä mä tykkään jalkapallosta siinä saa juosta ja tehdä maaleja sähly jatkuu sitten taas syksyllä. En ole nyt käynyt salilla treenaamassa olen vaan lenkkeillyt ei ole ollut innostusta kyllä sitten varmaan viimeistään syksyllä alan käymään salilla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota keittiötä ja tiskaan mietin menenkö tässä aamulla käymään kaupassa?

Huomenna vauhdikas päivä.Sunnuntai 04.06.2023 06:27

Huomenna ei ole tulossa tylsää päivää mulla on heti aamusta verikokeet ja sen jälkeen tuo suuhygienisti kymmeneltä kahdelta mulla on se haastattelu alkaa jo vähän jännittämään ja toivon että pääsen sitten töihin varaudun myös siihen etten pääse voi tapahtua ihan mitä tahansa. Olen jo miettinyt mitä alan sitten taas tekemään kun syksy tulee käyn töissä jos pääsen sinne, käymään taas salilla treenaamassa, aijon katsoa animea enemmän, värittämään noita aikuisten värityskirjoja pitäisi ostaa uudet stabilo tussit ajattelin tässä kesällä käydä tuolla suomalaisessa kirjakaupassa ostamassa sieltä ne haluan myös ostaa uusia värityskirjoja. Eilenä oli mukava päivä kävin aamulenkillä tein toisen lenkin iltapäivällä kävin lidlissä ostamassa suklaata ja limua loppuillan katsoin netflixiä ja ensitreffit alttarilla australiaa heti kun katsoin ekan jakson sitä ensitreffit alttarilla ohjelmaa niin heti ekassa jaksossa alkoi tapahtua eli paljon draamaa mistä mä todella tykkään onneksi jaksoja on 32 niin on katsottavaa. Olo tällä hetkellä on ok aamu alkanut ihan mukavasti aamukahvit join äsken pitäisi taas alkaa pesemään pyykkiä mitä on kertynyt vien ne hetken päästä pesuun pitää tiskata myös otan kohta aamulääkkeet. Aijon nauttia tästä päivästä ja siitä ettei ole mikään kiire aijon varmaan katsoa animea tänään pitkästä aikaan nyt kun on innostusta käyn lenkillä myös tulee liikuntaa tälle päivälle tarkistan kohta mun lääkkeet tarviiko hakea mitään ensi viikolla sen tiedän että masennuslääkkeitä on paljon vielä jäljellä mutta leponexia pitää varmaan taas kohta hakea rauhoittavia on avaamaton paketti todella hyvä etten ole joutunut pitkään aikaan syömään noita rauhoittavia hyvin olen selvinnyt ilman niitä.
Heräsin tänään tuossa viiden jälkeen ja join aamukahvit mukavaa kun viikonloppu on taas alkanut saa kerätä voimia ensi viikkoon muutenkin fiilis ollut hyvä. Tänään on ohjelmassa lenkkeilyä, päikkäreitä, käyn lildissä ja tokmannilla..katson netflixiä ja alan katsomaan sitä ensitreffit alttarilla australiaa. Aijon ostaa lildistä suklaata ja limua niitä mun tekee mieli ja saa nyt taas vähän herkutella kun on viikonloppu. Sain eilenä tiedon että en pääse vielä töihin koska mulla on haastattelu ensi viikon maanantaina ja siinä sitten selviää pääsenkö töihin vai en se ihan riippuu siitä miten se haastattelu menee aijon olla oma itseni sitten