IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

MedipamTiistai 24.06.2014 15:13

eilinen päivä meni hyvin kunnes mulle tuli huono olo kun olin kaverin luona. mulle meinasi iskeä taas psykoottinen kohtaus. otin medipamin ja lepäsin loppu illan kämpillä. en jaksanut lähteä parhaan kaverin luokse enää illalla. nyt olen saanut kunnolla nukuttua. nukuin äsken aamu päivänkin. eilen illalla en meinannut saada ollenkaan unta. katsoin animea ja rimakauhua ja rakkautta. menin nukkumaan jotain kymmenen aikaa. tämä päivä on varmaan parempi kun taas eilinen. mutta mun olo tila saattaa muuttua vielä viikon aikana koska mulla alkaa menkat tällä viikolla. eli voi tulla huonoja oloja.
syön sitten rauhottavia kun tuntuu siltä.
tänään pesen pyykkiä. saa sitten puhtaita vaatteita.
toivottavasti kone on vapaa. jos ei niin pesen huomenna.
kämppää voisi taas vähän siivota. yritän pitää sitä nyt siistinä ettei kauheasti tarvi siivota. mulla on jotenkin semmoinen tunne että mun paino olisi laskenut. voin olla toki väärässä. no sen näkee ensi punnituksessa. en jaksanut lähteä eilenä lenkille.
tänään voisi ellei sada vettä. mun tekee mieli saada raitista ilmaa.
nyt kun emmerdale loppui niin sen tilalle on tullut salkkarit.
huvittavaa katsoa noita vanhoja jaksoja. kaikki näyttää niin nuorilta siinä :D mun piäisi kädä robbarissa. pitäisi ostaa shampoota.
meinaa loppua. tai jos kävisi tänään vaikka kaupasta hakemassa niin tulisi se lenkki heitettyä samalla. otan sateen varjon mukaan jos sataa vettä. kohta voisi mennä katsomaan onko pesukone vapaa.
ja sen jälkeen keittäisi teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.