IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko alkaa taas. :3Maanantai 14.07.2014 15:13

uusi viikko alkaa taas. tänään taas jaettiin aamulla viikon lääkkeet dosetteihin. mun pitää käydä apteekissa tällä viikolla koska mun e-pillerit loppuu. kaupassa pitää käydä tänään ellei ukkonen iske.
kivasti kyllä sataa vettä ulkona. katsoin aamulla taas true bloodia. oon katsonut kohta sen toisen tuotanto kauden.
yritin nukkua aamu päivän mutta ei väsyttänyt yhtään joten totesin että katotaan vaikka true bloodia. meillä oli äsken ruoka. kanaa ja riisiä. oli hyvää. päivällisenä meillä on puuroa.
ompelu ryhmä on tänään. ollaan todennäköisesti sisä tiloissa koska ulkona sataa vettä. aijon lukea taas mangaa ajan kuluksi siellä.
koska en tee käsi töitä. eilenä olin taas illalla parhaan kaverin luona ja katsottiin vain elämää ohjelmaa. oli kaija koon päivä. kaija koolla on kyllä hyviä biisejä. odotan kovasti uutta kautta mikä tulee syksyllä.
tänään tulee taas lemmen viemää. meen taas kaverin luokse katsomaan. en enää muista että mihin kohtaan se jäi. no selviää tänään. olo tila on aika hyvä tällä hetkellä. paitsi että on kuuma. mulla on päällä tällä hetkellä shortsit ja t-paita. mutta silti on kuuma. pitää aukasta vaikka pari ikkunaa niin ilma vaihtuisi.
mun tilillä on vielä kivasti rahaa jäljellä. mutta en aijo ostaa tässä kuussa mitään ylimääräistä koska ostin juuri puhelimen. katsoo sitten ensi kuussa. jos silloin ostaisi jotain kivaa.
mulla menee vielä tässä kuussa yli sata euroa yhteen laskuun ja e-pillereihin. keskiviikkona menee myös hieman rahaa koska ollaan menossa poikaystävän kanssa katsomaan mulle muisti korttia puhelimeen. sitten kun saan sen muistikortin niin pystyn laittaa kaikki kuvat ja musat siihen. voi olla että se muistikortti tulee ehkä maksamaan sen 20 euroa. sen näkee sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.