siinä tottakai mua harmittaa sitten se jos en pääse töihin totean vaan ei sitten ja jatkan vaan tätä mun elämää eteenpäin voi tapahtua ihan mitä tahansa mikään ei oikestaan enää yllätä aijon nyt vaan keskittyä viikonloppuun enkä yhtään miettiä vielä ensi viikkoa. Huomaa että ilmat on viilenneet enää ei ole niin lämmin joutuu laittamaan enemmän vaatetta päälle kun menee ulos no kyllä se aurinko ja lämpö tulee taas jossain vaiheessa takaisin saa nähdä millainen sää on juhannuksena toivon että hyvä niin voi sitten ulkona istua ja ottaa aurinkoa. Innolla odotan juhannusta pääsee viettämään sitä poikaystävän kanssa ajattelin silloin juoda vähän viiniä taas varmaan me sitten grillataan juhannuksena ostetaan kunnon grilliruokaa pihviä, makkaraa ja perunasalaattia ai että viini sitten maistuu niiden kanssa onneksi on jotain mitä odottaa niin piristää mieltä. Otan nyt aamulääkkeet ja alan katsomaan youtubesta videoita ja kuunnella musaa nautin tästä päivästä ja siitä ettei ole mikään kiire.
Eilenä oli paljon energiaa heti aamusta niin siivosin koko aamun sain pestyä ikkunat, tamppasin matot, imuroin ja moppasin kunnolla pyykkiä en päässyt pesemään koska pesukone oli eilenä koko ajan varattu aijon tänään pestä tässä aamusta jos on vapaana. Se olisi taas perjantai ja viikonloppu alkaa en ole nyt lähdössä mihinkään olen kotona mulla ei ole tulossa tylsää viikonloppua mtv palveluun on tullut uusi kausi ensitreffit alttarilla australia jaksoja on 32 niin ajattelin pitää katsomismaratoonin
aijon viikonloppuna katsoa myös netflixiä ja animea. Viikon päästä viikonloppuna olen menossa sitten vanhempien luokse pitkästä aikaan ihan kivaa mennä niin pääsee taas vaihtamaan vähän maisemaa.
Olo ja fiilis on ollut hyvä koko tämän viikon ei ole yhtään ahdistanut tai ollut huonoa oloa mikä on hyvä juttu. Tarkistin mun lääkkeet niin riittävät vielä hyvin ensi viikon mulla on verikokeet maanantaina aamusta pitää mennä piikille niin saa sen jälkeen hakea leponexit. Onneksi mä syön lääkkeitä koska ne auttavat mua todella paljon elämässä ei tule helposti mitään masennusta tai psykoosia nuo olotilat tulee sitten vasta siinä vaiheessa kun on todella väsynyt ja ahdistunut silloin pitää syödä noita rauhoittavia jos mikään muu keino ei auta. Olen syönyt lääkkeitä 14 vuotiaasta asti 17 vuotiaana aloin syömään leponexia kun sairastuin skitsofreniaan olen onneksi oppinut elämään tuon sairauden kanssa välillä on hyviä päiviä ja huonoja mun elämä on aika hyvässä tasapainossa ja olen onnellinen se on tärkeintä että voi hyvin. Alan kuunnella hyvää musiikkia ja tiskaan aijon käydä lidlissä tänään mun tekee mieli suklaata ja limua asumistuki on tullut tänään niin on taas rahaa ja ensi viikolla tulee lisää rahaa ihan hyvä niin pääsee noista laskuista eroon mitä on tullut.

Pesen ikkunat tänään.Torstai 01.06.2023 06:03

Aamu alkanut hitaasti mutta pääsin ylös sängystä tuossa viiden jälkeen join äsken aamukahvit niin onneksi herätti olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä viikko mennyt ihan mukavasti. Tänään taas siivotaan ja mä aijon samalla pestä mun kaikki ikkunat pesen ne aina ennen juhannusta
siinä menee vaan noin vähän yli tunti mun pitäisi myös jossain kohtaa tampata matot ulkona voisin vaikka sen tehdä viikonloppuna kun on aikaa onneksi mulla on nyt innostusta siivota laitan hyvää musaa soimaan taustalle kun pesen samalla ikkunoita. Tänään menen lenkille taas iltapäivällä kun on nyt hyvä sää teen noin puolentunnin lenkin tekee hyvää. En ole nyt viikonloppuna lähdössä mihinkään olen täällä ensi viikolla olisi tarkoitus mennä vanhempien luokse viikonloppuna en ole pitkään aikaan käynyt niiden luona niin nyt ajattelin mennä mukavaa nähdä äiti ja isä. Juhannuksena olen sitten menossa poikaystävän luokse mä olen aina kaikki juhannukset ollut sen luona. Salkkarit jää kesätauolle 13 kesäkuuta ja jatkuu 21 elokuuta onneksi se rantabaari sarja alkaa ensi viikolla ja tulee joka päivä katson ne jaksot tuolta mtv katsomosta ne voi katsoa koska vaan sieltä. Viikonloppuna katson netflixiä kun on aikaa aijon jatkaa varmaan taas the good doctor sarjaa eteenpäin olen neljänellä kaudella siinä ajattelin varmaan myös katsoa animea.
Otan aamulääkkeet ja vien kohta pyykit pesuun mitä on kertynyt taas onneksi on aikaa pestä pyykkiä. Uskon että tulee hyvä päivä pakko sanoa että mulla on paljon energiaa ei yhtään onneksi väsytä innolla siivoamaan.

Sählyssä oli pienemmät maalit.Keskiviikko 31.05.2023 05:25

Eilenä sählyssä oli mielenkiintoiset pelit pienemmät maalit käytössä eikä ollut maalivahteja ihmeteltiin että missä on ne isommat maalit? Ei löydetty niitä voin sanoa että oli paljon vaikeampaa tehdä maaleja. Ensi viikolla aletaan pelamaan jalkapalloa ja sähly sitten jatkuu syksyllä kivaa aloittaa jalkapallo tykkään niin paljon pelata sitä olen hyvä siinä. Olo ja fiilis on ollut koko tämän viikon aika hyvä ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut sekin on ollut hyvä että harhoja ei ole ollut pitkään aikaan en ole siis joutunut syömään rauhoittavia mä en edes enää muista koska olen syönyt niitä viimeksi? Siitä on todella pitkä aika. Kävin eilenä kaupassa tänään teen jauhelihakeiton yksi mun lempi keitto eilenä tuli tehtyä hyvää tonnikalakastiketta ja riisiä. Ostin sitä jogurttia aamupalaksi syön sitä puuron kanssa hyvä ja terveellinen aamupala. Tänään aijon mennä lenkille koska näyttää olevan aika hyvä sää tulee askelia ja liikuntaa näen myös yhtä mun kaveria illalla olen menossa sen luokse kylään kivaa nähdä näemme melkein joka päivä koska olemme naapureita. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee kaikki oli onneksi hyvin sillä niin ei tarvitse olla huolissaan odotan kovasti että näemme taas. Kohta alkaa uusi kausi rantabaaria kesäkuun alussa innolla alan katsomaan olen sen sarjan fani kaikki jaksot ja kaudet olen nähnyt siitä on kivaa kun se tulee sitten joka päivä. Tulee edes jotain katsottavaa kesällä koska salkkarit jää sitten kesätauolle. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan ja vien kohta roskat. Aamu alkanut kahvilla mikä herätti onneksi uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Kävin ostamassa sen repun tokmannilta.Tiistai 30.05.2023 06:05

Mä kävin eilenä tokmannilla ja ostin sen violetin repun maksoi sittekin 30 euroa eikä 24 euroa katsoin väärin sen hinnan tarkistin mun rahatilanteen niin ihan hyvin pystyin ostamaan sen nyt mulla on töihin uusi reppu siinä on jopa vesipullolle oma tasku. En ole vielä saanut siitä tietoa monta tuntia teen töitä sitten päivän aikana no saan sen tiedon jossain vaiheessa työt alkavat viikon päästä tiistaina ja käyn alkuun kerran viikossa katson miltä tuntuu ja sitten elokuussa lisään toisen työpäivän. Onneksi heinäkuu on lomaa niin siinä saa sitten levätä ja kerätä voimia ennen kun työt sitten alkaa elokuussa. Olo ja fiilis on ollut todella hyvä sen jälkeen kun sain tiedon siitä että pääsee töihin ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut ja se on vaan hyvä asia että tuo tieto vaikutti silleen että nyt olen ihan innoissani ja haluaisin heti aloittaa jo työt. Tänään on jonkin verran ohjelmaa olen menossa aamulla kauppaan sähköpotkulaudalla, teen ruoaksi tänään tonnikalakastiketta ja riisiä huomenna ajattelin tehdä jauhelihakeiton ai niin ja pitää muistaa ostaa jogurttia aamupalaksi olen nyt sitä alkanut syömään aamuisin puuron kanssa. Tänään on viimeiset sählypelit ja ensi viikolla aletaan pelaamaan jalkapalloa tykkään pelata koska olen siinäkin aika hyvä kehittynyt koko ajan siinä pelannut jo vuosia jalkapalloa samoin kuin sählyä. Saa nähdä millaiset joukkueet ja pelit on tänään hyvällä fiiliksellä pelaamaan ei edes haittaa jos häviää pääasia että pääsee pelaamaan ja juoksemaan kentällä. Nyt otan aamulääkkeet, tiskaan ja alan kuunnella musaa tästä tää päivä alkaa tulee varmasti hyvä päivä onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna.

Pääsen töihin :)Maanantai 29.05.2023 04:53

Mukava viikonloppu taas pitkästä aikaan poikaystävän luona tuli juotua vähän siideriä ja lonkeroa tuossa lauantai iltana kun heräsin tuossa sunnuntaina niin ei ollut onneksi kamalan huono olo vähän vaan väsytti ja oli kauhea jano menin eilenä jo ajoissa nukkumaan ja heräsin nyt tänä aamuna aikaisin niin tulee taas tämä arkirytmi uusi viikko alkaa ja hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen sain viime perjantaina hyviä uutisia mä aloitan ensiviikolla työt mun entisessä työpaikassa alan käymään kerran viikossa tiistaisin kesäkuun ajan heinäkuu on lomaa ja sitten elokuussa lisätään toinen työpäivä lisää eli alan sitten käymään pari kertaa viikossa olen todella innoissani koska mun entiset työkaverit on samassa työpaikassa niin kivaa nähdä kaikki sekä hyvä asia on myös että töihin täältä kävelee 10 minuutissa. Kun kävin viimeksi tuolla tokmannilla niin näin siellä kivan violetinrepun minkä haluaisin kovasti ostaa niin siitä tulisi reppu mulle töihin saisin kaikki eväät ja vesipullon pakattua siihen ei se maksanut kun jotain 26 euroa musta vähän tuntuu että käyn ostamassa sen sitten jo tänä viikonloppuna koska rahaa tulee perjantaina. Aamu alkanut isolla kupilla kahvia ja alan kohta jakamaan viikonlääkkeet dosettiin kaikkia lääkkeitä on ei tarvitse hakea mitään alan myös kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt kiva määrä onneksi on koko tämä aamu aikaa pestä. Kauppaan olen menossa huomenna menen sähköpotkulaudalla koska en ole ajanut sillä hetkeen ja pääsee nopeasti kauppaan. Teen tuon kauppalapun valmiiksi mitä pitää ostaa sekä suunnitella mitä ruokaa nyt sitten tekee. Viikon päästä on verikokeet heti aamusta ja sen jälkeen mulla on se suuhygienisti innolla sitten odotan laskua mikä sieltä tulee se on ollut aina noin 50 euroa.

Tulee ihan paras viikonloppu :)Perjantai 26.05.2023 05:02

Viikko alkaa olla kohta takanpäin ja onneksi alkaa viikonloppu olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua ei olla nähty pitkään aikaan ihanaa taas nähdä on ollut kova ikävä. Olen huomannut että poikaystävällä on ollut myös mua ikävä mä tunnen sen niin hyvin huomaan käytöksestä eli jos se vaikka soittaa videopuhelun mulle tiedän että se haluaa nähdä mut. Nopeasti nää viikot menee se vaan vähän harmittaa että kesä menee aina nopeasti kohta alkaa jo kesäkuu nopeasti tää toukokuu on mennyt huomasin että viikonloppuna on viileämpää eikä aurinko oikeen paista olisin niin halunnut ottaa aurinkoa poikaystävän pihalla. Illalla olen vasta lähdössä poikaystävällä on työpäivä tänään niin hakee mut sen jälkeen käydään kaupoilla ostamassa ruokaa ja juomaa ajattelin vaan viikonloppuna juoda siideriä ja lonkeroa sen päätin että viiniä juon sitten juhannuksena viimeksi kun join parhaan kaverin luona viiniä niin mulle tuli aika kiva päänsärky siitä muutamaksi päiväksi ja pisti aika hyvin väsyttämään oli aika kuollut olo. Ihanaa nyt saa herkutella kun viikonloppu alkaa mulla on kauhea suklaanhimo aijon nyt ostaa sitä uutta fazerin suklaata se oli rouhea keksi suklaa poikaystävä oli jo maistanut sitä ja se sanoi siitä ettei ollut hyvää pikkasen ihmettelin suklaa on aina hyvää! Otan hetken päästä aamulääkkeet ja alan pakkailemaan kamoja mulla on vaatekriisi mitä puen päälle tänään? Minkä laukun tai repun otan sitten käyttöön kun lähden? Onneksi tässä on koko päivä aikaa niitä miettiä tilillä on rahaa niin saan ostan ruoat ja juomat kohta tulee lisää rahaa taas kun kuu vaihtuu ja saan taas siirrettyä jotain säästötilille.
Alan nyt kuuntelemaan hyvää musaa mistä tulee viikonloppu fiilis päälle aijon vaan olla ja nauttia viikonlopusta poikaystävän kanssa.

Olin eilenä paljon ulkona.Torstai 25.05.2023 05:52

Eilenä oli vähän erilainen päivä oltiin yhden porukan kanssa urheilukentällä ja siellä oli yksi liikunnan ohjaaja mikä piti meille semmoisen liikuntatunnin oli kävelyä, punneruksia, kyykkyjä, venyttelyä..mä tykkäsin siitä todella paljon oli mukavaa tehdä ihan kun olisi ollut salilla treenaamassa teki kyllä hyvää sitten loppuiltapäivä pelattiin ulkona erilaisia pelejä ja grillattiin mä join päivän aikana melkein kolme litraa vettä oli todella lämmin ja kuuma päivä nyt tänään sää näyttää ihan erilaiselta on paljon viileämpää en ole ihan varma sataako vettä tänään ei kyllä haittaisi ilmasta tulisi sitten ihanan raikkaampaa.
Heräsin tuossa viideltä ja join aamukahvit hyvin nukutti viime yönä ja mä nukahdin heti illalla kun menin sänkyyn. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle
olo on muuten ollut aika hyvä paitsi pää on ollut viime päivinä kipeä ei ole onneksi yhtään ahdistanut tai ollut mitään muuta huonoa oloa viikko sujunut onneksi ihan hyvin. Aijon tänään sulattaa nyt tuon jääkaapin ja pakastimen samalla kun siivoan onneksi jääkaapissa ei ole kauheasti tavaraa mietin pitäisikö tänään myös putsata tuo kahvinkeitin että keittäisi vedet läpi siitä pannu on aika likainen. Uskon että tästä tulee hyvä päivä onneksi ei nyt silleen väsytä on energiaa tälle päivälle niin hyvin jaksaa siivota saa kämpän kuntoon. Kun maksoin alkuviikosta laskuja niin sain siirrettyä säästötilille 40 euroa todella hyvä sitten kun rahaa tulee ensi kuun alussa niin saan silloinkin siirrettyä saman summan taas en tuhlaa vaan aijon nyt säästää.
Otan nyt aamulääkkeet ja ensi aijon imuroida kivasti on kyllä hiekkaa tullut tuonne eteiseen.
« Uudemmat -